Pa mislim da mi zaslužujemo 1,5 plus 1,5GB jer smo na ovaj način preveslani! Tobože kao privilegij za prijenos broja postao sprdačina!
Printable View
Pa mislim da mi zaslužujemo 1,5 plus 1,5GB jer smo na ovaj način preveslani! Tobože kao privilegij za prijenos broja postao sprdačina!
Sta reci onda za Brutalnu? Limitirana na 30 dana, sada ili nikada, prenesi broj i osvoji. Kasnije su je opet aktivirali, a danas je tarifa kao i svaka druga. Psihologija prodaje :)
Upravo tako!
BTW-nije moguća kombinacija sadašnje promocije s promocijom prijenosa broja. Tako mi kazaše preko Twittera. Limit je 3GB i nema veze jel na glavnom ili bonus računu. Tu mi nisu posve jasni, pa sam odustao od daljnjih pitanja.
Da li ima prima promotivne kune na sporedni račun, a korisnik je Zakon tarife?
Naime, otkad sam aktivirao Zakon tarifu, ne mogu ih trošiti, NzUP mi skida s glavnog računa.
Imam Zakon! tarifu od rujna. Prebacio broj s Tomata i dobio godinu dana 1.5GB ekstra svaki mjesec.
Sada, vidim da nude do 31. ožujka to sve isto samo ako se prebaciš na Zakon! tarifu. Poslao sam im upit na Twitter, ali u 8 dana ništa nisu odgovorili.
Negdje 7. ožujka mi istječe 30 dana Zakon! tarife. Sada, mogu li je prekinuti i pokrenuti novu Zakon! tarifu (ipak bih da imam 3GB do ožujka sljedeće godine nego do rujna ove)?
Mislim da i ti kao postojeći korisnik možeš aktivirati Dupli internet promet. Pošalji DUPLO na 13106 i čekaj povratnu poruku o aktivaciji. Javi kako je prošlo
@Moby bio sam u istoj situaciji kao i ti, znači akcija za prijenos broja i htio sam aktivirati blagdansku promociju u siječnju.
Situacija je ovakva: 10.01. u 7:00 isticala zakon tarifa, a 11.01. bonus MB. Ono što sam ja uradio jest aktivirao start tarifu taman prije reaktivacije zakon tarife (naravno potrošio sam skoro sav promet iz tarife prije toga). Nakon što sam dobio poruku da je start tarifa aktivirana pokušao sam ući u blagdansku promociju, ali sam dobijao odgovor da već imam akciju koja daje identičan benefit. Čekao sam do 11.01. i svakih par sati slao poruku za uključenje blagdanske promocije, ali non stop isto kako sam u promociji za prijenos broja. Već sam mislio da sam sve sj**** i 11.01. ponovno aktivirao zakon misleći da neću imati dodatne MB. Došao je i 12.01. i pošaljem poruku za uključenje blagdanske promocije i prošla je. Nakon par sati sam dobio dodatne MB jer kao što piše u uvjetima da se MB mobu dobiti ako si u zadnja 3 dana aktivirao zakon.
Ne znam da li si skontao sve sad :D Znači, deaktiviraš zakon, pustiš da istekne tarifa ako nemaš dovoljno na računu ili aktiviraš start tarifu. U promociju ćeš se moći prijaviti tek dan nakon što ti istječu bonus MB; u tvom slučaju pretpostavljam zakon istječe 7.03. a bonus MB 8.03. što znači da ćeš se u promociju moći uključiti 9.03. no samu zakon tarifu možeš aktivirati odmah nakon što ista bude deaktivirana 7.03. i dobit ćeš bonus MB jer promocija vrijedi ako si u zadnja 3 dana aktivirao zakon tarifu.
Ako ti još nešto nije jasno, pitaj :D
Ima li razlike u kvaliteti 3g-a izmedu tomato brutalne i vip zakon tarife?
Onda necu ni prelaziti, dosta mi je 1gb mjesecno, a lokacija isto Zg :)
ja sam na raznim vipme tarifama još od 1999. i nikad nisam mijenjao operatera.. zašto nama ne daju nešto gratis :D
doduše u Zakon za 50kn plus nekih 20kn za uspostave poziva mjesečno imam ajmo reći neograničene poruke i pozive (nikad nebih iskoristio sve) i 3 gige interneta..
prije toga sam imao onu stariju tarifu hoću sve plus.
