Potencijalni izgled notification centra na WP8.1 . Naravno, ovo je interni build tako da se može promijeniti (čitaj uljepšati) ovaj izgled :D
Printable View
Potencijalni izgled notification centra na WP8.1 . Naravno, ovo je interni build tako da se može promijeniti (čitaj uljepšati) ovaj izgled :D
MS daje dodatnih 20 GB na Skydriveu na godinu dana. Obavijest bi vam trebala stići na mail.
Vidio sam to, ja još nisam dobio mail :\
Ekipa, jedna loša vijest. Izgleda da oa fora s proxyem više ne funkcionira.
Ako ne aktiviraš do kraja siječnja, gubiš pravo na promociju. Aktiviraj si, možda ti zatreba.:thumbup:
Čini mi se da imamo screenshot Nokie Moneypenny sa navodnim Windows Phone-om 8.1
Link
kako mogu znat jel imam GDR3 update? Uzeo sam rabljeni Ativ S,ali sam zaboravio pitat covjeka jel napravio update.
Odi u About i napiši koja ti je verzija softwarea.
8.0.10327.77
edit:
Ok,čitajući forume,skužio sam da imam GDR2. Sad me zanima kako da nadogradim na GDR3? Kada odem "Check for updates" kaže "Your phone is up to date".
Onda čekaj update još malo. Nisu svi Ativi još dobili nadogradnji.
Izgleda jos jedna dobra vijest za Novu da WP uredjaj dobiva novog igraca:
http://www.gsmarena.com/sony_rumored...-news-7456.php
Logicno je bilo da nakon nokie i samsunga i njima kapne malo novcane motivacije od strane microsofta. Ako to bude 100% nesumnjivo dobar deal i radujem se tome:guitar:
Ekipa,ipak nije ovo za mene,vracam se na android
Već?
U čemu je problem, kaj se dogodilo?
Ma nije se nista dogodilo,jednostavno mi nije legao wp8...
Jbg, ništa onda. Vraćaš se na Android?
I da, maher traži WP8 s gigom RAM-a pa možda bude zainteresiran.
:) Vec sam rijesio danas sve. Zamjenio za Lg Optimus 4x. Covjek je bas trazio nekaj sa wp8 i ja naletio. Super ispalo...
Mozda se jednog dana vratim.opet,ali jos mi to nekako nije ispeglano po mom ukusu.
Necemo vise offtopic...
Steta da nisi zadovoljan. Ja evo upravo nabavio lumiu 820 i prezadovoljan opet u igri s windows phone 8 ;)
WP8 izgurao iphone u vecini zemalja:
http://www.wpcentral.com/microsoft-w...nes-24-markets
...i ide se dalje. Jedna od ovih marketa mora biti i njemacka kad sam vidio kako grabe lumie :) Nije ni cudo kad za cca. 200 eura dobijes lumie 625/720/820/920 gdje svak za sebe nadje nesto. Davat za iphone 600-700 eura ni ovdje bas ne mami ljude toliko.
Jos kad dode WP8.1 i kad WP postane puno bolji nego sad - ocekujem istinskog treceg natjecatelja na trzistu :)
I taj wp8.1 a i kada malo vise od drugih proizvodjaca se ukljuci u igru kao najavljeni Sony. Ja mislim da ce WP biti na drugom mjestu koristenja OS-a kroz koju godinu! Samo da srede prebacivanje aplikacija na sd karticu jer inace i low-end uredjaji moraju bar 32 GB interno imat :)
Evo detaljnije po zemljama.
Izgleda da će SONY slijediti primjer Samsunga u vezi WP. Tako da možemo očeivati Z1 WP, M WP itd.
Navodno Microsoft nudi OEM-ovima mogućnost stavljanja WP u dual boot sa Androidom.
Iskreno, po meni epska glupost i nadam se da će glasina biti samo to - glasina.
Meni je ta ideja sasvim ok.