Još jedan, ovaj put službena fotka FOTKA
Printable View
Još jedan, ovaj put službena fotka FOTKA
Slika upucuje na PUNO bolju rezoluciju ekrana, i PUNO vise boja od traceva...???
Da SLIKA upucuje na . . . a stvarnost je drugacija
hmm...nisi li ti to mozda malo pretjerao- - iliti - drzao si ga u ruci mozda?
Rozolucija je puno bolja (barem izgleda na slici) nego što je na S55. Nadajmo se da će ovaj Siemens ostvariti očekivanaja a ne :-X
Kao sto se i moze vidjeti to nije slika menija sa mobitela, to je ubaceno naknadno...= Citat =:
Poslao: vrag
Slika upucuje na PUNO bolju rezoluciju ekrana, i PUNO vise boja od traceva...???
BTW, jel jos netko primjetio kako je mrezica od zvucnika ukosos postavljena?
That I've noticed, BUT:razglabanje o vjerodostojnosti ekrana(i kako si skužio da je umetnut) i svega ostalog mislim da je nepotrebno i bespotrebno jer ISTINU ćemo vidjeti kad ga budemo držali u ruci(ili možda malo prije)
Neki proizvođači vole zavarati budućeg kupca sa reklamom. Umjesto realnog prikaza kako ekran izgleda u stvarnosti i koje je rezolucije oni na sliku spiče hi-res sliku po kojoj stvarno ništa ne možeš zaključiti osim da je u boji. Primjetio sam da Nokia na reklamnim slikama ipak donekle pokaže piksele (pogledajte naslovnicu zadnjeg broja mobila) dok siemens fino sve ušminka. A da ne govorim o nekim drugim proizvođačima kao npr. motorola. Pogledajte samo sliku modela t720i uz test u zadnjem mobilu. Strašno!
Lijepo, znam :) Male tajne velikih majstora kuhinje :)
Sve za hlebince, ovaj naivce hoću reći kupce.
ok, veliki majstoru kuhinje - mislio sam konkretno UBACIVANJE - vidi se da nije ekran kao takav(staklo, pixelizacija u vidu kvadratića - to i vrapci na grani znaju.)
cekaj oko cega se ja uopce s tobom nadmudurjem - kad ga vidim vjerovat cu.
možda ima informacija o cijeni?
a display je stvarno premali...
mislim trebo je bit malo veči ipak, pogledajte kolko je nepotrebno ostavljeno mjesta oko displaya.....
ogromni prorezi zvučnika.... prostor između displaya i nav. tipke...
mogli su napravit joystick pa bi uštedjeli na prostoru...
Zasto mislis da je nepotrebno, osim baterije, sim-a, ekrana, antene i tipki mobiteli obicno imaju i elektroniku koja ih pokrece :)
samo priznaj da je mogo bit veči
Ljudi ja sam zaljubljena u ovaj mobitel, pogotovo plave boje :p ma mob je fakat mrak baš me zanima kad će doć do nas i naravno cijena...:afro:
načekat čemo se još..........
po meni je to ipak više ženski mob.....
Ko stvoren za mene.:D
Dobro veli floorkilla, preveliki su prorezi za zvučnik.. tu se najlakše nakuplja prašina (magnet zvučnika) a najteže se čisti.
auuuu . . . kako je lud
Telefon je prava ludnica!! Bar tako izgleda ;)
A mo´š se i slikat sa kamerom od S55.Stvarno mi je žao što nema MMC,bedara:( .
A ovaj lijevi sa tamnim tipkama mi je zakon... ma ni narančasti nije loš!