Ma kako je to moguće, meni se uvijek naplati naknada???
Pokušavao sam i s više paralelnih poziva odjednom...
Printable View
Ma kako je to moguće, meni se uvijek naplati naknada???
Pokušavao sam i s više paralelnih poziva odjednom...
pitanje,
sto znaci 50kn naknade? jel ostanu 50kn na racunu? kao kod tele2, znaci kupis bon od 50kn i aktivira se ta opcija, a ostane ti 50kn na racun?
50kn ti uzmu za aktivaciju opcije
e sad... u ovom slucaju razumjem i ja njih... pa gdje bi im bio profit da daju 1000min, neogranicen sms i 1GB interneta samo uz nadoplatu... ali na simpi (simpa tarifa) ima i akcija za sve korisnike gdje za uplacenih 50kn dobijas 1000sms poruka i 1GB interneta besplatno, i sto je jos vazno, ova akcija i prejaka opcija se mogu koristiti zajedno.
ma onda nis od toga...
29lipa uspostava... a recimo na dan da nazoves 10 puta, eto ti po danu 2,90kn odnosno u 1 mjesecu 90kn?! plus 50kn je 140kn? ako sam dobro shvatio i izracunao?!
Da, svi korisnici Simpa tarife (ali samo simpa tarife, a to ne ukljucuje pricaj, salji&surfaj, maraton XL i kreni) koji nadoplate racun sa 50kn do 31.08. ulaze u akciju besplatni sms-ovi i mb za sve. Znaci svakom nadoplatom racuna bonom od 50kn dobijas 1gb i 1000 smsova i tako godinu dana.
zna li se nešto šta će bit iza 30-tog, dali definitivno gase tu tarifu ili ima nade za produljenje?
gasi se definitivno... ali sprema se neka tarifa ako sam dobro naćuo...
Od 1.listopada prejaka opcija postaje trajna opcija za simpa korisnike.
Postojeći korisnici ce 29.-og tj.danas tokom dana dobiti SMS obavijesti o istome.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Upravo dobio poruku, bravo za T-mobile!:silly:
Sada treba cekati sto ce napraviti Tomato i Tele2..
Što se dogodi ako se potroši 800 za ostale, a ostane još nešto od onih 200 za VIP i Tomato? Može li se i to trošiti za ostale ili će taj ostatak od 200 propasti taj mjesec?
Pa eto nigdje nisam nasao info o tome da li za aktivaciju/reaktivaciju prejake opcije mogu koristiti i novac na bonus racunu ili ne ?
Pogledaj uvjete koristenja bonus racuna:
eto tu pise da aktivacija opcija nije moguca, te na sto sve bonus racun mozes iskoristiti.= Citat =:
3. Iznos s bonus računa Korisnik može trošiti isključivo na pozive, SMS i MMS poruke prema svim korisničkim
brojevima u Republici Hrvatskoj te na podatkovni promet na području Republike Hrvatske i naknade za uspostavu
poziva.
4. Iznos sa bonus računa Korisnik ne može trošiti na usluge s posebnom tarifom, usluge trećih strana, aktivaciju
plaćenih opcija, usluge SMS parking i SMS prijevoz, te na bilo koje usluge u roamingu.
Super moba2007, fala na brzom odgovoru...
zna tko koje obračunske jedinice u tarifi?
1min/10kb ?
3G je isti na simpi prejakoj i t-mobile na bonove/pretplatu?
pošto su bonbon malo tu zakinuli,da nebi i simpa brend malo isto..
Simpa je samo tarifa,a Bonbon je virtualni mobilni operater