Kakvih 100kn???
Jesi ti zdrav???
Pa 1 mb ako nemas nikakve tarife aktivirane ti je oko 5 kn!!!
Tak je barem kod t-mobilea
Printable View
Kakvih 100kn???
Jesi ti zdrav???
Pa 1 mb ako nemas nikakve tarife aktivirane ti je oko 5 kn!!!
Tak je barem kod t-mobilea
meni na n78 ide zvuk ali slike nema
učita do 94% i onda stane i tada krene zvuk, ali slke nema
isto to mi se dogadja kod nekih videa kad pojrecem sa youtube-a
evo iz 3. puta mi je 100% ucitalo, zvuk ide, a slike nema, tj umjesto slike ide mi kao screensaver na kojem pise Windows 2000 professional...
jesi li siguran:
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-08-10-00.asp
dok isprobavaš promijeni acces point u postavkama pa ti se neće moći spojiti preko vipa, ili si aktiviraj neki od podatkovnih paketa:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=27387867&idnews=639611
upravo tako, 1MB = 50kn, 1.5MB = 75kn..
na žalost jesam, a vip je još skuplji nego t-mobil
u postavkama ima nekoliko acces pointa, moj ruter, i vip-ov start (internet), nemješteno mi je da uvijek pita da odaberem preko kojega da idem, ali u ovom slučaju, sam se spaja preko vip-a, i ne nudi izbor
Lol...fala bogu imam ja paket za internet od 1 gb...kaj mi je cisto dovoljno za mail, malo po netu zujanje i tu i tamo neki jubito filmic =(
Malo sam čeprkao po postavkama, dakle, acces point se namještava u postavkama za real player....postavke-programi-real player-strujanje-mreža
Evo meni je na N78 proradio Hrt1
Dali možeš reći kako?
Jeste uspjeli nabaviti kakav novi program za gledanje TV-a na mobu, ili noviju verziju Spb TV-a??
Danas baš gledam u onaj 24 sata tv tjednik tv raspored za danas, pink tv i uspoređujem ga sa onim na spb tv, na pink tv programu i skužio sam da rasporedi nisu isti, potpuno su drugačiji. Čini mi se da spb tv neprikazuje uživo sliku pinka, a vjerojatno i drugih programa.
odem na htv stranicu i pokrenem direkt sa nje stream
evo upravo sada probao i piše velikim slovima na plavpj podlozi:
HRT
Privremeni prekid emitiranje televizijskog programa zbog ograničenja prava
a u pozadini svira Radio Sljeme
Nakon par formatiranja memorijske zbog problema, ponovno sam instalirao SPB TV i među kanalima nema Pink TV! Bio je prije uvijek, a imam istu verziju kao i prije! Pogledao sam pod chanells i svi programi imaju kvačice. Gdje je nestao?
ni ja nemam pink
Sada opet na Spb TV imam Pink, sve je kao prije.
Našao sam na ipmartu davno neke tv kodove preko kojih se može gledati BBC, Carton Nework, Discovery, MTV, CNN... i neradi sada skoro ni jedan kod, dok su prije svi radili! I mom bratu na N95 8GB nerade! Kada odem na galerija->veze strujanja i pokrenem jedan kod, izbaci: Nije moguće spajanje na poslužitelj. Dadoteka nije pronađena.
Jel postoji neko drugo rješenje da gledam MTV, Discovery na mobu?
je li to gledate priko wlana ili priko televizije uživo kao na npr n96
Prošlo je oko 4 mjeseca od zadnjeg posta u ovoj temi..
Dali ima ikakvih novih programa koji omogućuju gledanje TV-a na mobitelu?
Ja sam imao neke kodove koji se spreme u "Veze strujanja" pod Galerija, i tamo sam ih samo pokrenuo i automatski bi gledao TV preko Real Playera, ali oni već odveć nerade skoro ni jedan.. Među njima su bili MTV, Discovery i još nekoliko poznatih TV programa, samo se nemogu sjetiti..