@
NorthGate Moba ti konstrultivno govori da je na svom mobu koristio "nase i vase" usluge operatera i naveo nedostatke, nevezano za nacionalnost ili vjeroispovjest tebe kao jednog forumasa. Mogao je ici u Rumunjsku i isto to napisati... Cak se mogu sloziti s njim jer MTS je meni osobno bio koma po pitanju neta, ali pripisat cu to ruralnoj sredini gdje sam koristio njihove usluge.
Nitko te ne proziva jer "nisi nas" i vjerujem da ljude ovdje boli briga odakle je netko i pise li ekavicom sve dok se pridrzava bontona na interetu/forumu. Ovaj forum je zadnje mjesto gdje ce netko prosipati netrpeljivost na nacionalnim i inim osnovama.
A ako se vratimo na tvoju tvrdnju vs yagerov post - oboje ste hebeno u pravu i zavrsite s tim :) ti si u pravu sa teoretske strane (tada u hr nije bilo voLTE usluge, bitno za znati), a yager ti tada nije proturijecio jer je on bio u pravu da je LTE u hr tada sluzio samo za net - realno i jest. To je bilo prije vise od pola godine, ne znam sta ste se sad toga ulovili.
Sad fin i polako nastavimo dalje gdje smo stali, ok? Ok :)