zato sam "pitao autora", ukoliko zeli pomoc da sada za pocetak ubaci sto vise stanica da bi program funkcionirao kako treba, dok kasnije ne omoguci direktno updejtanje iz programa
bez brige, ja citam kada mi se nesto linka :)
Printable View
zato sam "pitao autora", ukoliko zeli pomoc da sada za pocetak ubaci sto vise stanica da bi program funkcionirao kako treba, dok kasnije ne omoguci direktno updejtanje iz programa
bez brige, ja citam kada mi se nesto linka :)
uh što su se svi uskokodakali :) trudim se da to sve što prije "vratim", samo malo strpljenja.
Q: Zašto si izdao novu verziju sa toliko malo linija, zar nisi mogao čekati da popuniš sve pa onda izdaješ verziju 2.0?
A: Zato jer je jedno natjecanje tražilo rok koji je bio pon, zato je 2.0 morala van "ranije".
što se tiče updejtanja, javim ako što zatreba. konkretno - može li mi netko objasniti stanice "Zapruđe" - ima dvosmjerna i jednosmjerna zapruđe, kao i okretište - koje su to sve stanice i za koje linije?
Imam LG GT540, 2.1 (fastboot, clockwork), rootan.
Instaliram Trambus sa marketa i kad ga probam pokrenuti samo mi se vrati na homescreen.
U popisu aplikacija mi je prikazan samo kao paket "com.swebee.prijevoz.PreLoad".
To mi se događa samo sa Trambus aplikacijom i ZagrebTram aplikacijom, sve ostale normalno rade, sve mogu normalno instalirati i pokrenuti.
Nadam se da ćeš znat kako to riješit, jer mi se aplikacija čini odličnom!
Netko mi je obrisao postove u ovoj temi :hm:
OT: Imam problem, kada upalim GPS pozicioniranje, tj. da me pronadje, on samo trazi i tako dobrih 10-ak minuta dok mi se app ne FC-a.
Imam HTC Desire i isto se javlja i na HTC Desire Z-u.
@Cionn,
Iz FAQ-a:
Mozda je u tome kvaka...= Citat =:
Q: Gdje je "živo" praćenje putem GPS-a?
A: Bit će, strpljenja, malo po malo :)
Ništa ne izbaci, neki error ili nešto? Samo uđe - izađe?
imam HTC Desire i sve mi radi normalno (GPS pozicioniranje). Uključim lociranje putem GPS satelita, pričekam 1-2min. i pojavi se plava točkica na karti i kada stisnem lociraj me - zumira na nju. Vidim ti imaš FC...hmm....
Kak sam presao na novi ROM, sve radi najbolje :/
Apsolutno ništa! Ne pokaže mi ništa...stisnem na ikonu(koja je zapravo onaj paket) i trenutno mi se vrati na homescreen! Aplikacija ne da nikakve naznake života, a kamoli error!= Citat =:
Imam LG GT540, 2.1 (fastboot, clockwork), rootan.
Instaliram Trambus sa marketa i kad ga probam pokrenuti samo mi se vrati na homescreen.
U popisu aplikacija mi je prikazan samo kao paket "com.swebee.prijevoz.PreLoad".
To mi se događa samo sa Trambus aplikacijom i ZagrebTram aplikacijom, sve ostale normalno rade, sve mogu normalno instalirati i pokrenuti.
Nadam se da ćeš znat kako to riješit, jer mi se aplikacija čini odličnom!
Ništa ne izbaci, neki error ili nešto? Samo uđe - izađe?
i to ovu novu verziju, uninstall potpuni i nanovo install ništa ne pomaže? pri put čujem za ovakav error =/ pa da ga probam(o) skužiti...ikona ti je prava ikona ili ona default android?
E, da...dvojka radi kao švicarski sat...
Zadnje sam pokušavao valjda jučer(ugl. nije još bilo nove) i nije radila...dvojka radi...svaka čast, na prvi pogled izgleda jako dobro...oprosti što nisam bio ažuran!
btw. Hvala na trudu!
Samo da javim, izasla je nova verzija, tj. cijela nova aplikacija koju mozete u Marketu nac pod imenom Trambus 2.
Stara aplikacija se sada zove Trambus zastarjelo. :)
izasla je vec ima dosta, ali jos nista od novog zagreba :(
Kako mislis, nista od Novog Zagreba???
pa meni ne nalazi nikakve stanice, arena, rementinec, nista...mozda je nesto do mene?
ono što je ubačeno možeš vidjeti na "Voznom redu" - ovaj tjedan ću dodati Glavni kolodvor, Dubrava i Svetice (sad zadnje dodano je Dubec + Savski most). Onda još ostaje nekoliko ovih "individualnih" linija (npr. Žitnjak 2 linije (gdje spada i Remetinec - Žitnjak) i to je to. Žitnjak je "malo" zeznut jer ima 7 (!) različitih polazaka/tajminga (pogledajte vozni red pa će vam biti jasno) tako da, strpljenje :)
btw. ovaj tjedan će vjerojatno i web-verzija ;)
uploadana verzija 2.09 - dodana mogućnost bilježenja linija/stanica, brže ažuriranje, dodan Glavni kolodvor, Dubrava i Svetice (kako sam i rekao) i još neke sitnice... :)
Force close kod searcha na verziji 2.09 svaki put, reinstalacija ne pomaze. DHD
ajd sad probaj :/ (v2.10) testirao sam 15min. pikajući stanice i sve je radilo,ajde probaj pa mi javi.
*pričekaj nekoliko minuta da se propagira na Android Marketu
2.10 radi search. Bravo:)
P.s. cini mi se da od arene vise ne vozi bus 234. Nesto su promijenili. Javim ti kad uhvatim vremena za provjerit
Zadnje dvije verzije koje sam probao, 2.10 i 2.12 se ruse pri pokretanju kod mene. 2.0 je radio.
HTC Hero iz siga je u pitanju.
Edit: evo ako je od pomoci, log iz davlik debug monitora:
02-20 12:44:34.608: ERROR/AndroidRuntime(13133): Uncaught handler: thread Thread-7 exiting due to uncaught exception
02-20 12:44:34.618: ERROR/AndroidRuntime(13133): java.lang.NullPointerException
02-20 12:44:34.618: ERROR/AndroidRuntime(13133): at com.svebee.trambus.PreLoad$3.run(PreLoad.java:193)
Net ti je upaljen? Riješit ću taj bug u sljedećoj verziji tj. probati nešto iskombinirati jer meni sve prolazi ko po loju (HTC Desire) pa mi je malo teže locirati grešku.
Probao reinstall?
Napravio reinstall, sada radi. Ocito se nesto posemeri pri updateu sa stare verzije :)
Svebee, da ubaciš ovo u aplikaciju? Odnosno, trenutne pozicije tramvaja. :D