Garantiram za Rebel SIM team, unlock kodovi sigurno rade i team je jako korektan.
rebelsimcard.com, pogledaj tamo ponudu.
Printable View
Garantiram za Rebel SIM team, unlock kodovi sigurno rade i team je jako korektan.
rebelsimcard.com, pogledaj tamo ponudu.
Znaci za kodirane na t-mobile nema problema, a kakvo je stanje sa ovima iz VIP jer vidim ima sad i tih u ponudi. Jel i njih moguce lagano unlockat ?
Bok!
Kupila sam HTC Hero jučer u Vip-u. Koliko vidim po vašim prijašnjim postovima s Vip-a ga je moguće otključati.. Pokušala sam s likom prek eBaya koji je otključao blackberry bez problema i nije uspjelo. Pokusala sam na još jednom mjestu gdje sam dobila identičan kod- dakle opet ništa.
Ja bi isto varijantu otključavanja preko koda. Bila sam na rebelsimcard.com stranici al ne vidim kako tu mogu dobiti kod..
Pliz help..
Inovator, mozes li pomoci?
Ako je situacija slična ko na Tele2, a mislim da jeste, nema otključavanje kodom a bojim se ni nikakvog drugog osim unlock karticom,što toplo preporučam.
@ sezam-picika
koliko te izasla ta kartica dok ti je dosla doma?!
pozz
Razgovarao sam s prijateljima iz Rebel SIM teama. Oni su voljni probati otkljucati neciji Tele2 HTC Hero. Posaljite mi IMEI da probamo, ako radi dalje cete rjesavati s njima, ja samo pokusavam pomoci da se na HR trzistu probije led s Tele2 HTC uredjajima.
Molim za sada HTC Hero iz Tele2 mreze koji je navodno problematican.
a hero na vip zakljucan da li mogu oni otkljucati ?
mogu ti ga ovi iz VIP-a
Imam htc hero iz Tele2. Da li je netko skuzio koja je to kartica od binarnog i gdje se moze nabavit. Da li se nesto promijenilo kod kodova?
Jel se promijenilo šta po pitanju otključavanja Heroja zaključanoga na Tele2? Odnosno jel ga moguće otključati.
Dakle nitko ne zna? Odnosno i dalje je moguće samo sa TurboSIM-om?
ak je tema vec bila pobrisite...trazim po netu vec sat vremena i nemrem nis naci.
sestricna ima hero sa starim softom koji je rootan. trebam joj stavit 2.2. frend mi je rekao da prvo moram unroot-at mob prije neg radim update...pa ak moze netko pomoc, nekim linkom ili napisati. thnx
Jel mi možeš reći kupio sam htc sprint također cdma. Da li će mi raditi na t-mobile mreži?
Hvala.
EDIT by HCSC: post premiješten iz ove teme
Pozdrav. kakvo je sad stanje sa unlockom HTC Hero iz Vipa? Moze li se i kolko kosta? Ne znam dali je bitno ali 2.1-1 je gore
Ako netko ima inf ili to moze napravit javite na mail ili PM
AFAIK, jedino preko IMEI i placa se, a i to ako uspije uspije.
Jel ima srece po novome s unlockom TELE2 HTC Heroa? Nesto citam da ekipa radi unlock preko serijskog kabla. Jel zna netko koja kartica radi i kako ju nabaviti, tko prodaje? Ili netko ima kabel pa da se poigramo. Evo linkovi na kabel varijantu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=559806
http://www.instructables.com/id/Andr...-Serial-Cable/
Eto i ja imam jedan HTC hero 100 zaključan na VIP pa ako netko zna kako da pomogne ili se time bavi da javi na pm. Ja sam iz Zg-a.