Ajd da cujem koji je trenutno ono... naj IN rom :D. Najstabilniji, sa najmanje bugova itd itd. Neda mi se sve verzije pratiti.
Printable View
Ajd da cujem koji je trenutno ono... naj IN rom :D. Najstabilniji, sa najmanje bugova itd itd. Neda mi se sve verzije pratiti.
Imam jedan hardwerski problem na omnii,kad stisnem donji desni kut cuje se ko da zasuska neka vrecica,jel zna neko kaj bi to moglo bit,touch na tom mjestu radi
EDIT: samo da napomenem da se to pocne cut kad je mob malo zagrijan
http://www.modaco.com/content/i900-g...i900-by-ryrzy/
ja koristim ovaj verziju 23016 + spb mobile shell 3.0
stavi to i imat ces sasvim drugi telefon
ovdje moze videjti kako spb izgleda u akciji
http://www.youtube.com/watch?v=H3SEM0-oqOk
Imam par pitanje pa molim savjet i odgovor???
Kakva je razlika i isplati li se mijenjati Nokiu 5800 XM za Omniu i900 te koje su razlike osim operativnog sustava, pošto mi je to prvi susret sa istim da li je lakše koristiti i služiti se WM ili Synbian-om jer su mi oba OS-a nepoznanica i dosada sam imao samsung 900i.
Nudi mi se zamjena pa se dvoumim ali nekako sam sklon Samsungu pa odatle i želja za zamjenom no poslušat ću savjete koji su dobrodošli.:respect:
Unaprijed hvala.:beer:
Omnia je viša klasa uređaja od 5800xm. Ali ako nikad nisi imao smartphone dosad drži se 5800 jer je za početnika nebrojno lakša za koristit. Wm je za mazohiste i iskusne korisnike
nije ti wm strasan,ja sam prije tjedan-dva kupio omniu i sve sam svlado vise,manje
Ma i sam mislim da to nije neki problem jer se poprilično snalazim sa kompom i Winsima i mislim da su pomalo slični glede korištenja pa odatle i zamisao o zamjeni.Čitajući po netu korisnici kažu da ima bolji izbor programa i glede same instalacije da je lakše u odnosu na Synbian za koji ima malo programa koji rade
Ok, bez hackinga moba, dok na Winsima to ide malo lakše te ako je i upola kao na kompu onda to nije problem.:hm:
Nemam baš nikakvih iskustava glede bilo kojeg OS-a na mobitelima pa dolazim u napast da uzmem neki dumy uređaj koji podržava GPS jer mi je to bitno.
Hvala svima na savjetima.
Hvala na savjetu. Znam kako radi SPB, imam ga na ovoj "originalnoj" verziji roma, ali poceo mi se ponasati u zadnje vrijeme...cudno...Errore koje kakve itd... mozda mu bas i ne idu neki programi.
A za rom bi volio iz prve ruke cuti jer vidim da ih ima more pa me zanimalo koji ima najmanje bug-ova.Procitao sam jedan posto frajera koji je postao "addict" na mjenjanje romova :D. Postala mu je kao droga. jednostavno je "morao" svaki isprobati, pop... i prodao omniu, i kupio Iphone :D.
Znaci kazes da je tak ok...
ja koristim ovaj koji sam gore naveo
i nema nikakvih problema
prije toga sam koristio ali verziju 14 koja je bila ok
http://www.samsung-omnia.org/shokka9...4-**/msg44661/
u v20 je lik zabrijao sa nekakvim šugavim ikonama tako da sam odhebao to
sad vidim da ima v21 ,ali jednostavno mi se vise ne da stavljat nove stvari gore ,
Pozz imam problem s Omniom i900 naime kad nekoga nazovem nemogu poklopiti slušalicu javlja mi : Press the action key to unlock the touch keys
To je prvi problem, drugi je da mi fotoaparat radi tu i tamo kada kliknem na gumb za fotografiranje ništa se ne dešava ili napravi stabilizaciju slike i ne uslika.
I treci problem tipke za spustit i dic slušalicu na samom uređaju ne reagiraju.
Hvala na svakoj pomoci
il hard reset , ak to ne upali onda pravac servis
postovanje ljudi dobih danas omniu i sad zelim napraviti update jel mi moze netko molim vas objasniti kako i gdje jer imam verziju SHHK2
i izbornik na hrv jeziku
jel mi može itko reć zašto mi se puni memorija mobitela, a ja sve programe i igrice stavljam u my storage, nepuni se ona puno, nego malo po malo, to mi nije jasno, jel mi može ko pomoć u vezi toga
ja sam rjesio tako da sam ga sflashao drugog rjesenja nisam nasao
već sam pitala jel mi može itko pomoći....imam problem sa internetom, ne mogu se spojiti na net...što da radim? prije sam mogla ali sad više neće...a neznam što u postavkama napraviti??
kakav error?
možda su neki fileovi obrisani
evo novi problem! imala sam prije spb shell 3.0 i poslije ga izbrisala no još uvijek mi stoji na desktopu dolje desno spbhome (ono lijevo dolj telefon a desno taj spb home) i kad kliknem na to javi mi ''otvaranje datoteke MenuLauncher nije moguće, ili je potpicana valjanim certifikatom ili jedna od njenih komponenti nije pronađena. Ako se problem i dalje javlja, pokušajte ponovno instalirati ili vratiti ovu datoteku''. No ja sam opet instalirala i oni serijal kodovi mi ne valjaju, niti jedan. Tako da kad sam sad htjela skinuti ovaj rom 23016+sbp shell neće...javlja da nema povezane aplikacije. hm...ne kužim šta i kako, ali hoću spb shell, onaj s2u2 je sam zmrdan :hm:
izasao ti spb mobile shell 3.5 pa probaj njega stavit
evo da podijelim svoje iskustvo... na mobu mi je otišel digitizer (ono kaj dođe na ekran i služi tome da se vaši dodiri prenose na displej). Nije u potpunosti nego u gornjem desnom uglu (al ja sam picajzla i to sam moral riješiti). Nakon čačkanja po netu odustal sam od kupnje kineza i uzeo na UK ebayu original kućište (ak nekom treba šaljem sellera na pm) i odnio promijeniti dio... cijela operacija me je koštala 250kn
na ebayu ima za kupit neki bolji touch screen,cijena je oko 10-15 dolara
da al to ti je kinez....
ja sam svog uzel iz UK.... original, novija generacija (u kutu im piše 8 ili 16gb)
jel slozio neko igo navigaciju sa dobrom kartu i da mu radi kak spada
Danas sam kupio Omniu, pa bi trebao par savjeta što bi bilo dobro od programa staviti? Kakva su vaša iskustva? Koju navigaciju Garmin ili Igo? Za koju ne treba da se spaja na net?
Pa možeš puknuti obje navigacije, niti za jednu ti nije potrebno spajanje na net, ali isključi si a-GPS.
ekipa,koji je od ova 3 modela bolji ili sta bi bilo pametnije uzet i7500 Galaxy ,i8510 Symbian i i900 Omnia,Samsung M8910 PIXON 12e i jeli sva 4 imaju hr jezik