Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 5 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 108
    Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[Nokia C7] testovi, iskustva, recenzije, preview

Cudno ali nema ove teme na forumu,iako je mob odavno izasao. Nisam isao na pretragu jer ako je ima trebala bi biti u ovom podforumu symbian^3,ali ovde je nema...

Danas sam koristio mob i jako mi se svidio. Znam da imam jedan od najlosijih Androida i da je glupo da usporedjujem,ali meni je nedostajao symbian. Ne znam je li do mog optimusa ali ovaj symbian na C7 mi je dosta brzi od nego Android koji ja imam. I ovo me je podsjetilo sta sve mobiteli trebaju biti. Dosta je ugodno raditi bilo sta na C7,ni iOS koji sam koristio na iPhoneu mi nije ravan ovome. Ovo je bas pravi mob!

I zaista bi volio da imam jedan ovakav Samo me strah da ne naletim na neku sa softverskom greskom

I Ovi je super,samo nema ni blizu aplikacija kao za Android ali sto treba to se i nadje Samo bi volio da ima i Talking Tom aplikacija,ona mi je zakon!

E sad nije mi jasno,kakva je stvar sa novim symbianom da li se on moze hakirati i da li se mogu na njega staviti ove aplikacije koje se placaju,tj. krekovane verzije kao za Android. I dok mi je striko tu,predlozite neku igru da isprobam Samo ne znam kako da instaliram jer na Oviju nema nista dobro a da je free

Pozdrav!
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.096, Nivo: 21
    Bodovi: 8.096, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    napokon da je netko otvorio topic, ja već duže vremena čekam da netko napiše kakav je mob, jer se i meni full sviđa i najvjerojatnije bi si ga uzeo
    p.s. nageldao sam se reviewova na netu i svi su zadovoljni sa mobitelom

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni je mob isto dobar, kolko sam uspel prouciti u 2-3h koristenja, nazalost je crkel, nadam se da su popravili sve kaj se toga tice, da se nebi i sljedecim kupcima isto dogodilo... sad cekam kaj bude servis rekel...

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vedranvex Pregledaj post
    napokon da je netko otvorio topic, ja već duže vremena čekam da netko napiše kakav je mob, jer se i meni full sviđa i najvjerojatnije bi si ga uzeo
    p.s. nageldao sam se reviewova na netu i svi su zadovoljni sa mobitelom
    I meni se pravo svidio! Zaista je super Samo se bojim ovo sto rece kolega da je on dobio neki sa greskom. A ovde u Sarajevu imaju neki univerzalno.com ,oni su dosta povoljni. Kod njih sam kupio Optimusa i sve je OK. A ova Nokia je kod njih 570KM(malo manje od 300eura) sto je extra...

Zaista mi se svidio.. Al nisam bas siguran koliko su ovi pouzdani,da li su originali i to
    Nemam jos u planu da ga kupujem jer sam nedavno uzeo mob,ali moram ih zvati da vidim da li imaju i da li je sve OK sa mobom... Mozda uskoro i da legne jedan

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naime, kupio sam dotični model ali u Vipu i imam probleme sa gubljenjem signala i mreženog operatera.Jednostavno mi nestane signal i operater,poruke nisam mogao poslati,krenulo bi slanje ali bi poruka stala i ostala kao ne poslana,nisam mogao ni na internet se povezati a sve zbog nestanka signala.Zvao sam nokijinu podršku gdje mi je rečeno da zamjenim sim karticu ako je stara više od dvije godine,to sam napravio i opet isto,zatim su mi rekli da napravim reinstalaciju softvera da se vrate tvorničke postavke ,uradio i opet isto,u vipu mi rekli da ako imam u postavkma povezivanja rad na dvije frekvencije GSM i 3G,postavim na GSM,ni to nije pomoglo.Tako da sam ga odnio u vip a oni ga poslali u servis na reklamaciju,po pričanju u pitanju bi bila antena i zato se gubi jačina signala i puca veza,i još su mi rekli da moram čekati 10-15 dana na popravak,tako da sad čekam i jedva čekam da vidim što će reći što je bilo.Nadam se da nije ništa strašno,javim vam kad dobijem natrag mobitel sa poravka što je bilo.
    Zadnji uredio domy_os : 20-01-2011 u 21:34 Razlog: prilagodba teksta nakon prebacivanja posta

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ej ljudi da vas pitam nesto Danas sam gledao ovu Nokiu ali imaju samo Made in Hungary... Jel to ok? Ako se odlucim na kupovinu,ne bih zelio da imam problema Al valjda bi trebalo da je sve isto,Nokia ima fabrike na nekoliko mjesta,ne bi trebalo biti razlike izmedju one napravljene u Finskoj ili Madjarskoj!??

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    1.970
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.970, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nebi trebalo biti razlike,...

8. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DASP Pregledaj post
    Nebi trebalo biti razlike,...
    I ja se nadam A puno bi mi znacilo kada bi mi neko rekao da ima C7 iz Madjarske koja dobro radi

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo me ljudi natrag,kao što sam rekao da ću vam reći što je bilo sa mojom nokijom c7.Zvao sam sam u nokijin servis u Zagrebu da ih pitam da li je moja nokija popravljena i što je bilo u pitanju.Nokija je popravljena,u stvari nije bilo kvara na samom mobitelu i nije bilo do antene kako su mislili već je u pitanju bila softverska greška,kako su mi rekli da je trebalo samo podesiti postavke u samom mobitelu a to se ne može uraditi nikako drugačije nego samo u servisu i kažu da sad ne bi trebalo biti problema sa radom mobitela.Mobitel mi je bio na popravku od 11.01.2011 do 21.01.2011,u ponedjeljak bi trebao doći u vip gdje sam ga kupio.Znači da je bio 10 dana na servisu kako su mi i rekli u vipu.I moj mobitel je proizveden u Mađarskoj nadam se da nije ništa manje kvalitetan nego da je proizveden u Finskoj ili Njemačkoj.Ono malo što sam ga koristio mi se dopao,aplikacije se brzo odvijaju,stranice brzo očitavaju,jedino se nisam još navikao na virtualnu tipkovnicu kod pisanja poruka ili slanja e-maila,mislim da treba malo prakse za rad sa njom.Toliko od mene za sada.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone X
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.957
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.957, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u nokiu c7 sam skinuo app "Croatia Traffic & Weather"
    dali ta aplikacija se moze postaviti kao widget ako ne dali se dobivaju push poruke i kako treba postaviti mob za prijem push-a ?

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao decko39 Pregledaj post
    Evo me ljudi natrag,kao što sam rekao da ću vam reći što je bilo sa mojom nokijom c7.Zvao sam sam u nokijin servis u Zagrebu da ih pitam da li je moja nokija popravljena i što je bilo u pitanju.Nokija je popravljena,u stvari nije bilo kvara na samom mobitelu i nije bilo do antene kako su mislili već je u pitanju bila softverska greška,kako su mi rekli da je trebalo samo podesiti postavke u samom mobitelu a to se ne može uraditi nikako drugačije nego samo u servisu i kažu da sad ne bi trebalo biti problema sa radom mobitela.Mobitel mi je bio na popravku od 11.01.2011 do 21.01.2011,u ponedjeljak bi trebao doći u vip gdje sam ga kupio.Znači da je bio 10 dana na servisu kako su mi i rekli u vipu.I moj mobitel je proizveden u Mađarskoj nadam se da nije ništa manje kvalitetan nego da je proizveden u Finskoj ili Njemačkoj.Ono malo što sam ga koristio mi se dopao,aplikacije se brzo odvijaju,stranice brzo očitavaju,jedino se nisam još navikao na virtualnu tipkovnicu kod pisanja poruka ili slanja e-maila,mislim da treba malo prakse za rad sa njom.Toliko od mene za sada.
    ovo podesavanje softverskih postavki samo u servisu mi je malo mutno, jer bi onda svi imali takav problem (mozda i imaju ), ali glavno je to da su ga popravili i dao Bog da se vise ne kvari... ja budem ipak do svog dosel vec sutra i nadam se da mob vise nece biti ni blizu servisa u sljedecih par godina...

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uspuređujući ovu C7 sa N8, vidim da ima 1 GB ROM memorije. To bi znači više mjesta za custom firmware ili što? Nije mi jasan taj podatak...

Koliko vam traje baterija na njemu? Ako do 14.02. ne uspijem naći N8, morat ću kupiti C7 pa da znam što me čeka.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    iphone 3gs 32gb bijeli
    Operater
    almadar libija
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool c7

e gle sad ja sam vec pisala danas na forumu o c7 nokiji al na zalist nis dobro ,,naime vlasnik sam mobaca sa softwerskom greskom koju nece moc poppravit ,,navodno treba im neki RPL program da bi se telefon uopce mogao upalit ,,,a star je samo dva dana

Datum registracije
    Dec 2010
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    1.970
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako je pod garancijom a ne može se popravit onda ćeš dobit novi valjda

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kruskamisurata Pregledaj post
    e gle sad ja sam vec pisala danas na forumu o c7 nokiji al na zalist nis dobro ,,naime vlasnik sam mobaca sa softwerskom greskom koju nece moc poppravit ,,navodno treba im neki RPL program da bi se telefon uopce mogao upalit ,,,a star je samo dva dana
    Pa moraju ti rijesiti problem. Ako je star 2 dana,valjda imas garanciju! A sa garancijom,ne smiju ti praviti probleme,pogotovo jer su sami rekli da je softverska greska..

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C7 je sasvim solidan uređaj za svoj cjenovni razred, ako još niste vidjeli recenziju evo je ovdje.

