@ KaKaV NeReD
E pa ja tu nemam problema, uvijek imam para na mobu, al slažem se s tobom, stvarno nije normalno "imati para za ferrarija a ne imati para za benzin".
A što se mene tiče: SMS je samo jedna od mnogih stvari koje koristim na mobu a stavio sam je za PRIMJER jer je tu najočitije kašnjenje softa. Inače sam sebe svrstavam u "naprednije korisnike" jer koristim SVE mogućnosti telefona (osim onih koje operateri ne podržavaju i nažalost bluetootha jer nemam (još) bluetooth dodataka a za povezivanje na komp koristim IrDA pa mi nema smisla bacat lovu na bluetooth adapter...), dakle NE spadam u one kojima telefon treba samo zbog SMS-a.
A nedavno sam si upgradeao telefon (što isto dokazuje da sam zahtjevniji korisnik) na zadnju verziju softa (R6A, o čemu sam već pisao na forumu), pa ako si mislio na tu verziju koja je "fantastično brza" moram ti reći da sam ja očigledno brži jer me soft ne uspjeva pratiti.
A kad kupim telefon od cca 500 eura očekujem samo najbolje i naravno da ću se žaliti na "razno razne gluposti"....