Odavno veca glupost nije bile recena na forumu.... Ti sudiš ljude po brojevima?
Printable View
A da se ostavimo rasprave o tome tko ima kakav broj i kako tko sudi nekoga ovisno o broju znamenki broja mobitela?
Imate sesteroznamenkaste brojeve na njuskalu u zadnja tri dana oho.. Od 30 kn na dalje...
Evo meni je danas poštom došao dobar broj sa šest znamenki a počinje sa 098 780 00x, i ne ne mislim ga koristiti poklonit cu ga mladoj sestri nebi mjenjao svoj broj vipov koji mi svi znaju vec 7 godina
Da se naci na kioscima dobrih brojeva.. Pa kome treba nek obide kioske u svom gradu i nade si dobar 6 znamenkasti broj za 10 kuna :)
nije ni čudo zašto je problem naplata potraživanja kod obrtnika i malih poduzetnika. Vidiš to kod meme ostavlja loš dojam jer za te koji imaju stare brojeve smatram da nisu za neke promjene i inovacije u poslovanju jer u doba kad se pojavila konkurencija nisi mogao prenijeti brojeve ... kako bi promijenio mrežu ... a ja znam ozbiljne i sposobne poduzetnike koji i danas su jako uspješni i rade sa 7-mero znamenkastim brojevima ...a imali su 6znamenkaste
Dijele besplatne kartice sa 5 kuna na računu na: http://www.24mobi.hr/
možeš odmah!
Evo ja sam danas dobio u gradu su cure djelile for free brojeve i dobio sam broj 098 169 59 2x ok je nek stoji zlu netrebalo ;)
@Zyex
Odi na kiosk i za 10 kuna nadi neki lijepi sa 6 znamenaka.
Ja naručio. Koliko sam skužio, može se neograničeno naručiti, jel? Sve me strah da ne dobijem broj nalik na OIB, ono, ne možeš zapamtiti niti da si matematičar :)
Pozdrav,
Nekako mi se čini da je pitanje najbolje postaviti na ovaj thread iako se posredno tiče i drugog operatera...
Da li se netko sa 24mobi prebacio na drugog operatera?
Koliko je vremenski trajao prelazak?
Da li su kao "novi" operater (iako su pod tht-om) radili probleme prilikom prelaska?
Konkretno, dao bih zahtjev sutra (ponedjeljak) na tele2 prepaid (da ulovim onu promociju do 31.05. za nove korisnike - promosmart...3gb...)
Izvodivo? Jer kod tele2 nisu, kao npr. kod vip-a specificirali da je moguće retroaktivno, preko szk aktivirati tarifu ako je zahtjev predan prije završetka pogodnosti.
Postupak prijenosa ne smije trajati duže od 3 radna dana. U protivnom, imaš pravo na odštetu u iznosu od 10 kn za svaki započeti sat kašnjenja.
Stigoše mi danas brojevi, uzeo sam ih na imena članova obitelji i na ime mačka :D :D :D
Tri broja su 098 90x xxxx dok je jedan šesteroznamenkasti 098, jackpot!
E sad, ja mogu primjerice već danas otići prenesti broj na drugu mrežu iako nisam uplatio nikakav bon?
Možeš, ali prvo moraš aktivirati broj = napraviti prvi poziv.
Znači ili nazvati službu za korisnike na 098 1520 (javi se automat i to je dovoljno) ako hoćeš da ne potrošiš ništa, ili nekog nakratko nazoveš. I to je to :)
ako kupim karticu dali mogu na njoj aktivirati Simpa tarifu?
Da
Dijele se free simice na webu sa 5kn na racunu
ponuda traje 2 dana
A i inace mozes naruciti free simicu preko njih. Ne kuzim koja je onda ovo pogodnost.. i to samo dva dana..
Dajte ljudi ja tih brojeva sa 6 znamenki po gradu dobio hrpu, imam ih sigurno sad jedno 30 komada uvijek mi uvale ove promotorke po gradu par komada
ti 6 znamenkasti brojevi su super ali su mi draži brojevi koji imaju više istih znamenki hehe :D