Vipme zakon tarifa - 50kn mjesečno, dobiješ po 1500mb, min i sms za korištenje tokom mjesec dana.
Printable View
Vipme zakon tarifa - 50kn mjesečno, dobiješ po 1500mb, min i sms za korištenje tokom mjesec dana.
Osim vipme zakon (50kn + naknade za uspostavu poziva)
Imaš:
- Tomato zicer (29kn + nzup): 1gb, 500sms i 250min, +0,5gb za nadoplatu bonom od 50 kn
- Tele2 smart (35kn + nzup): 1gb, 1000min
- Tele2 promo smart (35kn ): 3gb, 1000min. Nzup ponistavas dobivenim bonus kunama, dobiješ ih (i dobijes mogucnost aktivacije te tarife) ako je preneses broj iz bilo koje druge mreze u tele2
^ ovo sve stoji osim zadnjeg. Nema potrebe prenositi broj za 3GB neta, dovoljno je kupiti Napumpani Start Paket na INA-inim benzinskim pumpama :)
@moba 2007
U tom slučaju mora uzeti novi broj.
No, ako želi nastaviti koristiti svoj broj tvoja preporuka mu ne odgovara
Treba mi nova sim kartica za kratko mesec dana mozda dva.
Kad uzmem novu sim karticu, dobijem neshto ili placam samo sim a onda dopunjujem bogomila da bi dobio Internet I free talk.
U Makedoniji kad uzmesh prepaid karticu automatski imash i pricanje, sms, data
Hvala
Dobijes nesto novaca na njoj i aktiviras tarifu sukladno tvojim potrebama.
@ispravljach pa ja sam ga skontao da mu treba novi broj jer dolazi u Hrvatsku na mjesec-dva :dunno: Da ima broj ovdje vjerovatno bi to prvo i napisao. Kasnije je i potvrdio da mu treba nova kartica.
@dzuljo Ovdje su SIM kartice uglavnom 20kn i imaju po 20kn na računu odmah. No obrati pozornost na to da na Simpi/bonbonu/Vipu/tomatu novoaktiviran broj vrijedi 3 mjeseca dok novi broj u Tele2 vrijedi samo 14 dana od dana aktivacije.
Hvala puno
Mislim da chu uzeti Zicer tarifa
Pozdrav
koliko kod kojeg operatera traje prva aktivacija sim kartice nakon prijenosa broja?
7 dana - tele2
90 dana - ht, tomato
180 dana - vip
Pozdrav,
S obzirom da mi Prejaka opcija na Simpi više ne odgovara, a Prejaka mala više ne postoji, razmišljam o prijenosu broja, ali nisam sigurna kamo i na koju tarifu.
Moje potrebe su sljedeće: minimalno 500 minuta razgovora
minimalno 2GB neta, idealno 3+
nekih 300-500 sms-ova
Ne bih trošila više od 100 kn mjesečno ukoliko je izvedivo. Help? :/
Ova Vip promocija za zakon tarifu mi se čini ok (uz prijenos broja 3gb mjesečno + ukupno 1500 minuta, odnosno sms-ova). 50 kn za aktivaciju i još mi ostane 50 kn za uspostave. Ima možda neka povoljnija opcija koja mi je promaknula?
Nema povoljnije opcije rekao bi.
u tom slučaju ćeš trošit 110kn/mj šta je malo puno ako mene pitaš...
ja imam tu zakon tarifu na koju još idućih 1,5g dobivam dodatnih 50kn na račun uz uvijet stavljanja bona od 50kn/mj (ušao u promociju), ali mi tarifa baš i ne odgovara iz razloga jer trebam više neta a njihovih 1500mb mi je malo, a jedino šta omogućuju u zakon tarifi je to da kupiš dodanih 100mb za 10kn...
tako da ja imam praktički to sve za 55kn bon mjesečno i još mi čistih 50kn na glavni račun poklone i to koristim za uspostave, ali premalo mi interneta kao što rekoh... i još po obračunskoj jedinici 100kb, tako da se megabajti tope ko ludi...
ne vjerujem da ti je promakolo ovo, ali evo šta ću ja za sebe ipak uzet, pa sad možda bi i tebi pasalo...
prelaz na Tele2 Smart 3gb (obrač. jedinica 10kb) i 1000min 35kn/mj i još prvih 6mj dobivam na bonus račun koliko stavim bon, ja sms ne trebam tako da je ovo idelna tarifa za mene, ali mogu se aktivirat paketi sms-a 5kn=100sms, 10kn=500sms i 15kn=1000sms + mogućnost kupovine paketa dodatnih megabajta
i šta mi je najbitnije i dalje će mi biti dovoljno kupiti bon 55kn/mj
ili možda tomato brutalna za tebe 49kn/mj tarifa 1000min, 1000sms, 1500mb + za svaki kupljeni bon dodati megabajti (50kn=500mb, 100kn=1gb) prednost velika naspram vipme, po meni obračunska jedinica od 10kb) + mogućnost kupovine dodatnih paketa interneta 0,5gb 1gb i 2gb što kod vipme zakon nemožeš... samo 100mb za 10kn
@bezicni ti imaš staru akciju sa 50kn/mj, dok @divided govori o novoj promociji od 1500MB za prijenos broja (tj. 3000MB mjesečno u tarifi).
@divided osobno koristim ovu promociju i imam same pohvale. ono što ne potrošim prebacujem u idući mjesec. tarifa je fleksibilna što se tiče poziva i poruka i sam odlučujem koliko čega trošim. signal je odličan, nikad nikakvih problema što se toga tiče. za 2 i pol mjeseca nisam imao nikakvih problema :cthumbup:
sve je to meni jasno, ali opet smatram da je bolje u tom slučaju tomato brutalna zbog podatkovnog 1500mb+ 1000mb bonusa (za bon od 100kn)= 2500mb/mj po obrač. jedinci 10kb , nego vipovih 3000mb po obrač. jedinici 100kb.. i kod tomata kao što rehoh mogućnost kupovine paketa dodatnih mb (2gb samo 55kn) dok na vipme zakon možeš kupiti jedino paket 100mb za 10kn..
super, hvala na sugestijama! razmislit ću i o ove dvije, u svakom slučaju mi je drago da opcija ipak ima :)