Ekipo, jel bilo što druženja? Ili toliko dobro bilo da sve zaboravili? ;)
Printable View
Ekipo, jel bilo što druženja? Ili toliko dobro bilo da sve zaboravili? ;)
Nije bilo druženja. :(
Ajmooooo
15.3. sam trebao ici na ingress event u zg, mozda jos stignem ali kako sad stvari stoje to otpada jer radim. 28.3 idem na konćerto i ako nadjem dom druzimo se za vikend. Ako ne, palac gore i odoh doma istu vecer. Jos nisam diplomirao pa nis od onih 7 dana koje sam spominjao. Xox
Nemoj jos diplomirat.
Uvijek to radiš! Kad se trebamo naći- ti ne diplomiraš! http://foolstown.com/sm/hmm.gif
;D
To iks nalozi ekipu i onda bum, kanta vode u glavu i on ne dolazi.
Mislim da će morati pasti nekakva nadoknada za duševne boli
Past će vama svakom po žlepa :P Zeza me taj smještaj jer nitko od mojih više nije student i nemam di biti osim na kolodvoru, a klupe su vam katastrofa. Otom potom!
Đorđe, ovo mi je neka druga diploma :D
Izgleda nema dok ja ne izforsiram nešto...haha. Što kažete ekipa tamo oko Uskrsa negdje, jer sam ja tada u zg?
Hoće se skupiti sta po Rijeci nas, a iduci tjedan sam i u Karlovcu pa ako ima tamo neka ekipica mozemo i tamo se naci ;)
U Karlovcu sam bio cc. mjesec dana i nisam imao broja da Sljaku nazovem da se nademo na pivi znam da je on tamo negdje Duga Resa - Karlovac
Sličan princip kao i za majice, da vas čujem:
Vrijeme - negdje u lipnju (dogovorimo se)
Lokacija - Zlatni Medo (ili bilo koja druga lokacija gdje georgy ne može uzeti neki sokić :D )
Zainteresirani:
1. Mario92
Naravno, svi su pozvani tako da nema nekakvih posebnih uvjeta, čak i medicinske sestre sa Korčule :D
I saga se nastavlja :D
Ovo će prerast u tragediju već kolko se ti mitinzi dogovaraju :D
1. Mario92
2. yager
1. Mario92
2. yager
3. night_whisper
1. Mario92
2. yager
3. night_whisper
4. georgy (mogu ja i vodu :p)
@ Mario !
Ja bih se javio , ali si pozvao "medicinske sestre sa Korčule" (svih 5-6)
Glavni sam za "Diskriminaciju na forumu Cafe Mobil_u "
Pa ne moze miting bez mene. A mene nema u 6.mj :D
Nema tebe nikad.
Kruze price medju forumasima o (vege) fornetima, kilkennyju u tkalci i mojoj gej crnoj E71ici u bijeloj koznoj futrolici :)
Ajmo momci neku pivu krajem mjeseca? Ili početkom sljedećeg?
kaj je ova tema jos ziva?!
ae, fakat, ajde neki meet prije nego ja odem preko bare :D
ovog iksa cu vidit, neidem bez da ga izgnjavim, a razmatram i svercanje u koferu :) al bio bi red i da vas ostale vidim :P
e, i da, nema me bas... nesto...vise tu po forumu... ako vidite da ne trzam, a dogovrili ste meet, ajt me cimnite na mob/fejs/mejl, pliz
Kaj fali ovoj suboti? Zlatni Medo?