U custom izbrisao, a u /ams su samo fileovi od java programa, ne vidim nista nepotrebno... Jos uvijek mi se nije maknulo nigdje
Printable View
ovako kao što vidim ono što ja tražim je čini mi se jedini post na forumu... kupio sam brandiran mobitel sony ericsson c510 u vip dućanu i naravno nije debrandiran, bio je brandiran na vodafone menu i ikone. volio sam mijenjat teme na njemu... kada sam malo bolje pogledao za razliku od drugog c510, kod mene se nije mijenjala tema na pozadini poruke pisanja sms-a.... kada samo svog s drugim c510 bolje razlikovao, vidio sam razliku da su kod mene pisanje sms-a i mms-a spojene 2u1 a kod drugog c510 su razdvojena pisanja poruke sms i mms.... ovako izgleda: u mom c510 kad kliknem na lijevi joystick pojavljuje mi se ovo napisati novu > poruka a u drugom c510 pojavljuje ovo napisati novi > sms i napisati novi > mms... kao što vidite kod mene je jedna opcija a u drugom mobitelu dvije opcije.... onda sam se malo raspitao i rekli su mi da svog moram debrandirat preko a2 uploadera i učinio sam to.... kao za firmware postali su mi u forumu da uzmem fileove C510 R1DAO35 MAIN GENERIC KT RED52 i C510 R1DAO35 FS ADRIATIC KT RED52 a za custom su mi predložili C905 1209-4776 R6A GENERIC ADRIATIC.... evo, onda sam fino pratio upute o flashanju preko a2 uploadera objavljen u red gsm forumu.... debrandirao sam ga uspješno ali opet neuspješno.... nemam više vodafone menu i ikone, sada mi je kao originalni sony ericsson ikone ali opet pisanje poruka ostala ista, nisu se razdvojili.... što me malo smetalo.... a ja se nadao da će nešto uradit..... onda sam se opet raspitao i rekli su mi da probam sa drugim customima... onda sam probao custome generic od c905 pa od vipa c510 pa od tele2 c510 pa vip w595 pa generic c510 i sve je prošlo bezuspješno i na kraju uzeo custom od t-mobile c510 i on mi je uspio razdvojit poruke na svaki posebno sms i mms..... ali opet nije ok jer su ostale ikone od t-mobile i ne rade flash teme na njemu kao ne prima.... a kad sam imao prijašnje custome onda je primalo flash teme..... vratio sam se ponovno na custom od c905 i sada na njemu sve rade flash teme i ikone su ok kako sam želio.... samo je poruka jedini problem koji moram riješit jer želim imat teme i na poruci i posebnu poruku pisanja sms-a a ne 2u1 kao sada... da si riješim totalne muke
nadam se da sam vam detaljnije objasnio i molim vas za veliku pomoć recite mi što trebam uradit da sve ostaje kako je a da riješim poruku na način posebno sms i mms
jesu li u pitanju krivi fileovi ili customi ili što već?
hvala puno unaprijed
p.s. očekujem pozitivan odgovor hvala
EDIT:
može usluga imam debrandiran c510 mobitel sa customom od t-mobilea i smeta mi ikona od web n walk jel postoji nego rješenje preko file systema u a2 uploaderu maknut tu ikonu i stavit originalni sony ericsson ikone a da i rade flash ikone na njemu jer na t-mobileu ne rade flash ikone kao ne primaju....???
a sigurno se pitate zašto stojim na customu od t-mobile, zato jer želim da tema mijenja pozadinu poruke a drugi customi to ne čine...
Drugi put pazi kud postas, ona tema je ISKLJUCIVO za KONKRETNE zahtjeve (kako stoji u naslovu teme), pa ovo tvoje nije nikako spadalo tamo.
A buduci da se ni postanje vise postova zaredom isto ne tolerira bas, spojio sam tvoja dva posta u jedan, pa ako nesto slucajno ne stima, slobodno prepravi.
Aha, tamo sam vec bio nesto prckao... izbrisao sve fileove unutar hook foldera ali ne mice se...
EDIT: Uspio, jos sam samo trebao pobrisati fileove cust_menu_data.dat i cust_menu_done_unpacking.dat .
