a lijepo su te upozorili da samo napravis backup. pc suite sve automatski napravi. apsolutno ti sve spremi, stavis novi softver i onda restore podataka i nista ne bi trebao namjestat
Printable View
a lijepo su te upozorili da samo napravis backup. pc suite sve automatski napravi. apsolutno ti sve spremi, stavis novi softver i onda restore podataka i nista ne bi trebao namjestat
uredaji na kojima stoji iskljucivo nokia (iza na poklopcu),su noviji,poboljsani uredaju.bolji je kizni mehanizam,baterija je super.meni traje 2 i pol dana.konstantno mi je ukljucen rotate me,i shake sms.i uvijek visim na njemu.razgovori,sms...nikad nema mira ni 5 minuta.ocito ste vi pobrali one prve,sa svim losim stvarima.******.imao sam srece.
ako si vec updateao firmware onda ti je kasno, ako nisi, instaliras pc suite, i skroz dore lijevo ti je ikona backup kad ga pokrenes. izaberes to, onda ce se pojavit 2 opcije, backup i restore. izaberes backup, oznacis sve podatke koji ti rebaju i dalje ce sam. onda stavis novi firmware, pa ponovis sve sa pc suiteom ali ovaj put ne ides na backup nego restore, i to je to. radi sve savrseno i sve ce ti bit sacuvano. jedino ako koristis wlan na nekoj zasticenoj mrezi ti nece bit sacuvani certifikati, ali to je jedina stavr koju sam zamjetio da fali
Meni baterija na N95 traje sa umjerenim koristenjem dva dana...:respect:
Bas me zanima kakve vi to baterije imate u n95..mozda su meni podvalili kinesku n95...meni s umjerenim koristenjem...10-ak sms-ova,2-3 poziva po 3-4 minute,5-6 fotki,pol sata mjuze i nemoze dan izdrzat :notooth:
Meni s normalnim korištenjem baterija traje 2 dana. Ver soft:21...016
V21.0.016
14-02-08
Možda je u tome i problem. Jesi probao v21 staviti?
n 95 je extra tel,baterija uz koriscenje navigacije isvegs u njoj max 2 dana,s tim sto fabricka navigacija slabije radi,pozeljno je ubaciti garmin koji brzo nalazi satelite i dosta je precizan. dosta je kvaliteten a po meni jedina mana je sto nema zastitu ekrana.koristim je vec 4 meseca
meni je bila usporila dosta ali sam nasao kod kolega na n73 da se moze uraditi reset *#7370# , naime kako je objasnjeno dodje do fragmentacije pa uspori mob
uradio i cini se da ima poboljsanja jer sam ga bio ugusio s nekim programima (instal pa mi se ne svidi pa brisi...)
napravio sam back up i sve vratio
mobitel je savrsen,i nije mi jasno kada netko prigovara za takav uredaj.ljudi,pa laptop izdrzi 3-4 h...a ovaj mobitel jedino nema cd citac.drugo sve imas i vama to ne odgovara.mislim da je to najmanja mana.ako je uopce mana.
sta se navigacije-koristim sygic...meni super radi.totalno sam zadovoljan.
a sta se tice.imam firmware v.20.jer sam uredaj kupio u vipu,pa imam njihov software gore.usput...dal netko zna kada ce izac v.21 za zakljucane uredaje?!
jedno pitanje, da ne otvaram novu temu :-)
Da li ste uspjeli nabaviti nekakvu futrolu za mob?
Po Rijeci su jedino futrole za digitalce dovoljno velike (tj. debele), jako puno "carapa" koje mi se ne svidjaju, a sve "ozbiljne" futrole su premale/preuske....:angry:
Nemogu vjerovati da je toliki problem naci odgovarajucu futrolu....
Pa uzmi si Crystal Case,to nije bas futrola nego tipa neka maska koja ti stiti mobitel a on i dalje lijepo izgleda u tome...pisalo ti se o tome u temi o N95 8Gb...:respect:
ma meni je nesto od ovog zapelo za oko:
http://www.allaboutsymbian.com/revie..._Nokia_N95.php
ali, nema toga kod nas :-(
Onda probaj na ebayu,ili svrati do Mobisa u Zg...:respect:
otkrio sam da ima Mobis u Rijeci :respect:
Nije bas neki izbor, ali nebitno, imam futrolu :-)
U svakom slucaju, prvo mi je ponudio futrolu bas za N95, s otvorom na kameru i sl.
I mobitel se sa 4 "kukice" zakaci za futrolu. I da bi mi dokazao da je to "cvrsto" stavi MOJ mobitel u futrolu, okrene je (da mobitel visi na tim kukicama) i pocne trest :loco:
Srce mi je stalo!!!!!!
Ali je dokazao da crvsto drzi mobitel :respect:
Osim sto je dosta skuplja od ostalih - oko 200kn, nekako mi je futrola cudna, kao neki rokovnik da otvaram, pa se onda jos javljati na pozive.... neznam..
Odlucio sam se za klasiku
Kada sam uzeo n95 nisam obracao previse paznju na teme i danas naletim na dotsisu na paket fenomenalnih tema sa super ikonama i skinem si to...i kad sam instalirao onda sam skonto da mi nebudu ikone od te teme nego one original od nokije,na n73 sam imao ikone od svake teme a na ovom sam ove default...u cem je problem?
sonyck, ajd pošalješ mi te teme, da obradujem brata? :)
sta se tice ikona,di god skida teme...imas temu sa default iconama,i temu sa obradenim iconama...sve ovisi odakle skidas...po meni najjace teme ima taieb!!!
dakle, N95 kupljen u t-mobile... verzija 12
promjenio sam product code, i stavio verziju 21....
Skinuo sam i novi PC Suite 6.86.9 verziju, stavio nokia maps 2.0...
Ima li jos stogod sto se moze/mora napraviti update?
I jedno pitanje, gdje se moze namjestiti da kada klizni dio spustim "dole" automtski pokrenem "reprodukciju"? Dakle, ono kad pokrenete "Music Player" pa idete na "Opcije" -> "Idi na Reprodukcija"