Navigon Europe v4.7.1 Android
Re: Navigon Europe v4.7.0 Full - Android
Jel ovo offline navigacija koja ide preko gpsa ili i vuce s neta promet??
Re: Navigon Europe v4.7.0 Full - Android
Ok hvala! Bas sam je instalirao danas, pa cemo vidjeti kakva je...
Glasovno navođenje na hrvatskom jeziku
Primjetio sam da nitko još nije riješio problem oko glasovne navigacije na hrvatskom jeziku ili mi je možda promaklo? :spavanje:
I ja bi volio imati navođenje na hrvatskom, ali nažalost kako na mobu (HTC Desire X) imam njemački, engleski, francuski i nizozemski jezik, vidim da je prema ovome ispod to uzalud. Jedino rješenje vidim u izmjeni software-a i instalirati hrvatski jezik. :hrv:
Evo odgovora: The navigation software language
How can I select the navigation software language?
The navigation software uses the same language as the Android device. So, to change the language of the navigation software, please change the language in the device's settings.
Glasovno navođenje na hrvatskom jeziku
= Citat =:
Izvorno postao
walter66
Nisam se s time previše opterećivao jer moj jedan i drugi HTC odmah sve pišu i govore na HR ...
Mislim da je isti postupak moguće napraviti i na Android_u , samo ima nešto malo razlike , treba se pozabavit s time . :D
Tvoji HTC-i pišu i govore hrvatski jer imaš naštelano na hrvatski jezik, a kojeg ja nemam! Ajde probaj prebaciti svoj HTC na drugi jezik pa vidi što će se dogoditi sa Navigonom??!! O tome govorim.
Ubacio sam te fajlove u navigaciju, ali ni "H" od hrvatskog jezika. Na koji god jezik prebacim mob, nakon toga na taj se jezik automatski prebaci i Navigon, i menu i govorna navigacija...
Tak da..... moramo čekati dok neki pametnjaković to riješi ili ovi iz Navigona da naprave kak je i u drugim navigacijama.
Jer, zasad je Navigon izgleda vezan za IMEI!
Tko ima rješenje za to??