...pa ni meni interne app ne rade bajno sa FF (ali one koje rade - rade kao avion)...
Ja osobno koristim Slim browser ljusku za IE (naravno za interne stranice) sav promet prema van je putem FF-a...
Printable View
...pa ni meni interne app ne rade bajno sa FF (ali one koje rade - rade kao avion)...
Ja osobno koristim Slim browser ljusku za IE (naravno za interne stranice) sav promet prema van je putem FF-a...
MOžda je nešto sa serverom ako baca page not found, ne znam u čemu bi mogla biti stvar...
Što se izbora browsera tiče, nije stvar samo u brzini, security mi je trenutačno broj 1 na ljestvici razloga zašto koristi FF, o konfigurabilnosti da ne pričam...
@bluedevil - interni sajt u firmi ti je loše isprogramiran, programer koji je to radio očito nije dovoljno obrazovan za to. ASP+Access nema veze s čim ih gledati. bit kvalitetne aplikacije je da se vide na svim browserima, ako to nije slučaj aplikacija je loša.
ASP: http://www.kset.org/
ASP.NET: http://www.muzika.hr/
ovo dvoje ti je dokaz da stvar radi ako je dobro napravljeno.
Thanx, Zappan. Ja ga radio ;)
To je samo on-the-fly site, da neke stvari budu dostupne na cijeloj mreži, činilo se najjednostavnije.
A baš zato i pitam, jer smo vidjeli da radi na svim browserima, osim na FFu. A inače je vrlo OK browser. Zato sam se zbunio, kako to da sve ostalo radi, i da ovaj site na svim ostalim browserima radi, samo u FF ne.
Al' trenutno ubijam dane debuggingom, pa će se naći razlog...
...firefox 1.0 problem:
...naime,u ova zadnja 2 dana stalno mi se javlja error...ne znam zašto...ima ko takav problem...
ma i meni isto
ma daj tomo ne .... ;D
...kakav error???
...iskreno,nemam pojma...samo javi error i nakon toga zatvori firefox...zatim ponovno ga pokrenem i radi ok...
a šta piše na tom error reportu? samo error? ili ono "this operation has performed...bla,bla,truć,truć"?
ja nemam takvih problemos
prezadovoljan sam sa FF
veli error-nemrem naći stranicu!....bedak FF...možda je ovaj moj čorav..;)
hm..možda stvarno u tom trenutku ni nema te stranice......
...meni se do sada dva puta pojavila ta fora sa error-om ali oba puta mi je bio "dignut" i IE pa se time i ne opterčujem...
(možda je to neki bug koji će se skorom nadogradnjom otkloniti)
niti jedan problem sa ff dosad! opera mi ponekad nije otvarala stranice koje ie bi,al više ne koristim pa neznam
...po meni bespredmetno je uspoređivati Operu i FF (ipak je ona cjelovito riješenje te bi se eventualno mogla uspoređivati za Mozillom)...
Stoji da je pred FF-om još dobar komad puta do nekog savršenstva (evo IE je verzija 6.0 pa...).
...sad šljaka ok...bar zasad...
Meni se to još uvijek nije dogodilo...
FF je stvarno savršen u većini stvari al pri browsanju stranica u novom tabu u 90% slučajeva prijavljuje error....OVO MI STVARNO POČINJE ŽDERAT ŽIVCE!!! grrrrrrrrrrrrr.....užaaas.
onda nije savršen. EOD. ma meni sve više u zadnje vrijeme ide na živce... recimo samo mi FF neće na forumu otvarat padajuće menije kad kliknem na 'pretraživanje' 'brze linkove' ili nick nekog člana...
fala bogu da sanm našao gdje se ponovo uključuje prikaz zlike uz post
ali i dalje mi gifovi stoje smrznuti skupa sa smajlijima
tomo meni isto sve štima neznam kaj si sprčkao da tebi ne radi.....
...možda je pobrao kakav virusčić (ili ima CSW-a pa mu pokušava promjeniti log)...
Probati sa "češljanjem" kompa i reinstalacijom FF-a...
Otvori ih on, ali odmah zatim krene i učitavati stranicu, problem je u loše napisanoj skripti koju vb koristi, nemoj kliknuti na sami link pretraživanje ili na korisničko ime nego klikni malo desno od toga jer je event u JS-u vezan uz čitavu ćeliju u kojoj se nalazi i link...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Kakav error prijavljuje? Probaj ugasiti firewall pa probaj opet...= Citat =:
Izvorno postao tomo
" error-The page www.nešto.. could not be found-check name and try later"....zatim otvorim IE koji ju uredno otvori. evo upravo sad mi se to dogodilo. ma to je za poludit