ovak na brzinu, SnapMe i CareMe, vise su detektivski nastrojeni programi, al valjda se moze jednostavno dobiti screenshoot, samo kaj se placaju, neznam kak trial radi...
Printable View
ovak na brzinu, SnapMe i CareMe, vise su detektivski nastrojeni programi, al valjda se moze jednostavno dobiti screenshoot, samo kaj se placaju, neznam kak trial radi...
da se prikljućim malo offtopi, sa C7 se isto mže jebeno dobre filmiće radit, nije da ima 12 nego 8mp ali je sasvim ok, tu sam zadovoljan,a i općenito nakon mjesec i pol podešavanja 3 homescreena NAPOKON su složeni i znam skoro napamet di je kaj -:) xDxDxD
ej kolego po nokiji -:) , kakvi su ti "detektivski programi" ak me mo prosvjetlit...još tražim okolo svakave programe za fon...thx
tek da se zna izasao je novi sw
izdanje PR 1.2
inacica softvera 014.002
datim inacice softvera 01.03.2011.
sifra proizvoda 059F206
narode pitanje u vezi nokie c7... Da li se moze ubaciti navigacija koja ima ovde po datom uputstvu,,,kao i za symbian 3d generation? ako sam bio jasan,, thx:)
ne uspijevam promijeniti product code, je li netko uspio i kako
nasao sam PC 059B537, valjda je dobar
Nije mi poznato da se još može promjeniti Product-Code kod symbian 3 mobitela.
Po meni to nije ni potrebno, ja sam sa Phoenixom stavio software od drugog product-coda zbog hrvatskog jezika i nemam nikakvih problema, radio sam update na PR 1.1 pa na PR 1.2 i ništa se ne pobrka, uvijek ostane hrvatski jezik.
di mogu naci neki dobar tutorijal da ne syebem mob?
treba li neki poseban kabal?
instalirao sam uspjesno garmin i black list ali total recall i bright light nece da pokrene
ima li netko ideju, npr sa garminom je bilo da moram iskopirat postojeci garmin file na memoriju i proradilo je...
na c7 izbrisano mi je internet search. to je ona ikona sa globusom.
kako da je dobijem nazad ?
Led svjetiljka... Ako ima onih koji ne znaju...Za uključivanje led svjetiljke može se koristiti, a i ne mora, neki programčić ili bočna tipka za zaključavanje i otključavanje mobitela koju je potrebno zadržati dvije sekunde ili dok se ne upali ili ugasi led svjetiljka.
ovaj mob je stvarno ok,al mislim da mu je jedan veliki nedostatak sto nema autofocus ili grijesim?prije sam imao 5800XM i slike su bile slabije,al ostrije i to mi tak ide na zivce...
uradio sam flash tako sad imam hrvatski ali poslije mi se nece spojit na pc suite da napravim backup, samo daje upozorenje da idem na ovi suite...
ima li netko ideju kako da vratim podatke koje sam normalno "lagerovo" s pc suite?
Pozdrav, može li mi neko reći iz kojeg razloga mi se prilikom vađenja baterije iz telefona svaki put resetuje sat i datum. Na Nokiji C7 od kolege se to ne događa prilikom vađenja baterije...
Možda je to do one postavke automatskog updejtanja vremena u postavkama sata ako je isključeno ili...ne znam.
Pozdrav,
navodno je izašao update na OVI, no kada idem na nadogradnju softvera nema nista. I dalje sam na S3. Da li ima neka fora ili?
I da li je pametno napraviti update ukoliko mislim kasnije odkodirati mobitel na sve mreze?
Meni je javio da ima update i instalirao sam je preko laptopa. Moj C7 je euro2 verzija sa njemačkim jezikom, za hrvatski jezik (balkan verzija) još nije izašao Anna update.
Ako ti ne treba HR-jezik možeš preko "phoenix" instalirat Annu.
Mobitel je bio na odkodiranju. Radio je dva dana i više se ne može upaliti. Garanciju imam, da li će vidjeti na servisu da je odkodiran? Da li se uopće to gleda na servisu?
BTW, mob je smeće. http://www.mobile-review.com/article...-brak-en.shtml
Lp
Moguće da si jedan od "sretnika" koji je dobio defektni mob. Koliko je star, kad si ga kupio? A garancija mislim da se gubi dekodiranjem ali u većini slučajeva to ne gledaju ali provjeri.
ako je mob iz stare serije, znaci kupljen prije 2.mj, svi su bili s greskom i dobivas novu maticnu, jer staru ne mogu pokrenuti, a to znaci da ni neznaju da je odkodiran... uglavnom, nova maticna je odkodirana pa nebus imal problema s tim... :D
jedino ak je mob crkel zbog greske u dekodiranju, neznam dal mogu to videti...
Mislim da je stara serija. Mob je vec bio na servisu prije ali sa blazim simptomima. Izgleda da je sada dao svoje.
tak je i meni bilo pa su me setali par put, jos su mi mijenjali maticnu, ali opet iz iste serije pa nije radil, nakon 3 nove maticne, sad je sve ok... samo napomeni ako vec nisi odnesel da zahtijevas promjenu maticne da nebi za 2 dana isel natrag ko ja...
Pozdrav svima! :)
Kao i svaka plavuša imam par pitanja XD
Jako mi se sviđa ovaj mobitel i mislila sam ga kupiti za jedno mjesec dana, ali preko oglasnika. Nakon čitanja da "starije" serije ne rade, sad sam malo zabrinuta.
U oglasniku ga ima za 1300 - 1600 kn (nov ili jako malo korišten).
Ono što me zanima je kako ću znati da to nije ova starija serija koja ima podugi popis bugova?
Inače sam ogromni fan Nokije i ne preferiram baš druge marke.
Hvala unapriejd na savjetima i odgovorima!
ako ima garanciju onda nemas brige, jer mijenjaju maticnu odmah ako se ustanovi kvar... a kvar je najcesce da se mob vise neda upaliti tak da budes odma vidla pri kupnji... ako ipak radi ali se gasi bez razloga, pravac mobis po novu maticnu s produzenom garancijom, ustvari imas novi mob...