neda mi se spavat...,wankoner ,sta su te toliko razmazili?Meni je bolje nositi geoxice nego nike ili tako nesto.Sta za 700kn kupim 3 para geoxa..:cry:
Printable View
neda mi se spavat...,wankoner ,sta su te toliko razmazili?Meni je bolje nositi geoxice nego nike ili tako nesto.Sta za 700kn kupim 3 para geoxa..:cry:
Zna ko mozda kako se brljo zove?
dobar jutarr :wave:
evo, došao sa kave . . .
gledam kaj ima . . . ;)
Pozz svima :wave:
Operem, obrisem auto, odem oprat krpu, vratim se, a tamo se neka sova, gamad :sheriff: posrala na haubu.... :rifle:
dosadno doma . . .
idem do klade, možda padne nekaj danas . . . ;)
pozdrav svima...
evo me na faxu...
ubijam vrijeme...
još malo pa kući... :jump:
pa gleda tekmu... :hrv:
mah drek, ovo sam ja kriv, naime kod backupiranja diska s starog računala, pažljivo sam pržio sve, ali zbog toga što sam se žurio da sve to napravim, formatiram diskove i nanovo instaliram os, jerbo je komp išo u prodaju, zaboravio sam spržiti dotični folder
greška je u tome što sam imao dva foldera vrlo slična imena, a ovaj durgi manje bitan mi se nalazi na dva razičita DVD-a, što znači da sam zabunom snimio dva ista, a ovaj bitan nisam :tomato: :bat:
Manje piti drugi put :D :p
i ja volim sovice :)
ljetos je mama sovica napravila gnjezdo u drvetu pred našom zgradom i navečer kada bi valjda otišla u lov ili šta, mala sovica bi ostala i pijukala do besvjesti za mamom.... isprva je bila totalno simpatična, kasnije je postala dosta zamorna :bat: nazvala sam je "nervozna" i dam se kladiti da je u jednom trenutku uspostavila konverzaciju sa našim ventilatorom (koji je pištao u njenom tonalitetu dok se okretao :notooth:)
zakon :D
Ubio bih primitivne ljude koji sovu smatraju za znak smrti i tjeraju je kad god se pojavi u blizini :mad:
Se računa ćuk pod sove? :) Redovito se nađe ljeti jedan koji uz*ebe kvart u kasne sate, al nije da me previše dira.. Makar ne kužim to gugutanje, nitko mu ne odgovara s druge strane :D
Naravno, i ćuk je sova :) I to najčešća vrsta kod nas :)
Ćuk (lat. Otus scops) je ptica koja spada u red sovovki.
I to vas uče na ekonomiji ;) Luda ptica, vrlo teško je možeš locirati prema zvuku, rekao bi da nema šanse da je otkriješ u gradu među zgradama.
Mozda sam se krivo izrazio. :D Neki vrabac je ostavio toliko izmeta kao da je proletjela sova. :D To je to, jer meni je sova sinonim za pticu koja moze jako zaprljati auto. :D
Najveci bed je sto moras ubaciti najmanje 5kn za onu vodu sa samponom za auto i onda jos 5 za vodu za ispiranje. :hrv:
Vi i vaša sova....;D
ajde idem ja... :wave: