maloprije se probudio, sad idem na predavanje . . .
pozz svima :wave:
Printable View
maloprije se probudio, sad idem na predavanje . . .
pozz svima :wave:
...kupio danas neku prelošu kopiju nutele (1KG=20KN) pojeo skoro pola i sad mi je zlo...:cry: :cry: :cry: al još ne prestajem jest...:tomato:
odkrmio 2 cuke, i uvijek nakon spavanja se sugavo osjecam, nis mi se neda i sve mi ide na zivce, ne kuzim
UUUUUUUUU..............
Gad demit, crko ja.
Cijelu kuću počistio, sad sam se sjetio da imam još pobrisati prašine....
A sutra nulti sat pišem fiziku, a 1. sat odgovaram njemački......
Das ist nicht gut....
Se to meni (a i cimeru) pričinilo ili se Zagreb maloprije zatresao...? :)
evo pre dve minute bio potres..jeste osijetili? -3sekunde..ali tri duge sekunde..stravican osjecaj
ne cini ti se, ja sam iz novog zagreba, ljepo se to protreslo ;D (bas mi je fensi jer mi je ovo prvi potres, inace uvijek kad je akcija ja spavam ;D)
ja ga nisam osjetil...
zbrijo sam da vlak prolazi kroz moju ulicu..lol koji osijecaj..a onda mi se monitor poljuljao
ja sam imo osjecaj ko da mi je pod postao valovit i da se ljuljam po tome, stari moj nema te vutre kaj ti ovakav filing napravi (nisam probao da nebi krivo pomislili ;D)
ja sam se malo potresla:).(ustvari poljuljala)
Susjedu zveknula satelitska sa 3.kata na pod ;D
zar sam ja jedina koja nije osjetila potres?!
al dobro, ja sam sam istok grada.. i jos sam full u prizemlju..
lol
nego, se sjeca tko potresa u rujnu '90?
e, to je bio potres!!
zapamtila sam ga posteno, yebeni prvi dan prvog razreda, sjedimo u klupama i uciteljica taman prica da moramo dizat ruke kad nes ocemo rec a ne svi u jedan glas, i onda skripa prozora, njihanje lustera i mrdanje stolice na kojoj sjedim.. nenadyebiv osjecaj!
nije me bilo frksa jer nisam znala kaje to ;D mama me nosi van iz skole, svi ludi i uspaniceni, a ja onak mrtva hladna: "kaje veliki kamijon proso po cesti, mama??"
;D
EDIT: lol, fakat se brinem jel ja to zivim u nekom parallel universu da nisam osjetila
A ja imam filing da će mi bura iščupat prozore iz... prozorskih štokova, kako se to već zove :rolleyes:
hm, jedino sto se meni desilo u to vrijeme je pucanje konekcije na net.. i macak mi se citavo vecer cudno ponasa.. zivotinje to osjete
auu da...hebeno puše i u zg..bar tu kod mene