Vas dvojica samo pričate gluposti, dijela!!! ne riječi... ;D
Printable View
Vas dvojica samo pričate gluposti, dijela!!! ne riječi... ;D
Ohoho! Otvoreni izazov... Pa, damgol, morat ćemo isukat mačeve, ko prava gospoda, pa podarit našoj gospi ono što tako žarko želi... ;D
e kuiš ono sori ljudi
drugi put ču doč
:D
kaj pa di su slike ?? da vas vidim malo
ma nema slika, samo ono kaj je bilo u maxiju, a tam nije bilo ni blizu onoga poslije... ;)
a baš mi je bed što nisam došao ali baš čitam i nevidim da je bilo slavonaca,samo okolica zagreba i samZG!morat čemo se mi dogovorit iz slavonije a kontam da bi za uskrs bilo idealno,svi bi mogli doć!
To bi bilo odlično, a ako se i ne uspijete dogovoriti za dolazak u zg zašto ne bi organizirali druženje u osijeku?
idemo svi hž-om (očekujte kašnjenje oko 2sata) i rezerviramo cijeli vagon i to je to
Ni to uopće nije loša ideja... Već je spomenuo wb neko eventualno druženje na moru negdje, evo i Slavonija se spominje, Zagreb je uvijek aktualan...samo se treba dogovorit :D
oke očekuj moju rukavicu u svojem obrazu;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
i to vrlo skoro;)
ma bit će skoro kad ih malo iz-editiram;);D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
rukavicom ćeš ga po obrazu? a ja mislio nečim drugim... ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
K vragu, ovo se protiv mene okreće... Još ću ja Gogovo mjesto zauzet...
Nije to dobro :nono:
pa nebi osijek bio loša opcija ali ako se mi slavonci dogovorimo nebi bilo problema oko dolaska!ako bi išli HŽ-om krečemo sutra pa se vidimo za Uskrs!je da se nepoznajemo međusobno ali bi se dogovorili i došli do zg!
ne brini frende mi smo zaključili temu tko će koga;);D
I know it,you know it a he definitely knows it!!!
nice,bilo je veselo a?ako šta bude za uskrs garantiirano dolazim i još vodim nekog iz slavonije,onda čemo svi imat vremena i sredstava!
ma bravo damgol! baš super da si stavio fotke!!
wb je nenadje*iv
pa naravno coma... ;)
Ali lol mi je ova s laptopom, to nisam ni vidio da ste gledali (ma nisam ja puno toga vidio, kad smo kod toga... ;) )
@damgol - ma šta si stavljo slike, trebali su patit zato što se nisu pojavili, vidiš kako ih tomo nije htio stavit... :)
nego, samo da disklejmam, slike iz maxija ne pokazuju ni približno kako je hebeno bilo kasnije, nakon maxija... ;)
E, tako! U Maxiju je bilo super, mrak, najbolje. A poslije još bolje :D
@damgol: THX na slikama :thumbup:
ja sam ocekivo vise pifkana na stolu il ste malo prečerali u pričama il pijete samo hgh-end cugu ... :cool:
Treća varijanta: konobar je revan bio :D
ma nije bitno kakav je konobar,bitno je da ste vi zarundali i namazali se ko zvijeri!
ovo su samo neke od slika one s pivama sam maknuo jel nikoga
ne reklamiram besplatno;D,a slika još ima.......
ma daj dosta je...i previše.