gledam latinicu..zena se zove banana :lmao:
Printable View
gledam latinicu..zena se zove banana :lmao:
@Vjeko kak si naporan! odi van u bertiju i zapocni s prvim covjkeom kojeg vidis igrat svoj kaladont, mozda dobis shaku u glavu ;D
haha dobar si! to je kaladont na vjekin nacin.
e, vjeko, a mene zivo zanima odakle si ti? rodjen si tu, jel zivis u hrv? ili?
mislim, uzasno si nepismen, ne da su u pitanju neke gramaticke greske tipa ije/je i tome slicno, nego ti brate mili profulas kompletne padeze, ma profulas sve sto se moze profulati.. gore nego gasterbajteri koji su vec 20 godina na relaciji Osterajh - selo moje malo..
ljepa moji hrvacka jezika :hrv:
haha, volim ovakve prepirke :notooth:
Luna se zapalila... :)
vot??
ma nooooo...
dzizs, kaj cu sad ban pobrat zbog vrijedjanja??
ne, ne fakat.. najnormalnije pitam covjeka odakle je, i di zivi.. jer fakat se pismeno grozno izrazava, a jbg, obzirom na struku maltene mi je profesionalna deformacija imati osjetljivo uho/oko na gramaticke pogreske.. dec ol..
btw.. 7. dan bez cigareta ;D aj em leđnd
Sorry luna, ali meni se čini da sam na nekoj od skorašnjih stranica vidio da si pisala idijot... Jesi li to bila ti ili sam se zabunio?
lol points ;D
da, to sam bila ja! i to je bilo namjerno! kao sto nekad zna biti i s ubacenim ipsilonom. da me automatska cenzura ne pojede ;D inace, ima ovdje forumasa kojima ispravljam seminarske radove.. vise vjeruju meni nego spell checku.. tako da budi siguran da je moj "idijot" namjeran..
hahaa..ma ja sam ti hrv. cigan;) ..sad bi ti trealo biti jasno.
..ne pa..to tak ispada zato kaj sam hiperaktivan kad je rijec o tipkanju..ak nisi skuzila nekad znam fulati slova..onda se jos moram skoncentrisat na tipkanje..tak da onda nemrem pravilno razmisljat..pa nastojim govoriti sto ''ulichkije'':cry:
pozdrav svima...
svratio malo da vidim šta ima...
Kako to Luna da si odlučila "baciti" cigarete??
I svaka čast, već 7 dana, jel... ;)
Al kako sam ja prije znao reć:
Sve je to u glavi...
;)
znam, skuzio sam..kazem ti to mi se dogadja kad tipkam po forumima-nestrpljiv sam +to kaj mi se motaju neke druge rijedi** u glavi, a sasvim nesto deseto pisem...pa nekad znam dobro pobrkati.
**(da ispravim-rijeci-eto vidis, jednostavno tak napisem)
oke, od sad nastojim biti skoncentrisovaniji...poradit cu na pisanju..:comp:
:lol: :lmao:
malo gledam oglase po kupiprodaj...
Što sve ljudima neće past napamet samo da podignu cijenu mobitela...
http://www.kupiprodaj.net/HR/oglas15...re-edition.htm
Lik je dignuo cijenu uređaja za duplo, jer je instalirao aplikacije, koje se mogu besplatno nać...
:lmao:
koji lik... nevjerojatno...
odlucila, eto, da ne zelim da mi soba smrdi (sada sam u novoj novcatoj, steta je usmrditi je dimom..), ne zelim da mi kosa i odjeca smrde.. nije zdravo.. razmisljam o potomstvu.. i tak to sve skupa ;)
i jos kad skuzis da imas viska love.. milina ;D
(serem, u stvari sam se zasrala k'o grlica neku vecer kad mi je herc gadno preskakao ;D )
ugl.. da, sve je to u glavi. velika vecina nikotina se iz tijela apsorbira vec nakon 3 dana. u roku dva tjedna fizicka ovisnost sasvim nestaje. ostatak je u fakin' psihi..
a meni je tak kul i tak sam si faca kaj ne pusim, ono, svi mi se dive, koji sam karakter, blabla..
a ja si pjevam.. pogodi sto? "INATI SE.. Slavonijo" ;D
došao s treninga, jeo, sad gledam kaj ima novog . . .
lagana šljiva ispod oka od kacige . . . :notooth:
znam da neki ovdje idu u ruđer, pa bi bio zahvalan ako bi me kontaktirali na PM, nešto me zanima . . . ;)
i malo je hitno . . . ;)
Čovjek vjeko, čovjek! :D
A Luna, nhf! :)
idem polako spavati . . . ;)
laku noć i pozdrav . . . :wave:
@La_Luna
keep up the good work . . . :thumbup: ;)
dobro jutro!
gledam kak pada snjeg,a trebala bi u grad...:)http://img267.imageshack.us/img267/3...g323pn8.th.jpg
wtf? bijelo govno? u Zagrebu? 18.03.? nakon sto je jucer bilo onak, vruce prakticki za kratke rukave!?
i onda Jamal kuka.. brate mili, to je u Kanadi bar normalno..
ja sam meteoropat! idem si nabavit noz i idem se setat po Ribnjaku. cujem da je to in ovih dana..