Tražim film u kojem revolver sa bijelom drškom igra bitnu ulogu.
Mislim da je smisao da ga svi žele, pa on prolazi kroz sve ruke, ne zna se kod koga je, ...
Printable View
Tražim film u kojem revolver sa bijelom drškom igra bitnu ulogu.
Mislim da je smisao da ga svi žele, pa on prolazi kroz sve ruke, ne zna se kod koga je, ...
Mislim da znam o čemu pričaš, jel to ko neka serija gdje je u introu onaj bijeli revolver? Gledao sam to dok sam bio mali :D
EDIT:
http://www.youtube.com/watch?v=dF6HIiWCh7k
Jesmo se ja i frend nayebali da se sjetimo i nađemo video :D
Mislim da je bas bio film... :hm:
Molio bih lokalne pirate da mi nabave diskografiju klape Intrade. Hvala :D
Trazim pjesmu koja je kao nekakva obrada ove stvar http://www.youtube.com/watch?v=DjGTeeaxHUw kao nekakva navijacka verzija, mislim da su drugi izvodjaci ali melodija je skoro ista.
Moze li mi neko nabaviti jednu epizodu serije The Bold and the Beautiful: sezona 1, episoda 2035
Trebala bi mi melodija za mob, oni glabovi koji se glasaju.Ima li netko?
Glabovi?
Galebovi, valjda... :dunno:
Imaju li neki specijalni galebovi ili pak bilo kakvi? Daj ako su neki iz neke jubtub snimke pa daj link,lako ti usnimim ringtone i odrežem za to... ;)
Treba mi reklama za neko pivo. Ide ovako. Jedan tip naruci pivo i cura u minici se popne na ljestve i dokuci sa najgornje police. Drugi to vidi i hoce i on, ali njemu da ispod pulta
Trazim ime filma.
Radi se o 2svj. ratu kada su ameri poslali 2 indijanca koji bi trebali slati sifrirane poruke koje japanci ne razumiju.
I sad oba su dobila 'zastitare' koji bi ih trebali ubiti ako bi pali u ruke japanaca
Akcijski SF, gledao prije cca 2-3 godine, imap ga snimljenog... ali ili je posuđen ili se negdje zametnuo... Ne mogu se sjetit kak se zove pa da ga opet nabavim - tematika je slična kao u Oko Sokolovo, znači SF akcija, u prvih pola sata filma pojavi se High-Tech (naravno američka) letjelica i spasi ekipu... jel zna netko koji je to film?
Tražim severinin film :D ( šala )
Tražim pjesmu, svirala neki dan na lokalnom radiju;
- ženski vokal, ženski izvođač
- pjevala je na hrvatskom jeziku pa na talijanskom (djeluje kao tina vukov, ali nije, nema tako grubi glas!)
- "NO, NON me ne frega, NO, NO, NO (ovo velikim slovima posebno naglašava i tako nekako ide i ritam).... #dalje ne znam# ,,, che NON sei mai stato baciato cosi poco/bene.... #dalje ne znam# ,,, mettermi la corte #dalje ne znam#" Pomagajte!
Ne zvuči mi poznato, ali ako znaš na kojem je radiju svirala i u koje otprilike vrijeme- pošalji im mail da ti kažu ime pjesme (meni je dva puta uspjelo, a treći sam našao u playlisti radija na njihovoj stranici).
Još je i u ovoj situaciji lakše jer je hrvatsko/talijanska kojih vjerojatno nije bilo toliko puno taj dan :)
Za sve koje zanima; Menefrego by Ana Kabalin
http://www.myspace.com/anakabalin/mu...frego-33840737
... prava šteta šta se tako nešto ne može pronaći na google.com / youtube.com - glavno da se goca ceca seve droca poznaju na sve strane
Pozdrav,Kao mali sam bio gledao na kazeti crtić djevojčica s šibicama 90-tih godina i danas sam se sjetio tog crtića pogledao na youtube-u i došlo je par rezultata al nijedan taj crtić nije bio taj što tražim,možda taj crtić djevojčica sa šibicama ima drugačiji naziv ukatko to je crtić u kojoj djevojčici je stari pijanac i tuče je i tjera da ide prodavat šibice i nakraju se ona smrzne i ide na nebo svojoj mami,možete mi reći ime tog crtića ako znate?
Taj je crtić rađen prema bajci H.C. Andersena: -Djevojčica sa žigicama
Ako ima netko Postolar Tripper - Na rubu ponora ?
Trazim JURKAS feat MAJA VUČIĆ - SRETAN
Pošto sam od danas svježi vlasnik Kindlea zanima me gdje mogu naći knjige na hrvatskom jeziku ali da po mogućnosti nisu u PDF formatu?
Našao sam ovu stranicu, tako nešto baš meni treba.
Isto tako bih ljubazno molio link(ove) na stranice koje imaju besplatne knjige na engleskom jeziku a da imaju Kindle-friendly format (mobi, AZW i slični).
Thank you! :D
Za engleski imaš piratebay i forum.mobilism.org.
Mislim, ima još hrpetina stranica, ali na ove dvije sam našao sve što me zanimalo (ako se dogodilo da nema baš neke- uglavnom sam na prvoj stranici rezultata googlea našao) :)
Bumpam temu jer su čak i moje pretraživačke vještine zakazale :D
Ovako, čini mi se da imam prilično težak zadatak.
Tražim dokumentarni film o Toše Proeskom snimljen mislim 2009. godine, traje oko 80 minuta i službeno se zove Toše Proeski: The Hardest Thing.
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=O4tWAcPBmKk
Koliko sam saznao od velikih područja Interneta i foruma DVD izdanje nikad nije ugledalo svijetlo dana nego postoji samo nekoliko snimaka iz kina. Nadam se da postoji netko ovdje tko bi mogao imati kakva saznanja u vezi dok dokumentarca, može link na PM.
Unaprijed hvala,
Mario :)
Dosadan si. :D
Gle, moram pokriti što veći broj stranica da si povećam šanse, jel :D
Uostalom, malo si mi sumnjiv kad me toliko pratiš :P
Love is in the air
Plot twist: Traži za sebe :D
Znao sam ja da smuc ne može bez mene, u redu je, slobodno priznaj, moderna su vremena pa je sve dopušteno :D
Mario,volim te. :*
I know.
:D
:dr_love: