takoder sve 5 sa THE NO :thumbup:
Printable View
takoder sve 5 sa THE NO :thumbup:
Poslovao sa Sms freakom, koji je bio i vise nego korektan!Poslao mu mobitel postom, novac mi je odmah uplacen na racun:klap: , svaka cast, ocijena 5:thumbup:
poslovao s vatrogascem po drugi put i sve je odlicno opet.
poslovao sa khidegom 10/5 stvarno posten covjek:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: evo danas mi stigo mob :) preporucam ga svima:thumbup:
Poslovao sam s korisnikom REDKING
(nokia 7610)
Sve je proslo u najboljem redu, PREPORUCAM :thumbup:
Poslovao sa clanom Sator!
-predmet usb kabel za Motorolu+programi
-s moje strane sve 5 dogovorili se,covjek uplatio novce i ja poslao!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=13196
Trgovala sa Gogsom,sve prošlo odlično,svaka preporuka :) :thumbup:
Takoder Reno666 preporuka, sve proslo odlicno, bez odugovlacenja! na licu mjesta, on meni karticu, ja njemu pare!:thumbup:
Trgovao sa Krumpirkom. Sve proslo extra dobro. Covjek mi poslao mob postom, pa da mu uplatim lovu kad se uvjerim da je u redu. Mislim da i ne trebam govoriti za Krumpirka da je ok, al eto - sve pohvale :)
Poslovao s khideg-om... Ja smatram da je sve proslo korektno i ok, nadam se da on ima isto misljenje... Pozdrav
Trgovao sa Osvetnikom88, kabel stigao i sve ok!
poslovao s članom Robi555 sve super, na brzinu riješili, preporučam:beer: :thumbup:
Poslovao sa RO@M-om sve prošlo odlično , preporučam za kupnju!!!
Svaka čast RO@M
Također sve 5 dosada jedino čekam pare da dođu,BTW mobitel mu je došao za 1 dan.
EDIT:Evo sve pet pare došle drugi dan!
Savakako preporučam trgovinu sa članom izunic!
Evo jos jedno trgovanje proslo za 100000000... Prodavac - ivstojic Kupac: ja
Kupio e900 za 1300kn (nakon pola dana moljakanja da mi posalje u Osijek, iako nije bio za to, popustio je... :) ), super zadovoljan mobom... isli da je dostava preko busa... Vozac mi dao paket (mob) i nije htio uzeti pare... ZAKON... Mob je odlican, super radi... Sve za 5...
Poslovao s članom zweitakt po drugi put isto kao i prošil prošlo sve super, PREPORUČAM:)
Trgovao sa clanom Tommek, zamjena mobitela, sto se mene tice proslo je korektno, malo sam ja kasnio:)
Radi se o mom poslovanju s članom BmwMPower i o prodaji Nokie 6280 na rate. Prije mjesec dana dogovorili smo da mu prodam na 2 rate, prva rata odmah i druga za mjesec dana. Čovjeka nisam znao pa je bilo razumljivo da budem sumnjičav pa je priložio kopiju osobne, vozačke i obrtnice kao osiguranje.
Danas je deal završen, sve je prošlo u najboljem redu, sve pohvale i preporuke za trgovinu s dotičnim članom jer je čovjek stvarno pošten.
Hvala na pohvali i na ukazanome povjerenju. Nadam se da ćemo još uspješno surađivati. Veliki pozdrav :)
Prodala mob forumašu Vladobradu,našli smo se,sve je dobro prošlo.Preporučujem ga sa ocjenom 10 :)
On je meni dao novce, i sve ok!:)
ja sam trgovala s Chellexom...coek je expeditivan nema sta:p:)
sa Icom sve 6...
uvijek sam govorio da su ovi TVZovci malo spaljeni :)