Ne mozes JB iphone sa 4.2.1. Zapravo mozes, ali svaki put kad se ugasi moras ga spojiti na komp da ga upalis
Ne mozes JB iphone sa 4.2.1. Zapravo mozes, ali svaki put kad se ugasi moras ga spojiti na komp da ga upalis
hm...to mi se onda neda.... a dali psotiji kakva mogucnsot da se instaliraju druge app ?? i dali ima kakvih saznanja kada ce biti dostupan JB
Mozes instalirati samo free app. Trebao bi (nije nista sigurno) kad izade 4.3 fw
Tethered jailbreak se netočno smatra takvim da ne možeš upalit mob nakon što se jednom ugasi, tj. bar na 4.2.1 se može najnormalnije upaliti uz uvjet da nije instalirano ništa što ima utjecaja springboard. Meni osobno je jailbreak koristio samo zbog sbsettingsa jer su se ugrađeni settingsi palili cijelu vječnost na 3G-u, a sad na četvorci se pale instantno pa nemam potrebe za time. Jedini razlog sada bi bio instaliranje nelegalnih aplikacija, ali i za to je velika cijena a to je trajanje baterije, koje se pokazalo stravično lošim na jailbreakanom 4.2.1. Štoviše, rado bih podržavao developere s obzirom da aplikacije zbilja nisu skupe, no imam divnu zagrebačku banku koja ne podržava nikakve načine plaćanja koji se mogu koristiti za kupnju na iTunes.
Navigacija je dosta skupa, 30 dolara su slabije verzije sa samo jednom zamljom ili manjom regijom, a cijeli kontinenti idu i preko 120$
Navigon Eastern Europe - 89,99 $
Igo MyWay Eastern Europe - 64,99 $
Ali ako imas jailbreak, normalno mozes imati to sve free :)
Lolčina.
Da se pohvalim! Upao mi je iphone u čašu vode. Kako da izvadim bateriju? :D
Ima netko preporuke kako ga osušiti?
Ugasi ga i metni ga u kutijicu rize. No, riza ti tu isto nece puno pomoc. Najbolje bi bilo da odes do servisera, netko je spominjao neku kadicu za ciscenje za takve slucajeve.
Pogledaj senzore za vlagu. Nalaze se u utoru za slušalice i utoru za usb kabel, ako vidiš ružičastu boju, garancije ionako više nemaš tako da ga možeš odnest tommu s mackorisnika da ga rastavi i onda nekom serviseru da ga baci u kadicu. Ako nema nikakvih naznaka da su se senzori aktivirali, imaš sreće. Koristi cionnovu metodu, a ako krepa i nakon nje-imaš garanciju a oni nemaju dokaz da je od vode. Ovdje je točna pozicija senzora
Ljudi pozdrav. Isprika sa moje strane ako je vec odgooreno na moje pitanje,ali nemam vremena citati 31 stranicu. Buraz si je uzeo iPhone 4. Ukratko, moze li se nekako sakriti SIM kontakte da se ne prikazuju u imeniku??
Hvala dečki, za sada sve radi ali je gornji indikator crven.
E onda ti je najbolje dat ga tommu rastavit pa u kadicu. S obzirom da garancije vise nemas, bolje sprijecit nego...bacit u smece
kratko pitanje, jel postoji aplikacija da telefon može imati profile za zvuk kao primjerice kod nokije? hvala
Upravo to je napravio prije nego sam mu ja syncao kontakte sa outlookom, jer sam mu na taj nacin prebacio imenik sa nokie
Kako da sada makne to? brisanje cijelog imenika pa ponovo sync sa outlook ili?
jeli se mogu ikako pribaciti krekirane aplikacije na mobitel bez jailbrejka...jer ga trenutno nemogu jb jer iman 4.2.1
to san i mislija...a dobro fala svejedno...pričekat ću taj jb
da li ima tko problem s Iconoclasm-om 1.6.2 ? dakle maknuli su onaj layout pee page s simple mode sliderima no posložim to ali mi ikone nisu centrirane vec su pomaknute u desno..
kupio kolega 4g u vipu sw ju u njemu najnoviji 4.2.1,napravljen je jailbrack i odjednom je nastao problem sa baterijom,dakle ne traje niti 5 sati i to u standbay-u???iphon je kupljen novi u vakumu??na neko ozbiljnije igranje ili druge radnje(GPS)nema smisla da li netko ima isti problem ili bi znao zašto se to dogadja što bi mogao biti uzrok tomu??
http://cafe.mobil.hr/threads/70712-T...vasem-iPhone-u
Kad ga kupi nije potpuno pun tako da je očekivano da baterija traje kraće, a u temi na koju sam stavio link ti piše da je zbog jailbreaka, moj isto traje jedva jedan dan jailbreakan, a bez njega skoro tri. Neka ga proba bez jailbreaka par dana i ako se stanje popravi treba se strpit do iOS 4.3 i njegovog untethered jailbreaka.
Za 4.2.1 nema pravog jailbreaka. Ovaj je i tethered i ima dosta bugova (bas trosenje baterije). Neka vrati restore na 4.2.1 i saceka pravi jailbreak
kad god vidim ovu temu i zadnji post od Imaticx-a ponadam se evo iasao je untehered al ono sipak........ :)