Evo popis svih fileove koje treba pobrisati:
Code:
/tpa/preset/system/custmenu/FM_PICTURES_HOOK_3/FM_PICTURES_HOOK_3.xml
/tpa/preset/system/custmenu/FM_SOUNDS_HOOK_3/FM_SOUNDS_HOOK_3.xml
/tpa/preset/system/custmenu/FM_THEMES_HOOK_3/FM_THEMES_HOOK_3.xml
/tpa/preset/system/custmenu/FM_VIDEOS_HOOK_3/FM_VIDEOS_HOOK_3.xml
/tpa/preset/system/custmenu/GAMES_HOOK_3/GAMES_HOOK_3.xml
/tpa/preset/system/custmenu/ORG_APPLICATIONS_HOOK_3/ORG_APPLICATIONS_HOOK_3.xml
/tpa/preset/system/custmenu/cust_menu_data.dat
/tpa/preset/system/custmenu/cust_menu_done_unpacking.dat
/tpa/preset/system/custmenu/SETT_RINGTONE_HOOK_1/SETT_RINGTONE_HOOK_1.xml
/tpa/preset/system/custmenu/SETT_SCREENSAVER_HOOK_1/SETT_SCREENSAVER_HOOK_1.xml
/tpa/preset/system/custmenu/SETT_STARTSHOW_HOOK_1/SETT_STARTSHOW_HOOK_1.xml
/tpa/preset/system/custmenu/SETT_WALLPAPER_HOOK_1/SETT_WALLPAPER_HOOK_1.xml
/tpa/preset/system/custmenu/VIDEO_PLAYER_HOOK_1/VIDEO_PLAYER_HOOK_1.xml
/tpa/preset/system/custmenu/MEDIA_PLAYER_HOOK_3/MEDIA_PLAYER_HOOK_3.xml
/tpa/preset/custom/FM_PICTURES_HOOK_3.itm
/tpa/preset/custom/FM_SOUNDS_HOOK_3.itm
/tpa/preset/custom/FM_THEMES_HOOK_3.itm
/tpa/preset/custom/FM_VIDEOS_HOOK_3.itm
/tpa/preset/custom/GAMES_HOOK_3.itm
/tpa/preset/custom/ORG_APPLICATIONS_HOOK_3.itm
/tpa/preset/custom/SETT_RINGTONE_HOOK_1.itm
/tpa/preset/custom/SETT_SCREENSAVER_HOOK_1.itm
/tpa/preset/custom/SETT_STARTSHOW_HOOK_1.itm
/tpa/preset/custom/SETT_WALLPAPER_HOOK_1.itm
/tpa/preset/custom/VIDEO_PLAYER_HOOK_1.itm
/tpa/preset/custom/MEDIA_PLAYER_HOOK_3.itm
zašto mi ne rade flash ikone na c510 mobitelu a ima firmware od t-mobilea? ja imao firmware od vipa i radile su flash ikone
što da radim da mi bude flash ikone na t-mobileu?
bio je vip na vodafone i radile su flash teme iako nije bio debrandiran, svejedno sam ga debrandirao u originalni sony i rade flash teme, a kad stavim ponovno t-mobile ne rade flash teme
a čudom na vodafone rade a nije debrandiran?!
zašto stojim na t-mobileu, zato što volim mijenjat pozadinu poruke a toga nema u generic firmwareu ni vodafone
A cuj, svaki operater kod customizacija odredi sto ce dopustit a sto ne. Nekad (cesto) to i nema smisla s mozgom. Moguce da jednostavno T-Mobile soft to ima iskljuceno, i gotovo.
rise koje si drivere imao u C510.Zbog faksa ne pratim toliko modding , al slike su mu katastrofa s original driverima , sve neke zelene.daj neku preporuku
Ma ubij me sad pojma nemam :D Skinuo nekih 5-6 komada i isprobavao... Ak hoces mogu ti ih dignuti na rapid, pa probaj koji ti pase :spin:
EDIT: Evo ih > http://rapidshare.com/files/28034510...ivers.rar.html
(mislim da sam onaj 2.2 koristio no stvarno nisam siguran...)
Drugi put pitaj u pravoj temi ili to rijesite preko PM, ovo je u temi o C901 off-topic.
Kako da stavim taj driver za jaci zvuk.ja to skinem i tu ima 62datoteke a kak da to instaliram na mob?
1. Otvoriš A2 uploader
2. Klikneš FileSystem Tool
3. Spojiš mob tako da držiš tipke 2 i 5
4. S desne strane klikneš na ifs/settings/acoustic
5. tamo obrišeš sve file-ove, jedan po jedan
6. kopiraš sve nove file-ove jedan po jedan po sistemu drag&drop
7. klikneš na Shutdown FS manager
thats all folks....
Hej a gdje je taj a2 uploader kako doc do toga,sory kaj nekuzim
A da pogledas u superthread slucajno? To se ne bi sjetili? :jehon:
Osim toga, ono nije bila tema o moddanju. Drugi put pazi kud postas, da ne bi bilo brisanja.
polako ali sigurno se približava patch-anje A2
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=43997
A2uploader 18/09/2009
http://rapidshare.com/files/281986532/a2uploader.rar
4shared
http://www.4shared.com/file/69680045...8-09-2009.html
samo za brown za sada!
za pretvorit red u brown setool3 box!
nadajmo se da ce biti nesto od toga i free!
Evo i nešto opširnije od DB3150 patchanju: http://forums.se-nse.net/index.php?s...0&#entry567216
Tesko. Procedura je koliko vidim zasad prilicno zapetljana, ako ne razumijes sam to sto tamo pise, prijevod ti nece puno pomoci.
Ja imam jos jedan mob i to g502 i kad želim promjenit shutdown i startup image pri uključivanju i isključivanju mobitela.... i našla sam na netu startup i shutdown od windows 7 i stavila ga u tpa/preset/system/settings i nema win 7 pri uključivanju nego još uvijek sony ericsson.... zašto mi ne radi?
Jesu li nazivi ispravni? Provjeri startup pod podešenjima mobitela. Probaj ponovo. BTW, jel taj Sony Ericsson logo kao startup, shutdown, splah ili sve?
kod mene je sve sony ericsson logo kao startup, shutdown, splah i sve.... ne mogu promjenit startup i shutdown u win 7... ne znam zašto... a nazivi su ispravni.. našla sam paket win 7 i piše STARTUP_SEMC_IMAGE i kopiram ga i dalje pa ne radi