jos uvjek cekam email od ovih smradova...
Printable View
jos uvjek cekam email od ovih smradova...
ja sve polozio od prve,kad se vec hvalimo ;D
dosadjujem se
Ja 2 puta pisao pismeni zbog A i B kategorije, sve prosao iz prve kao i sve vožnje, kad se već hvalimo :bat:
idem polako, umoran sam . . .
nisam se pohvalio, kupio danas dvoje traperica, jedne duge i jedne kratke . . .
ja zadovoljan . . . ;)
jedino nisam našao košulje kratkih rukava . . .
pozz i laku noć . . . ;)
sutra je veliki dan . . . :bigjump:
...poz narode i laku noc...
idem ja pogledat još samo jedan film(3. zaredom) pa na spavanje...sutra delam od 9-5:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
zakaj ne zabrane rad SUBOTOM????:cry: :cry:
booooring, kopam po netu, slušam tu neke ruse :p, gledam kutiju s cigaretama...gleda i ona mene.......
spušil sam jedan čik ovaj tjedan :)
no, jedno je na poslu i terenu, drugo je sutra kad odem van, kad ovi moji hajvani na stol stave 2 tone duhana....POJEL SI BUM NOKTE DO LAKTA!!
Kakve to ruse slušaš?
ove tvoje
Ko Još Spava Da Vidim, Jadnog Li Mu Bika Njegovog!!
Koji k****? Nema nikog? Ajmee majko! :tclosed:
Hebeni alkohol, neki đavo me škaklje u želucu http://img106.imageshack.us/img106/3876/sick3qx.gif
A ja sinoc isto nalio malo,pa osli u pekaru i kupili 20 kifli (vrucih) i zamezili u bircu malo slanine,kulena,cajne kobase,maslina,paprike,luka...... I onda opet preko tog koja piva i tak... Jutros me stari probudio u 7,nakon 5 sati sna. Doso majstor stavljat laminat u kujinu pa je trebalo iselit sve iz kuhinje van. bas se super osjecam... :je**** majku: ;D
Neloša večera! Meni prisjela medica, nije bilo pive da ugasim vatru ;D Sad bi trebao skočit do menze na picu, dobar si tek želim :rolleyes:
imam upalu glasnih žica (tako nekako) cijelo vrijeme se gušim i moram piti antibiotike koji su veći od mene :cry:
čak cijeli daj jučer nisam ništa jela
barem ću smršavit malo :)
šugavo grlo i pluća i sve.. ne mogu van danas na otvorenje...šmrc
Gledam i umirem od smjeha
http://www.youtube.com/watch?v=aj0Km...eature=related
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
i ostao otvorenih usta pored ovakvih ludih rusa! Samodisciplina po jaja!
http://www.youtube.com/watch?v=NEjykuEuZG8
dobro jutro . . .
dan je super počeo, dizanjem u 7 i guranjem auta da upali . . .
a onda natrag u krevet i spavanje do sad . . . :notooth: ;)
sad polako dolazim k sebi . . .
@mala
a vožnja?
heheh a to polako ;D
pa dobro, nećemo se smijati . . . ;)
iz kojeg pokušaja?
to nije sramota . . . :notooth: ;)
teorija od prve s nulom.
voznja od druge (iako i dan danas tvrdim da nije bila moja krivica, al ajd.. vozmo se po ulicici, na mojoj strani parkirani auti, ususret dolazi vozilo. ja dajem zmigavac i usporavam, vec bila na kocnici, kad meni instruktor zgrabi volan (a to je automatski pad). ja ga blijedo pogledam a on vristi pa lupila bi u auto satsrane retrovizorom! a ja ono, pa bila sam na kocnici vec, kako bih lupila? na kraju, vec pred autoskolom, pitaju oni mene sto sam htjela? ja reko, pa stat sastrane i propustit vozilo iz suprotnog smijera! a ispitivac meni: bilo je dovoljno vremena da prodjete prije njega.. a curu prije mene rusili na istom jebenom mjestu zato kaj nije stala i propustila auto iz suprotnog smjera!! jebemimmater!!)
Zato se uvjek za vrijeme vožnji skompaš sa ispitivačem i daš mu do znanja da znaš što radiš i da ima puno povjerenje u tebe. Tako je sa mojim bilo. On je zadnje sate čak spustio sic i prispavao, rekao je samo da napravim par krugova po kvartu...