ovo mi nije jasno stavi se font bilo gdje na mobitel(kaj su sve stavi)?
Printable View
Stavi ga se npr: ne e:\other i iz programa se ide na options-> open font i nade se font u e:\other i program sve ostalo obavi samo je potrebno izaci iz programa i resetirat mob.
Pisa san na brzinu jer ako nades porgram(google, fontrouter lt ili fontrouterman) na prvom linku vec imas i uputstva.
nikak da skuzim kako da si namjestim da mi je garmin odmah u izborniku da ne moram ici pod programi ???
evo danas sam si popravljo slajder i mogu reci da je sad puno bolje :)
Moj se bio jako klimao, poslao ga na garanciju, pise da je gotov klizni mehanizam, cekam mobitel pa da viddim :d
tak s youtuba ali sam samo jednu stranu napravio druga mi nije bila potrebna sad cekam neku dobru priliku pa cu si s e-baya narucit sve novo :)
znaci ovak nesto ali original jer ovo je kinesko
LINK
da li ko zna kako na ovom mobitelu ukloniti sve ama bas sve sta sam instlira i vratiti na tvorničko stanje.
pokusa san sa onim kodom *#7370#:notworking:
i mobitel mi je izbrisa većinu stvari sta san instalira ali ostalo je par aplikacija pa ako moze ko pomoći??
EDIT: sad san pogleda i u galeriju kad ono sve je ostalo od slika i videa
molim da mi neko pomogne bia bi mu zahvalan
pozdrav svima:
jel neko probo 31.0.015 , ima li nekih poboljšanja u odnosu na prijašnu verziju .
*#7370# ti briše samo mem. telefona, a za ostalo (memorijsku karticu) moraš napraviti format mem. kartice, vjerojatno su ti tamo te app. i slike koje spominješ.
ili probaj ovo za čišćenje telefona:
= Citat =:
izvadite bateriju, pričekaj koju min. - umetnite bateriju - zatim istodobno stisnite i držite prvo tipku tri (3) zatim * te naposljetku zelenu slušalicu (tipka tri + * + zelena slušalica) - svo troje držite istodobno te zatim upalite uređaj/stisnite tipku ON/OFF - i dalje držite te tri tipke sve dok se ne pojavi logo Nokia te bi Vas za koji trenutak uređaj trebao pitati da unesete datum, vrijeme (ubiti SVE). Jer se dešava ista situacija koda ste napravili hard reset uređaja, dolazite do tvorničkih, defaultnih postavki.
pozz! evo citam ovaj review pa se i ne snalazim bas najbolje... no u globalu me zanimaju dvije - tri stvari!!!
ovako koliko sam uspio procitati svima vam traje baterije odprilike isto 2 dana ako ste srece i do 3...od nekog sam procitao da mu traje 7 dana...sto nacisto sumnjam!!!
zatim sam negdje procitao da je verzija v31 softa - da se ne moze hackat,pa me zanima sta se podrazumijeva pod tim,odnosno da se 30 moze hackat....to me zanima..
i jos jedna opca stvar...GPS na kom principu odnosno konekciji kojoj radi!!! to me zanima je li to ide preko obicne internet konekcije ili kako to vec ide???
za GPS pogledaj ovaj post: GPS i A-GPS (biti će ti nešto jasnije)
a o hacku pogledaj ovo, mislim da bi ti išao/radio (pred)zadnji postupak (ne garantiram).
pozz, zanima me dali se nakon updateanja firmw. da hackati mob ? posto sam cuo da se kod nekih nemoze. sljedeci tijedan dobivam mob pa me zanima
meni je bas kad san to bija pritisnija (tipka 3 i * i zelena tipka za poziv) jer mi se dogodilo da mi se nije tija dići OS (osta je samo na bilom ekranu) meni bas onda se izbrisalo samo sa memorije mobitela (znači od onih 134 mb, a ne onih 8gb) sta je bilo na njemu.
i pokusava san to ponovno napraviti jer san mislija da će mi to pomoć ali ne događa mi se nista kad stisnem te tipke.
a sa ovim kodom (*#7370#) neznan sta se triba dogodit ali meni i nije bas pomoga kako je triba.
e ipak hvala HSCS, baren si mi proba pomoć, ali sad mi to i nije bitno jer mi mobitel ponovno dobro radi jer san usa u alate i stisa da mi vrati na početne postavke:thumbup:
EDIT:sad san se sitija zasto mi nije sad radija onaj kod (tipka 3 i * i zelena tipka za poziv). to se triba stinit tijekom dok se uređaj pali a ne dok je već upaljen???
a koko ja znan pise jer san ih bas ja pita o tome.
uglavnom rekli su da nije donija nista specijalno novo.
kazu da je u nekim stvarima malo brzi, a trajanje baterije je ostalo isto