ces vidjeti......., ali to upce nij tema . tema je koliko potrosite a ne dali the man ima ribu.. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Printable View
ces vidjeti......., ali to upce nij tema . tema je koliko potrosite a ne dali the man ima ribu.. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
meni su prosle godine racuni varirali izmedu 500-600kn...a ove godine sam se prebacila na tarifu 60 i racuni su mi oko 330kn...(tako sam dobila i za sijecanj i veljacu)...
ne znam je li stvar u meni ili je ta tarifa zakon!!!:)
Sada možeš uzeti tarifu 150 možda još više uštediš...
E neku tarifu si moram piknuti: prošli mjesec ravno 1077kn računa, od čega 79kn poziva a ostalo poruke.
Mijenjam mob za neko smeće bez tipkovnice, samo voicedial da ima i dosta mi je :(
Pa kako, dovraga?! Soma kuna na poruke. To fizički jednostavno nije moguće. Ja ih mjesečno natipkam 250-350, pa završim na palčanoj rehabilitaciji, ali ovo...
Bolesnici ;D
A još je VPN mob, dakle pretplata, i ima najjeftinije moguće cijene poruka... A kaj da ti velim, imam nekih 100tinjak poruka dnevno, koji put više, koji put manje.
Al velim, neće više. Jok. Platio sam, plako sam dok sam plaćao, i više NEMA.
Jel Ti Šta Drugo I RadiŠ Cjeli Dan Ili Samo TipkaŠ
stvarno svašta... a odrastao čovjek... navodno... ;)
Probaj za početak sa SX-1.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ma... Ne bi vjerovao čovjek, al i na poslu iskoristim onih 15 poruka na VIPu, pa još 15 s burazovog accounta, i onda spojim mob na PC i udri po porukama.
Velim, that's history. I finally grew up ;)
Nego, sms freak, zašto SX1?
Onda bi se sigurno odučio od tolikog tipkanja. ;D
Jedino ako nemaš superfleksibilne 20-centimetarske prste.
Treba probat. Mada, kako je krenulo, izrasli bi mi takvi prsteki, u roku od mjesec-dva ;D
Nego, smanjio sam - stigao mi jer račun na samo 300kn. Plus x bonobva, koje i ne brojim.
F*ck, bit će da nisam puno smanjio...
One step at a time, buddy... ;)
Nego, meni je ovaj mjesec stiglo začudno malo: Nekih 230 kuma s obzirom da sam i jedan bon od 50 kuma kupio.
Ja potrošim 150 kuna mjesečno na poruke :)
ja dok sam imao pretplatu sam dobijao min.oko 500kn a od toga450kn poruke!stalno sam pisao poruke i nekad znao nazvat!sad potrošim bon od 50kn za 3dana i nemam para onda 3mjeseca
Ma svi smo mi bolesni. Baš debelo sick.
Ja sam odrastao bez moba, nisam ga imao do nakon rata (a i onda sam bio među rijetkima) i ništa mi nije falilo. A vidi nas sad...ko zadnji manijaci, svi skupa. Žalosno, actually.
a sta oces..... da nema mobitela nebi bilo ovog foruma. pa zamisli katastrofe onda
Istina, registrirao sam se zbog moba, onda sam ga ukomirao...
A kolko trosim...? Od 9mj 2004 nisam kupio bon :) al uskoro cu morati da mi ne propadne kartica..
= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Zbunj?! :eek:
Pa čemu mob? Znam, štedit nije loše, ali ovo je apstinencija na kub.
po novome, otkako imam pretplatu poveco sam stoskove za 200%.
A jednostavno kad mi je prdnuo m55 nisam imao nikakav mob.. Tako je kartica stojala u djepu 2-3mj dok nisam izvukao ispod kreveta nokiu 3310 (masina!!!).= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Sada sam izgubio potrebu za mobom i idem dalje.
Apstinencija ima nekog ucinka :)
Ako bude para mozda ubodem neki jeftini mob i ponovno pocnem slat poruke, ovako iskoristim starog svaki drugi dan i svi sretni zadovoljni..
Svaka čast i ja bih se volio "skinuti" sa telefona ;D
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ha ha Zašto SX1???. pa ostavit će te volja za pisanjem poruka nakon 10 poruka.
Istina, prvih 2 mjeseca je najteze... Prolaze me trnci :D= Citat =:
Izvorno postao gog