Sada kada sam vidija koje tarife izbaciva vip razoćara sam se skroz i pozdravljam se danas s vip-om prebacivam broj na tele2 revoluciju odo odmah podnjeti zahtjev za prebaciti broj.
Printable View
Sada kada sam vidija koje tarife izbaciva vip razoćara sam se skroz i pozdravljam se danas s vip-om prebacivam broj na tele2 revoluciju odo odmah podnjeti zahtjev za prebaciti broj.
Ali zato razlikuju tomato :) Ubacio sam tarife u bazu (http://www.tarife.si/hr/unos-mjesecne-potrosnje.html), ali i dalje za imalo zahtjevnijeg korisnika, ispod 200 kn ne ide,...
te nove tarife su posljedica tele2 revolucije, čuo sam da im tele2 s revolucijom masovno odnosi korisnike
ako ih misle sa ovom tarifom zadrzat, onda u vipu rade retarde...toliko o novim tarifama...da je ova tarifa bila 2008. godine ne bi rijeci rekao.
Čujem iz VIP-a da spremaju odgvor na Revoluciju. Ovo na Bez limita tarifama je bila samo korekcija.
Lansiranje do kraja ovog mjeseca. Ne znam detalje.
easysurfer...iz tvojih usta u bozje usi...samo se bojim na sta ce licit na tarifa i koliko ce kostat. onda cu se taman strpit do tada. sad su mi ponudili 50% na mjesecnu naknadu ako produzim ugovor i 200kn popista za uredaj. to cu se strpit do te tarifr i galaxy3 taman dolazi tad. detalje neznas? :)
Nevirujem oni imaju ime zato i drže nenormalne cjene.Al će tele2 dobiti nenormalni broj klijenata iz vip_-a i t-mobila koji su prešli i preći će na revoluciju. A SAMO GLUPI LJUDI GLEDAJU DA UZMU JEFTIN MOBITEL I DA IH DERU 24 MJESECA KROZ PRETPLATU.
Upravo tako. A za obračun s Tele2 koriste tomato, koji je i stvoren s tom namjenom.
I na srbijanskim portalima kritiziraju Vip koji s tarifama "okruglo pa na ćoše" samo obmanjuje korisnike.
U Srbiji je Vip u drugoj poziciji nego kod nas. Tamo su oni poput našeg Tele2 (treći operator).
24 mj -50%?
T-mobile je prošlog tjedna odgovorio na Revoluciju ponudivsi neograničen broj besplatnih minuta razgovora prema korisnicima svih fiksnih operatera i t-mobile mreže za cijenu vec od 12,7+10 kn/mj (priča xs s -50% popusta). No, uvjet je potpis ugovora, ali bez kupnje mobitela cime tjeraju korisnike na njuskalo. Mobitele po cijenama iz njuskala ima i tele2 (i u revoluciji koja košta 160 kn/mj).
mislim da bi Vip napravio dobar posao kada bi ponudio neku tarifu od 100 kn bez naplate uspostave poziva, s mogućnošću kupnje povoljnih mobitela, neogranicenim porukama, neogranicenim internetom (usporavanje nakon potrosenog 1gb na 128 ili 256 mb/s), neograničenim brojem besplatnih minuta prema svim korisnicima iz grupacije telekom austria. Bio bi to odličan odgovor na t-mobile koji se hvali da neograničena priča omogućuje besplatne minute razgovora s 3,5 milijuna korisnika. Telekom austria ih broji 22 milijuna.
tomato i je dovoljno konkurentan...zato jer je na vip mreži. Osobno sam pretplatnik VIP-a i Tele-2 i prvi koji bi od to dvoje zavrsio u smecu je tele2 zbog prejadne dostupnosti i mreže. Boli me ona stvar za svaku cijenu kad mi hitno nesto treba,a mene netko nemoze dobiti ili ja nekog,sam smisao mobitela mi je u toj situaciji nikakav,da ne govorim koliko puta mi poruke stizu sa preko nekoliko sati zakasnjenja. -.-'
da ispravljach...zalio sam se i prijetio da cu promijenit operatera i rekli su mi da mi nude 50% popusta na mjesecnu naknadu naredne dvije godine ako produzim ugovor. sad cekam neku dobru tarifu.
Šuška se da će Vipnet izdati kroz tjedana novu revoluciju :) sve flat (pozivi, net, poruke )bez uspostave poziva za 150 kn ;) živi bili pa vidjeli :)
Ja bih placao i 200 kn flat bez uspostave poziva...samo sumnjam u bilo kakvu tarifu takvog tipa jer je vip (pre)samouvjeren i nece se lako upustiti u igre sa tele2 i spustanjem cijena. za to imaju rajcicu i s njom pariraju gregoru.
Evo,mome ocu ponudili 70% popusta na tarifu 444 uz 12mj + 200kn popusta na mob koji vrijedi za tarifu 444.Znaci sada ima all flat za nekih 130kn + uspostava.Ipak mogu kada zele...;-)
Jeli možda neko ima infromaciju da li ce vip produzit akciju 50% (na sve tarife bez limita) tijekom 2 godine za prijenos broja poslije 15.11