Hej, ali o čemu vi pričate, o kakvoj deaktivaciji, aktivaciji...
Sa stranica Vipneta:
Ako već imaš Zakon! tarifu:
1. Prijavi se u promociju - pošalji SMS poruku s riječi DUPLO na 13106
2. Prilikom sljedećeg produljenja dobit ćeš dodatnih 1500 MB za surfanje
3. Pazi da redovito produljuješ tarifu i dodatnih 1500 MB dodjeljivat će ti se tijekom 12 mjeseci
Nema potrebe prebacivati se pa ponovno prebacivati pa ponovno prebacivati, pošalji DUPLO na 13106 i to je to.
Jedino ako, a koliko sam skužio obojica spadate tu, koristite već neke aktivirane promocije, ovo je iz uvjeta:
10. Promocija nije dostupna korisnicima koji dobivaju promotivne pogodnosti iz promocije za prijenos broja u Vipme (dodatnih 1.500 MB internetskog prometa), koja je bila dostupna u periodu od 20.8. do 14.11.2014., te korisnicima koji dobivaju promotivne pogodnosti iz blagdanske promocije (dodatnih 1.500 MB internetskog prometa), koja je bila dostupna u periodu 14.11.2014.-31.01.2015.
O ima, ima :D nisi skontao što je pitao. Već ima aktiviranu akciju za prijenos broja koja daje identičan benefit - 1500 MB/mj godinu dana. U istom trenutku ne može se imati aktivirane obje promocije. S tim da njemu akcija istječe u rujnu, ovako bi imao ponovno akciju od ožujka idućih godinu dana. Tako da mora prvo izaći iz akcije za prijenos broja tako što neće dopustiti da mu se zakon automatski produlji, te ući u ovu promociju duplo.
Edit: evo vidim skontao si i sam :D
Wild Boy, hvala na Članku, ja nisam išao istraživati.
Da, Moba 2007, mislim da sam skužio. Na računu imam još nekih 11 kuna i čekat ću 7.3. da se Zakon sama od sebe isključi. Sad, jedino da prisilno prijeđem na neku nepovoljnu tarifu jer me strah da oni ne nastave sa starom Zakon nakon obnove računa...
da, mojoj ženi koja ima zakon već 2 mjeseca, a zaboravila nadoplatiti bon imala par kn na računu i istekao je rok od 30 za obnovu ali tarifu joj nisu isključili za čudo. čim je utipkala novi bon odmah se tarifa obnovila.. izgleda da ne žele izgubiti nijednog kupca, korisnika..
Znači, potrebno je terminirati tarifu prebacivanjem na bilo koju drugu, a onda ponovo aktivirati.
Da, tako je, a pošto su u ponudi samo 3 tarife: zakon, mini zakon i start onda se prebaciš na start jer nema nikakve naknade za aktivaciju.
Evo, točno u podne mi je istekla Zakon tarifa i to sam dobio SMS-om. Inače, kada je produžavaju dobijem SMS jedan dan kasnije... Toliko o tome.
Sada mi se aktivirala Start tarifa.
Imam u rukama bon od sto kuna ali ne znam kada ga ukucati i pokrenuti ovu novu promotivnu, da se ne bi kojim čudom dogodilo da produžim staru iz rujna.
pričekaj jedan dan i pošalji ono duplo na neki broj, kada dobiješ potvrdu onda pošalji zahtjev za zakon tarifom, i tek tada uplati bon.
Trenutno nema nikakve akcija za prijenos broja da se dobiju dodatni MB?
Nema. Bilo je i kod Tomata za svaki kupljeni bon dodatni megabajti uz aktivaciju novog broja/prijenos do 14.5. ali ni oni nisu produžili promociju..
Ja sam primijetio da svaki mjesec, pošto ne potrošim 1.5GB x 2, na glavnom računu imam free 2991MB. Nikad okruglo 3000 kako je nekada znalo stajati. Zna li netko čemu je to tako?
Možda poruka sa izvješćem kasni? Meni tarifu uredno aktiviraju u 9h ujutro, ali dok dobijem sms info spiskam već nešto prometa. Dan nakon toga dobijem bonus tako da mi glavni račun stoji na 29xx MB jedan dio mjeseca