Cveckacom, počni koristiti tipku "edit" umjesto da nizaš postove jedan za drugim. Hvala.
Printable View
Cveckacom, počni koristiti tipku "edit" umjesto da nizaš postove jedan za drugim. Hvala.
rm-472 je američka inačica telefona, vrlo vjerojatno ti ne radi mob na 3g-u (druge frekve)
ne smiješ upisivat code od drugog modela jer postoji šansa da ti se mob više ne pali nakon update-a, ako se i upali vrlo vjerojatno nećeš imati signala radi drugačijeg hardvera
= Citat =:
Operating Frequency
N96-1 (RM-247, Global) WCDMA2100/900 (HSDPA) / EGSM900, GSM850/1800/1900 MHz (EGPRS)
N96-3 (RM-472, Americas) - WCDMA1900/850 (HSDPA) / EGSM900, GSM850/1800/1900 MHz (EGPRS)
Koji je product kod za nokiju E72 da imam srpski kao jezik i najnoviji ubdate softvera posle nadogradnje softvera? Hvala na pomoci
balkans, http://tinyurl.com/28p5gq8
Pozdrav svima.Nedavno sam nabavio Nokiu 6700 slide koja nema hrvatski jezik.Nije frka,al mobitel ide na poklon pa bi htio ubaciti hrvatski jezik. E sad,vidim da treba promijeniti product code,ali nisam nigdje na netu nasao hrvatski product code za ovaj mobitel. Bilo kakva pomoc bi bila jako dobrodosla.
0571163 Euro D Croatia Latin Chrome
0574084 Euro D Croatia Latin Silver
0570883 Euro D Croatia Latin Black
Izvor
Jesi li siguran,ovo su kodovi za classic verziju?
skinuo NSS V 1.0.38.15 i kad spojim mobitel ( N 95 8 GB ), kada kliknem na phone info ne događa se ništa a ako idem na scan baca error...u čemu je problem ???
Mobitel je spojen u PC Suite modu ili...?
pozz imam N95 obicnu i brandirana je na t mobile al je odkodirana,e sad neda mi se gledat te t mobile djdije midje pa sam i ja iso probt promjenit product kod i promjenio i sve i odem na update,a kad ono zadnji update na mobu i nemrem update-at...
dal mogu nekak pobrisat update il nes?
Ispricavam se ako je vec bilo,stvarno sam pretrazivao forum al nisam nasao nista sta bi mi moglo pomoc...
pa nemoj stavljati product code od T-mobila, stavi neki drugi, brobaj sa kojim više
nisam ni stavljo product od t mobile vec onaj neki balkans koji ima hrv jezik,mislim nije mi previse bitno da ima hrv al kad je vec imao pa nek ostane...
itko?
sad sam probao sa ostalim kodovima euro 2,balknas i jos neki,za svaki javlja da imam najnoviju verziju na mobu 30.0.015
Pa to i jest službeno zadnja verzija firmwarea.
http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:N95
pa da to i pokusavam rec,nije do t mobile,neg ako neko ima ideju kako sad onda posto je zadnja verzija,dal mogu presnimit istu verziju preko,samo da se te t mobile djidje midje maknu i ja sretan...
jer mozes objasnit kako napravit downgrade ili reinstal jer ga ne vidim nigdje u nokia update software-u...
NSU bi trebao ponuditi reinstall opciju.
Downgrade se radi pomoću Phoenixu, ako radiš downgrade moraš biti spreman na to da će se mob brickat možda. Pričalo se o tome na forumu, potraži.
a dobro,bas si mob ne zelim shebat hahaha:retardlol:
u nsu-u nema nikakva opcija za reinstal...
znaci moram se pomirit s t mobile sranijma...:angry:
pitanje: imam Nokia C6, ne mogu na njoj promjeniti product code, da li mogu sa phoenixom napraviti update firmwarea koji je vezan uz balkan product code, trenutno imam zadnji FW, vezan uz orginal product code (nizozemski), koji je u principu isti
u stvari, više me zanima da li će se nešto poremetiti, jer koliko vidim , kada preko OVI suitea provjerava update softvera,npr. javi da imam najnoviji, ali uvijek pita da li ga želim obnoviti, znači ne bi ništa štetilo...ili se varam
Trebam pomoć! Na E90 bi nadogradio software, imam 210.34.75 v 6, a nadogradio bi ga na 400.34.93 v 8 (EMEA). Našao sam preko NSS product code 0555558. Sad me zanima da li je dovoljno samo napisati u procuct code u NSS i prepisati i onda upaliti NSU i napraviti update? Da li sam dobar soft skinuo?
Našao još i ovo i zanima me pošto piše T-mobile da li će imati kakvog utjecaja, odn. da ga ne bi zaključao jer je mob otključan.
1. da, sa nss upišeš taj kod u mob i onda pokreneš nsu
2. neće se zaključati
Taj kod koji sam upisao je code koji sam nasao na mobu. Trebam li upisati neki drugi ili.....
0557554: Nokia E90 Croatia CV Mocca
0557564: Nokia E90 Croatia CV Red
Nasao ove, mogu s njima? Pise da je to za 300.34.84 verziju softa!