Nisam dugo vidio nekog da telefonira duze od 5min na mob #u žarenouho :)
Printable View
Nisam dugo vidio nekog da telefonira duze od 5min na mob #u žarenouho :)
Nisam niti ja obraćao pozornost. U zadnjih godinu dana su preminule dvije (od te bolesti), meni dosta drage osobe, a jedna je operirala tumor na mozgu, pa eto... malo me sve to skupa potreslo. Danas jesi-sutra nisi. Ne bih baš da mi OP presuđuje.
Kako ste zadovoljni trajanjem baterije , meni je ono dobro ( priložena slika je naravno samo meni orijentir , jer svatko od nad koristi drugačije mobitel). Sve mi je uvjek popaljeno ,wifi ,podaci, sinhr, lokacija
https://i.imgur.com/0NW9e4G.jpg
Evo testirao sam i ja AnTuTu ... znatiželja
https://i.imgur.com/7oyyneU.jpg
A ova malo za @imart -a , :) , malo da se vidi ko je gdje :) :) Šala Imart
https://i.imgur.com/stp3iNW.jpg
Wow, zakotrljala se lavina, ali neka,za to i postoji forum. Još bi nadodao da vjerojatno ću se družiti dulje vrijeme sa ovim uređajem jer stvarno je ispunio sva moja očekivanja pa čak i više od toga.
Poslano sa mog ONEPLUS A6003 koristeći Tapatalk
od nedavno OnePlus umjesto dvije sad pruža tri velike nadogradnje,podržava Treble pa ćeš fleshati i Betu,a sama konfiguracija omogućava godinama vrhunske performanse.nedavno sam u ruci opet imao OP3.preko dvije god.star,a radi kao urica...
UI koji koristi je Oxygen, jel tako?
To bi trebalo biti nešto najbliže stock Androidu koliko sam razumio.
Gotovo rame uz rame Pixelima koji su opet pod patronatom Googlea.
OP su poput VW Bube. Ono, pali-vozi. I ima biti da svoj posao zbilja odrađuju bestidno dobro. Inače, nisam ljubitelj zubića na vrhu ekrana iako sam mislio da mi je simpa nakon nekog vremena počne smetati i volio bih da je na tom mjestu ekran (tako sam neslavno završio priču s LG G7... sve simpa, simpa pa na Njuškalo.). Ovdje me zub ne smeta toliko. Vjerojatno ima veze mogućnost uklanjanja navigacijskih tipki.
E, da, kada prebacim na Geste, u svakoj igri kada je nešto u kutu (donji dio mobitela), on to protumači kao da sam odabrao home. Izbaci me iz igre.
Sa nekim lineageosom bi i s9 zavrtio 280000 bodova. Mozda cak i s custom kernelom na debloatom romu. Takav je one plus. Ima nabrijan kernel, gol je sotverski a mislim da mozda opet i vara na antutu. Tak je vec bilo.. uglavnom samo nek posluzi. Ja igre neigram. Mislim da je to za 43 godisnjaka sramota.
A za ono kaj trebam dosta mi je vjerojatno i middlerange telefon. Ko i 95% korisnika..
Za sve ostale su tu flagshipovi i flagship killeri..
Ma ne igram ni ja igre ni na mobitelu niiti na računalu (al se još igram u krevetu i nisam star za to , bar mislim :) ) ..ali malo se našaliti nije loše, pa ne moramo biti mrtvi ozbiljni na forumu.
Ja imam svoje 3 igre kojima, osim zabave testiram i performanse uređaja.
Nisam nikad bio zagrižen gamer, a sve zahvaljujući bateriji :D
Evo i mog konja za trku 8/128... Mob je vrh! https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d5a2aff861.jpg
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Crveni?:klanja:
Tako je, crveni... Kad je bal nek je bal :)
Lijepo. Sad uživaj u istraživanju mogućnosti moba.
Gdje si nabavio taj crveni ?
Nisam ni znao da je u prodaji dostupna ta boja još. Nešto mi supruga „natuknula „ da bi i ona 1+ 6 crveni . Izgleda da ču se opet u trošak morati baciti
Njuskalo, jedan jedini bio u oglasu.. Da ti pitam, jel netko isprobao Android P betu 3?
Ja sam za sad prezadovoljan, nemam zamjerki i ne planiram još instalirati Android P( betu 3), a koliko sam čitao na njihovom službenom forumu .. beta 3 ima „mušica“ za sad ,tipa da nešto sa SMS-om nije u redu i slično a i moraju se svi podaci pobrisati nakon instalacije ( tek sam ovaj mob postavio i baš mi se i ne da opet to sve podešavati i vračam po svome iz početka) …. Doduše, za svaki novi operativni sustav i poželjno je sve pobrisali i krenuti s čistom instalacijom.
