da, fakat, onaj link krivo racuna.. meni baca podznak ribe, a pouzdano znam d sam vodenjak..
enivej, idem i ja.. treba radit sutra..
noc noc
Printable View
da, fakat, onaj link krivo racuna.. meni baca podznak ribe, a pouzdano znam d sam vodenjak..
enivej, idem i ja.. treba radit sutra..
noc noc
dolazi mi raja.. igrat ce se remi nekih 7-8 sati... :D
Tapija, čini mi se da ću se prijevremeno oduzet http://img52.exs.cx/img52/8605/h9yboredom.gif
Dobro vam yutro! :wave: Oso na poso... :)
Dobro jutro
Evo morao i ja probati
Vi ste Ribe s podznakom Jarac
Izdržljiv je i obično koščat. Ponekad ima sivlji tamniji ten, a gotovo uvijek suzdržljivo i oprezno držanje. Na distanci je, djeluje hladno. Uporan je i ima fizičku snagu za dulje staze. Zato i često uspijeva prolazeći strpljivo stepenicu po stepenicu. Katkad može djelovati neljubazno i nedostaje mu ležernosti. Obično ima dosta kose na glavi, a i obrve su mu naglašene.
Ovo je izvrsna kombinacija kontrole i mašte. Može djelovati hladno, no kad ga bolje upoznate, otkrivate mnoge svjetove u njemu. Obično je vrlo uspješan u školovanju, a može se razviti u naprednog intelektualca ili čak pisca. Kontrolirana mašta.
Vidjeli ste slike, ovo boldovano most definitely nije tačno :D
Nešto pogađaju, ali inače ne vjerujem u te gluposti...
dobro jutro :kitty:
čilam, imala sam "napeto" jutro... :comp:
boli me svaki jebeni kvazi misic..... izgleda da nisam znala da to postoji :D
a dans opet idem skakutat s loptom.... ih.... neda mi se....
koje su tbl dobre za muskulfiber :) ?
sugavo vrijeme. a moram vanka.
Vi ste Bik s podznakom Rak
Rak kao podznak daje ljude koji na prvi pogled djeluju osjetljivo i osjećajno. Imaju mirno držanje i blag pogled, a oči su im često velike i sanjalačke. Utisak koji ostavljaju jest mekoća. Skloni su povučenosti, no znaju biti i pretjerano uvredljivi. Koji put su prave kukavice, jer se znaju povući kad se treba boriti – no to vrijedi samo za neke. Inače znaju biti baš veliki patrioti. Ima primjeraka koji su više lutalački usmjereni, do sklonosti piću, a obično im je svima istaknut prsni koš.
Pravi domaći kućni tip. Teško ga je uopće izvući iz kuće, jer to je kraljevstvo u kom on vječno vlada. Savršen domaćin.
Koje pizdarije pisu...
evo nista dosadno,vani kisa pada a vozil bi se namotoru heeh
Bio po bankama i sličnim institucijama... A kiša sipi. Smor.
cekam da stane kisa pa do sc-a potpisat ugovor za subvenciju..
razmišljam kaj da si naručim za jest :hm:
došao iz škole, tri dobio iz kemije, 5/31 pozitivnih!!! :respect: to me ;D
;D ;D
(10 znakova)
:wave: igram pokera... napadalo snijega sinoc 25cm.. hoce se neko mjenjat za zivot?
paao i kod mene u kvartu snijeg i sinoć i jutros
nema tog kod nas u Bj......Samo vitar,nedo mu bog sreće!!!!!!:satan::satan: