mwaah tnx!!
Printable View
mwaah tnx!!
Tražim pjesmu iz reklame za becks. Pjesma se zove
Shiva's R&R Dub - Arling & Cameron, ali je ne mogu nigdje naći za skinuti.
Prije sam sve skidao sam verned.com, ali sad je zango zakupio tu stranicu i ne može se skidati.
Jel može netko dati link za pjesmu i neki link sličan verned.com?
Hvala :respect:
Hvala, baš si srce :p :D
Jel zna netko možda ime pjesme iz ove najnovije reklame T-mobile (prijatelji iz djetinjstva)? Ide nešto kao sometimes i feel that i`m out of my mind (barem mislim)
Maia Hirasawa-The worrying kind
http://www.youtube.com/watch?v=wjuZcBKpIh4
Tnx!! flOoKi, tražio sam ovu pjesmu tjedan dana
Ljudi, ja tražim video i pjesmu s reklame za Nokia Xpress Music (one pjevajuće slušalice)...
a ja trazim pjesmu o jamnici, iz reklame za, naravno jamnicu (ona retro)
Jel zna netko pjesmu (ako se moze nazvati pjesmom :) iz reklame za Ljubljanske mlekarne?
nije bas pjesma iz reklame, al jel zna netko koja pjesma svira na najavi nove teve za bozicne filmove?? muski vokal.
ima ko pjesmu iz reklame za kinder bueno ove koja je pred malo došla??
Mislim da je u pitanju Amanda Lear-give bit of mmm to me...
http://www.youtube.com/watch?v=_YaGDn5XQls
Bolja verzija od one stare za Kinder Bueno ;)
jooj jel zna ko pjesmu koja je možda prije godinu dana bila u t-mobile reklami za Track ID funkciju,neka kineskinja gleda kak se ruše CD-ovi,i pjesma je strana isto...aj plz ako neko nađe već sam poludio ovdje...
Nije za T-Mobile, već za Sony Ericsson.
Zna li netko pjesmu iz t comove darujmo znanje reklame (ima je i ovdje)?
zna li netko koja je stvar u aktualnoj heineken reklami. (mislim da ima u sebi rijeci make you mine ili slicno)
Sorry što je malo starija reklama, ali me zanima koja je ono pjesma sa becksperience reklame za snoop dogg-a?
@tails
mislim da se zove life of da party
e da, ova reklama za heineken. nista od toga?
nisam uspio pohvatat sve rijeci, no znam da ide nesto kao There's nothing I wouldn't do ... to make you mine ili slicno.
Ajd netko, pliz.
jel itko zna onu pjesmu bila je u jednoj reklami kad je lik za šankom,i cura,ta šankerica mu treba dati piće valjda kao naručio je,nisam sigurna,al mislim da je tuborg ili cola,i onda se popne na stolicu da dokuči,i drugi kad je vidio dođe isto naruči da se opet može popet pa da joj gleda u guzu,i ona mu da isto to al sa strane izvadi,sad neznam stvarno riječi,nisam ih pohvatala,tj.jesam svaku petu,nešt ovak:when the _ _ talk to me,dance with me,make me _,like the lady/lazy ... nešto,neznam grrrrrr ako je itko uspio bilo šta skužit,molim vas pomozite jer sam za ovom pjesmom luda od 11.-e godine,(a sad mi je 18),čula sam ju još i prije te reklame a nemogu je nikako nabavit,help!!!!!!!!!!!!
julie london-sway...našla sama ;)
Jel zna netko kak se zove ona pjesma s relativno nove t-mobile reklame.. Di su ona cura i decko pa njoj frendica stavlja sjajilo sto li.. Ide nesto u stilu ... sometimes we fight ...
Thx!