dobra spika al ružna kombinacija boja.šteta je da(kad su već napravili taj slajd s tipkovnicom i ostavili gore puno mjesta)su ugradili poprilično mali ekran.bar na slici tako izgleda.![]()
![]()
ovaj put u malo drugačijem izdanju. Kažu da će biti predstavljen na CeBIT-u a na tržištu će se pojaviti u maju. Tako glasine kažu.![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
dobra spika al ružna kombinacija boja.šteta je da(kad su već napravili taj slajd s tipkovnicom i ostavili gore puno mjesta)su ugradili poprilično mali ekran.bar na slici tako izgleda.![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Hm malo mi je čudan zbog tog poklopca, ili mi se to čini ovak preko slike? Al nebi se bunila da mi ga netko pokloni he he.![]()
mislim da je ekran manji jer sam negdje vidio da su dimenzije(širina ) manje cca. 5 mm od SL45 - pa je ekran ponajprije uzi..ali bluetooth...moglo bi se pretrpit:-), E nitko nigdje ne spominje MMc!!! ako je nema onda zaboravi - samo beskorisna igracka za curice i decke da mimaju sto pokazat vani:-)
ima mmc ,da si bolje gledo po forumu vidio bi sliku na kojoj je otvoren i vidi se utor za mmc!!!!!
Zna li tko jeli to cudo tri-band ? hoce li biti u prodaju u mom djelu svijeta ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
vjerovatno hoce,ako ima s55 za razl trzista,bit ce i sl-a
viki, zasto se ne mogu skinuti polifone melodije sa tvog sitea na wap-u za c55. Javi ako to popravis, inace stranica je super
a možeš li skinuti obične melodije?Poslao: korny
viki, zasto se ne mogu skinuti polifone melodije sa tvog sitea na wap-u za c55. Javi ako to popravis, inace stranica je super
obicne mogu bez problema kao i slike takodjer ali polifone ne
oprosti gdje si mi odgovorio, ne mogu naci
Nesto neslusbenih informacija . . .
Until recently we could only view pictures of Siemens SL55, there wasn’t any precise information about it. Now we were succeed to know some new facts about it. Firstly, the phone has the same opening system as Siemens SL10 or Nokia 7650; you can reply a call if you open a keypad; any tone can be assigned to this process. Respectively, if you close the keypad, phone call is interrupted. New types of icons appeared on the screen: WAP over GPRS and used type of a phonebook (either from SIM-card memory or phone memory). It’s very convenient. p>
Main menu interface is similar to Siemens S55; there are no differences between them. Submenus structure is very easy. You will get used to it quickly. The phone is equipped with 4-way navigation joystick, but it can’t be pressed. Right soft key is usually used to select this or that menu item. Phonebook capabilities resemble Addressbook of S55, it has the same fields and it is also possible to assign pictures to names. Up to 500 phone numbers can be stored in the phone memory. There are 9 caller groups in the phone.
In the whole SL55 is very similar to S55 by features. But it doesn’t support bluetooth and equipped with the other battery type – Li-Pol of 500 mAh capacity. We can’t confirmed rumorus that the phone has MMC-card slot. Now we don’t have such information. Respectively, a capability of the phone to play back mp3 files is also under a question. The handset will be available in three colors. In our opinion blue one is the most nice, orange color doesn’t look so pretty.
sl55 manual
ovo je prerelase...![]()
-> Dizajn prije svega . . .ali steta sto sto mu je softwer slican kao na S55
![]()
Da dizajn je stvarno jako simpa!![]()
![]()
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Introduced 2003, 2Q
Size Dimensions 82 x 45 x 22 mm
Weight 79 g
Display Type Color graphic
Size 101 x 80 pixels
- 256 colors
- Navy key
- Retractable keyboard, like in Siemens SL10
Optional Ringtones
Vibration In phone
Languages
- MMS
- EMS
- Polyphonic ringtones
- Ringer melody composer
- User profiles
- SyncML
- Optional digital camera
- 5 contact groups
Memory Numbers in phone 500 x 14 entries
Dialed calls 10
Received calls 10
Missed calls 10
- 20 voice dial numbers
- 20 voice commands
- SMS templates
Features SMS Send/Receive
Clock Yes
Alarm Yes
Data GPRS
Infrared port Yes
Games Yes
Colors
- Java
- POP3 email client with atachments
- WAP 1.2.1
- T9
- Currency converter
- Calculator
- Stopwatch
- Organizer
- Voice dial
- Voice command
- Voice memo
Battery performance
Stand-by Talk time
Standard battery, 500 mAh Li-Po Up to 210 h Up to 5 h
Pa ovom nije se puno maknu od S55-ice, bilo je govora o 65k displeyu, pa 4096 izgleda na kraju samo 256 . . .ali svejedno meni je jedan od najljepsih mobitela
![]()
Zadnji uredio Jamal : 25-01-2003 u 03:47
Prvo!
Dictating Machine nigdje nije spomenut(u Manualu je sumnjiva brojka od 10 sec. vezana uz njega)
Drugo!
MP3 playback nije spomenut
TRECE!!! JEL NAS TU NETKO ILI TKO TU KOGA UOPCE!!!
A OBATERIJI NE ZELIM NI PRICATI...ma tu neko nekog stvarno - ja cak mislio izdvojit - ali zasad sam siguran - SL45 ostaje u mojim rukama!!!
A da mi ipak pričekamo ???
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma ovi podaci nemogu bit tocni,ako jesu sl55 ce bit isti,ako ne i losiji od s55 sto je nemoguce
Čini se da je izgled presudan. No pričekajmo ipak. Sve je ovo stvarno zbunjujuće. Izgleda da će display biti isti kao na s55.
![]()
ljudi moji ja cu ispalit dok cekam
Sad ce cebit 12.-19. 3. onda ce sve sve tocno znati, mozda i prije tko zna![]()
super jos "samo" 2mjeseca!!!!ali 256 boja,to im je moglo proci kod s55 al kod ovog nece ici!!!mislim da je to ipak krivi podatak i da je s55 imo samo 256 boja upravo jer su racunali da ce izdat neki drugi mob vise klase koji ce imat vise,da ipak bude razlike pa da ga ljudi kupuju!!!!
:-) U očekivanju Sl55-ice...
Bookmarks