i to mislim da je samo tethered.. za A4 uređaje..
Printable View
i to mislim da je samo tethered.. za A4 uređaje..
Je li itko primjetio kada ima upaljen DND mode da mu je mobitel usporen i da se zna zaledit?
Vec 2 tjedana mi se pali DND od 23:00 i traje do 08:00 i u to vrijeme kada idem pisem poruku i pritisnem "Send" mobitel se na 2-3 sekunde smrzne, pa tek onda cujem zvuk poslane poruke.
Isto se dogadja kada je mobitel zakljucan, pa nekad se zna dogodit da uopce ne reagira bilo na power button ili na home button. Tek nakon recimo 3-4 pokusaja se upali ekran.
Dali ima itko problema s wifi-om a iOS 6? Mene cijelo vrijeme gnjavi. DC-a se iz čista mira i koda slabije lovi...
Ovo s WLANom imam isto. Upalim ekran na iPhoneu i pise 3G te tek nakon par sekundi se prebaci na WiFi.
Da to je neka glupa politika applea odavno da u stanju dok je i 3g i wifi upaljen i u stanju mirovanja prebacuje na 3g tek kad ga upalis vrati na wifi, vjerovatno imaju neke razloge sa operaterima ili slicno da izmuzu lovu korisnicima ili stali vec, a sa ios6 imam problema i ne samo ja nego je poznato da notifikacije kadne kad si samo na wifi, valjda ce to rjesiti sljedecim updateom.
ima li jailbreak za 4S???
iOs 6.0.1
http://support.apple.com/kb/DL1606
da li je izašao JB za iOS 6.0.1.?
Ne
Gledam na youtubu ima dosta tutorijala kako napraviti jb na 6.0.1.
Jel to neki fake ili je stvarno izasao jb za 6.0.1?
Nema "pravi" jailbreak, ima samo tethered
Mislim da nema za uređaje s A5 i novijim procesorima.
da i mene to zanima samo mene zanima 4
Prvo oko wifi, ne samo da je wifi isklucen kad je telefono zaljucan, a i primjetio sam kad sam imao 5.1.1. hvatao sam vise nego sa 6ticom
Sta se tice jailbreak, ja imam ja, nije lose ipak je tetheret trebam vnimavati ali ok je
Kad jailbejkuijete trebate posoci ios 6.0 da bi redsnow jailbrekovao 6.0.1 koju ste prije instalirali na iphoneu
(izvinite za jezik)
Može na hrvatski?
Pročitah na Vipnet facebooku:
= Citat =:
[OBAVIJEST] Najboljoj ponudi LTE uređaja na dokazano najboljoj mreži od danas se pridružio i iPhone5! Apple je danas objavio novu verziju iOSa - 6.1 kojom je omogućena LTE podrška za sve vlasnike iPhone5 uređaja. Sve što je potrebno za surfanje na najbržoj mreži je nadogradnja iPhone5 uređaja i aktivacija LTE opcije
Kakve novosti donosi iOS 6.1?
Osim podrške za LTE, drugo apsolutno nista. Mislim da se onima koji nemaju iPhone 5 ne isplati update softvera. Nego da li ce VIP i T-mobile za surfanje iPhonom na LTE mrezi uvesti neke tarife ili će to biti u sklopu dosadašnjih?
lijepa najava jailbreaka od novosastavljene ekipe:
http://www.evad3rs.net/2013/01/ios-6...iphone-4s.html
Nema više gašenja 3Ga, sad je umjesto njega toogle za LTE.