18. 'Hvala' kažu:

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    iphone 3gs 32gb bijeli
    Operater
    almadar libija
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

= Citat = Izvorno postao DASP Pregledaj post
    ako je pod garancijom a ne može se popravit onda ćeš dobit novi valjda
    da kad bi imali drugi a dok god postoji sansa da ti poprave prvi nedaju ti novi,,,to je uostalom garancija

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
    C7 je sasvim solidan uređaj za svoj cjenovni razred, ako još niste vidjeli recenziju evo je ovdje.
    Navodno je u novom firmwareu malo poboljšana kvaliteta fotografija jer je smanjen sharpening koji se dosta vidi na slikama iz testa... Sve u svemu, C7 se čini kao solidan uređaj, kako si i objavio.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone X
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.957
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dali mogi ici live wallpaper na c7 ?

7 days registered

Datum registracije
    May 2010
    Mobitel
    C7
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da se i ja malo uključim kupio sam navedeni mob u T-mobileu, sada je prošlo 15 dana od kupnje i riknuo mi je punjač, a mob mi od prvog dana po 2-3 puta na dan javlja: umetnite sim karticu nakon toga ga ugasim i upalim i sve radi OK, planiram za 2 dana odnijet ga u T-mobile da ga srede jer je pod garancijom, pa se javim kada saznam u čemu je kvar.

I imam jedno pitanje: Na koji način se može isključiti ekran, tj. kada te netko zove da ne radi ekran ( jer sam več par puta nehotice nešto pritisnuo i odbio poziv) nego samo one tipke dolje (zelena i crvena)

Pozzdravv!

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bane5555 Pregledaj post
    Evo da se i ja malo uključim kupio sam navedeni mob u T-mobileu, sada je prošlo 15 dana od kupnje i riknuo mi je punjač, a mob mi od prvog dana po 2-3 puta na dan javlja: umetnite sim karticu nakon toga ga ugasim i upalim i sve radi OK, planiram za 2 dana odnijet ga u T-mobile da ga srede jer je pod garancijom, pa se javim kada saznam u čemu je kvar.

I imam jedno pitanje: Na koji način se može isključiti ekran, tj. kada te netko zove da ne radi ekran ( jer sam več par puta nehotice nešto pritisnuo i odbio poziv) nego samo one tipke dolje (zelena i crvena)

Pozzdravv!
    kolko vidim, automatski se iskljucuje ekran i to se nemoze iskljuciti, trebal bi se ekran pri pozivu ugasiti cim se prekrije senzor kod zvucnika, mozda ti je senzor otisel...

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kupil sam usb otg kabel, sve radi super, prepoznaje usb, mis i tipkovnicu, usb zvucnike... sve super, ali mi mis zasteka kad otvorim web ili maps, ocito nema dovoljno snage da vrti sve...

7 days registered

Datum registracije
    May 2010
    Mobitel
    C7
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senzor dobro radi kada ga prekrijem onda se ekran zarni, ali mene zanima na da li postoji koji način da ga ja sam isključim pri dolaznim pozivima da se ne može koristiti ekran nego samo javljanje preko doljnjih tipki.

Znači kada me neko zove da vidim tko zove ali da se samo mogu javiti preko te dvije doljnje tipke a ne i preko ekrana

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senzor dobro radi kada ga prekrijem onda se ekran zarni, ali mene zanima na da li postoji koji način da ga ja sam isključim pri dolaznim pozivima da se ne može koristiti ekran nego samo javljanje preko doljnjih tipki.

Znači kada me neko zove da vidim tko zove ali da se samo mogu javiti preko te dvije doljnje tipke a ne i preko ekrana
    aha, krivo sam skuzil... neda se to sloziti, mozda ako bi postojala neka aplikacija koja bi zakljucavala ekran...

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2011
    Mobitel
    Nokia C7
    Operater
    E-plus
    Bodovi
    2.167
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.167, Nivo: 10
    Bodovi: 2.167, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stevan94 Pregledaj post
    Ej ljudi da vas pitam nesto Danas sam gledao ovu Nokiu ali imaju samo Made in Hungary... Jel to ok? Ako se odlucim na kupovinu,ne bih zelio da imam problema Al valjda bi trebalo da je sve isto,Nokia ima fabrike na nekoliko mjesta,ne bi trebalo biti razlike izmedju one napravljene u Finskoj ili Madjarskoj!??
    Ja sam svoj C7 kupio ovde u njemačkoj (made in Hungary), radi bez greške. Budi bez brige.

E to se ne može napraviti. Ali možeš u tijeku razgovora zaključat display pomoću tipke sa strane.

= Citat = Izvorno postao nevidljivi Pregledaj post
    u nokiu c7 sam skinuo app "Croatia Traffic & Weather"
    dali ta aplikacija se moze postaviti kao widget ako ne dali se dobivaju push poruke i kako treba postaviti mob za prijem push-a ?
    Samo od nokije odabrane aplikacije možeš postaviti na glavni zaslon kao widget, "Croatia Traffic & Weather" nažalost ne.
    Zadnji uredio xlr : 27-01-2011 u 13:59 Razlog: koristi tipku EDIT ili opciju MULTI-QUOTE

28. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 5 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [HTC HD7] Iskustva,testovi,fotografije
    By beetleman in forum HTC
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 14-08-2013, 11:32
  2. [N8] testovi, iskustva, recenzije, preview
    By beetleman in forum Symbian^3
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 04-01-2011, 20:17