Uglavnom još ću pričekati s tim , ne vidim potrebu žuriti.
Nisam ni bootloader još otključao .. iako za instalaciju te bete3 ne treba ni otključati , bar po dostupnim tutorijalima o instalaciji iste.
https://www.youtube.com/watch?v=UXxH-mHkBOw
Ni ja isto nisam otključao bootloader, jednostavno ne vidim potrebu za tim jer sve stiže OTA i stvarno nema svrhe stavljati neke custom ROMove kad je Oxygen OS dotjeran na visoku razinu. S druge strane kada bih otključao bootloader, telefon bio bio komplet obrisan i morao bih ponovo sve aplikacije instalirati i vraćati slike i videa kojih imam već u pozamašnom broju, a to mi se stvarno neda raditi.
Brzo će android P na OP6.Treble olakšava i ubrzava implementaciju...
Jedva čekam nove geste i Always On zaslon koji je izbačen odmah u startu zbog potrošnje....:)
Kad spominješ always on zaslon meni je ovo sada sasvim ok što se pali kad podignem uređaj
Ma znam,to će i ostati.ali u prvoj verziji fw-a bio je i always on,ali je bio rastrošan pa je rečeno da će ga optimizirati za android P...
Meni nije loš ni Ambient display,ali na Amoledu AOD izgleda fenomenalno.
Jel neko možda naručivao kaljena stakla bez crnog ruba sa ebaya, ali expresa? Postoji neka web stranica gdje ima za naručiti staklo bez crnog ruba ali trenutno su out of stock https://www.sgfreshidea.com/oneplus-...protector.html
Na XDA kažu da je to jedno od najboljih stakala za 1+6
I ja si moram narucit staklo...nisam jos nikaj tak da cu svakako bacit oko na ovo
Ja imam ovo sa OnePlus web shopa, naručio zajedno sa telefonom, košta oko 21€ ali sam imao voucher od 20€ na kupnju opreme pa je na kraju koštalo 1.80€. Ne mogu reći da je loše, fino klize prsti po njemu samo mi malo smeta taj crni rub. Inače, silikonska maska koja dođe u paketu služi kao okvir za postavljanje stakla tako da ono legne savršeno točno i besprijekorno.
Jel se događa nekom od vas da se telefon ugasi sam od sebe? Meni evo već 2 puta u zadnja 3-4 dana. Guglao sam pa kažu da je to neki SOD sleep of death i počelo se događati prije na Nexusima. Čini mi se da ću morati unlockati bootloader i probati neke druge custom ROMove
Ne , koristim ga intenzivno od 03.08. i ni jedanput mi se nije ugasio.
Osim ako se nije ugasio i ponovo upalio sam a da ja to nisam primijetio ( što je zbilja malo vjerojatno da se tako što desi a i to bi onda bio restart a ne gašenje).
Sad kad si to napisao kratko sam potražio taj problem na netu.. i nisam ništa našao vezano za naš mob. Može li neki link da se malo upoznam s tim ?
Možda se to dešava samo na 8/128 ili 8/256 mobitelima 1+ 6. Napisao sam to iz razloga što sam negdje pročitao da matična mobitela ne koristi svu memoriju od 8 Gb .. nešto kao nije optimizirana i ne može tu količinu podržavat ( ili je pisalo da softver ne može podržat i iskoristiti u potpunosti ).. ne sjećam se što je točno pisalo jer sam to onako samo površno popratio i pomislio kako je to glupost.
No ako pogledaš antutu benchmark … vidjeti ćeš da uvijek veći rezultat postiže 6 gb rama u odnosu na 8 gb rama.. čudno nekako si to ne mogu objasniti. Evo i jedan video ( pogledat 3 minutu i 40 sekundu videa)
https://www.youtube.com/watch?v=wLvhTzqmZs8
Da nisi „igrajući se istraživanjem moba„ uključio nešto slučajno tipa …. Podešene kad da se sam ugasi ili slično. Jesi li razmišljao da telefon vratiš na tvorničke postavke pa da budeš siguran da imaš problem,
Ja zbilja moram ponoviti , nemam nikakvih problema niti zamjerki na rad , gašenje moba, zatvaranje aplikacija ili nemogućnost pokretanja istih.
Nisam ništa uključivao tipa nekakvog gašenja u određeno vrijeme ili slično, znam da ima ta funkcija ali nisam to dirao. Neki dan sam primjetio da mi se mob ne aktivira kad ga podignem niti na double tap, kliknem power i držim i odjednom evo ga na desktopu, znači nije se rebootao. Danas sam očekivao neki poziv i isto pogledam mob a on ne reagira i onda sam opet držao power i tad se upalio tj. bio je potpuno ugašen.