2bbrljo: zao mi je sto si nastradao, no ako si nesto krivo napravio, onda si ocito s razlogom nastradao...
Ja sam bio na nekoliko utakmica, davno kao mlad, i ukoliko bi se dogodilo sranje, digao sam ruke u zrak i jasno vikao policajcima da nemam nista s time i smijem li preci iza njih, niti u jednom slucaju nisam dosao doma sa ozlijedama poput tvojih, stoga personality mozda? iako sam im uvijek izgledao skins (obzirom da brijem glavu od 1. srednje).
Stoga, sorry, ne mozes me u to uvijerit.
Tukli su one koji su im davali otpora, vrijedjali ih i slicno, da si u bilo kojem trenutku jasno naznacio da se predajes, da zelis se maknut, maknuo bi se, ovako si ostao s ekipom. U kojoj je bilo debila poput onog wanna be fighera sto je napao redara sa one snimke, i kao u razredu u skoli, jedan zajebe, cijeli razred ispasta...
Cijelo vrijeme govoris o praksi da nisu prije isli medju navijace..kaj to znaci? da se nisu usudili, pa ste im ovaj puta pokazali da da "gamad" ne smije medju vas? nego vas smiju samo snimat? kaj to znaci da ako ja pljackam banku da me imaju pravo samo snimat, nedo bog da me privedu, polome mi kosti prilikom bjega ili pucaju po meni? daj budi normalan...
davno kad sam se bavio tim poslom sam izbacio par elemenata iz velike dvorane doma sportova, jer su na koncertu Skore zapalili baklju medju 10.000 ljudi, tocnije na parteru ih je bilo manje... pa smo reagirali odmah, jer zamisli da je ta baklja zahvatila djevojku bujne kose... sto bi to bilo...
Uz to, u mnostvu sam i ja dobio sa ledja po glavi.. sva sreca da imam tvrdu glavu, pa nisam ni reagirao jer je taj isti wanna be fajter vjerovatno pobjegao u mnostvu i promjenio majcu..nadam se da je imao sto pricati ekipi kako je osiguranje dobilo batina od njega..
Bottom up, nas 4 u mnostvu je ugasilo baklju i ispratilo (pravilnim krav maga zahvatima) te elemente van, sto je policija s njima na pravila I dont care.. u tom trenutku bili su potencijalno opasni za cijelu okolinu.
Stoga nemoj molim te.. btw nitko ne prica sto je bilo na drugim tribinama, nisam informiran, oni nisu nastradali ili?