Ja trošim samo oko 50kn mjesečno. Mogu ja i više, ali štedim gdje stignem.
U kojim vam se ciframa mjesečno kreću računi za mob, odnosno koliko prepaid korisnici mjesečno kupuju bonova?
Kod mene dosta varira: jedan sam mjesec imao nekih 150 kn, a jednom "čak" i 343 kune. Trenutno sam na Tarifi 60, a do prošlog ljeta imao sam Classic pretplatu.
Ostali?![]()
Ja trošim samo oko 50kn mjesečno. Mogu ja i više, ali štedim gdje stignem.
a neznam milsim oko 100kn
Vec smo imali temu o ovome i anketu provedenu.
tocno 100 kn mjesecno + pretplata i te bedastoce...
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Izvorno postao Šile
Znao sam! A baš sam pobrowsao po starijm temama, ali nisam uspio naći ništa slično.![]()
Znam sigurno jel sam sam otvorio tu temu. Ima sigurno godinu dana. Al kak nema vise podforuma ankete mozda je to zbrisano zajedno s njim. Pitaj zappana.
Nema veze, ovo je sada aktualno.
ja trošim 50-100 kn mjesečno
...oko 100-150 kn...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Po ljeti sam i po 200-250 kn!!Nisam bio blizu fiksnog telefona, pa su bonovi išli ko voda...
Sad sam se malo smirio, oko 50-75 na mjesec...
dakle onda sam ja zasad rekorder..... varira izmedju 350 i 450kn, nikad manje i nikad vise. dobro jednom dvaput je bilo po 500..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Uglavnom između 200 i 300 + cca 150 kuna pretplate...
izmedu 150-500kn, tarifa 60
Na ovoj vip tarifi ova nova trosim negdje oko 100 do 120kn...a prije je bilo oko 150kn....Izvorno postao jay
500-600 Kn računi... s pretplatom.
dobar si...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa u prosjeku sigurno preko 135Kn svaki mjesec a onda bude po jos 2-3 bona od po 35Kn kako koji mjesec zapadne.
Svakog prvog kupujem 4000 din (po 2000 za oba operatera) to je 50eura i jedva s tim sastavim ceo mesec,cesto jos dokupim,inace 95% potrosim na SMS
bon od 50 kn na dva mjeseca razvucem.nekad na tri.
******,tatica mi ne radi u Saboru![]()
E pa sad! Ne radi ni meni, a niti se ne hvatam za mobitel svako malo, pa svejedno se uspije nakupiti tijekom mjeseca.
ja sam prije trosio 50 kn na mjesec, sad 100 na mjesec neznam zašto, bit će da sam popularan.
Od kad sam na ovoj VIP.me novoj tarifi (150 kn) nikak da spisakam lovu s računa... još kad mi svaki mjesec dodaju 25 kn (vip bonus)... ma milina!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
u prosjeku 35-70kn/mj..
Bookmarks