*broušura dostupna klikom na sliku
Eto napokon složeno nakon 2 mjeseca svaki dan po ~8h uspio to privesti kraju (barem ajmo za reći 1.0 verziju). najteži naravno počeci, di, gdje, što, kako ali kako je vrijeme odmicalo postajalo je sve lakše i lakše za učiniti nešto što se naumilo.
radi se o aplikaciji za javni prijevoz (trenutno ZG, iz očitih razloga [*najviše dostupnih informacija]) za Android OS 1.6 pa na više. Podržane su i 3 "glavne" rezolucije - 240x320 (QVGA), 320x480 (HVGA) i 480x800 (WVGA), uz naravno ostale uz mala "rastezanja".
trenutno je ubačeno 56 autobusnih/tramvajskih linija (tramvajske su sve ubačene) te 553 stanice. sad kada sam napravio ono osnovno što sam mislio malo ću nadograditi tu bazu pa nadam se povećati na oko ~80ak linija. Ako će biti publike koja će slati koordinate iz drugih gradova, možda i više također dostupan sloj (layer) za aplikaciju "Layar" pa škicnite i to malo.
sve ostale informacije potražite na "Trambus stranici" - http://www.svebee.com/trambus. ako vam se dopala ostavite komentar/rejting na marketu
sve prijedloge, kritike, pohvale i sl. na moj e-mail/PM ili ovdje na forum. također moram zahvaliti testerima koji su se odazvali na testiranje alpha/beta verzija programa, bez njih teško da bi to sve radilo kako treba
svebee

). najteži naravno počeci, di, gdje, što, kako ali kako je vrijeme odmicalo postajalo je sve lakše i lakše za učiniti nešto što se naumilo.
Odgovori uz citat
), bilo bi fora kada bi ukomponirao u program mogucnost kupovine karte porukom. Da ne moras ici u poruke, upisati zg pa slati- vec jednostavno u programu posalje poruku jednim klikom.

Bookmarks