zna se mozda kada ce doc omnia u ponudu nasih operatera? au susjednoj slo je vec u ponudi..
Printable View
zna se mozda kada ce doc omnia u ponudu nasih operatera? au susjednoj slo je vec u ponudi..
za koji dan, vjerovatno je već i došao u ET, samo oni standardno imaju pripreme za prodaju
jedno pitanje...dok sam imao htc-td nisam mogao nači gdje se mijenja jezik,a sada ne mogu ni na samsungu tj.omnia.Oni nemaju mogučnost mijenjanja jezika ili šta?ima samo neko mijenjanje u regionalnom smislu
na samsungmobile imaš tutorial za promjenu jezika
Htio bi kupiti omniu na crno.. Pa dajte mi recite na šta sve moram paziti kad kupujem da mi netko ne podvali kopiju??
jako tesko da ces dobit kopiju jer windows mobile nije stvar koja se samo tako kopira, ako ti bude tolko komplicirano kad ju koristis prvi put da mislis da prckas po kompu iz star treka onda je prava :D.
Jer ima kod nas neke opreme za Omniu? Zanime me auto punjač (jer paše za neki drugi Samsung model možda na Omniu?) i screen protector...
Ima sigurno...
Utor za USB koji je ujedno i utor za slušalice/punjač je isti kao i kod npr Samsung U900 Soul, E210, G600, G800, F480....
mislis na foliju protiv grebenja. to imas gotovo u svakoj knjizari.
moja preporuka za screen protector je mihić mob, odlični su jer nisu obične folije nego prava stvar i to baš za PDA
Hmm, ovi Koreanci misle samo na sebe. Banda!!!
http://www.phonearena.com/htmls/Sams...le-a_3418.html
T Omnia je ipak previše dobra. To je u rangu sa HTC HD
Mislim da je T*Omnia ono što bi se moglo nazvati gotovo savršen mob.
@ God's
Sada kad imaš Omniju već neko vrijeme, jer pokazala kakve slabe točke?Bugove?
Heh, što reći - to je ipak Win Mobile mob tako da se bugovi ne računaju :)
Vani su polako počeli izlaziti razno cooked ROM-s i svaki ima nešto novo bolje, ali i poneki bug...
Nešto specifično da me nervira u radu? Možda jedino osjetljivost touchscreen-a, ali to je samo zato što sam imao priliku koristiti iPhone ;)
Ma i osjetljivost je ok osim na rubovima, ustvari nije ni tamo problem osjetljivost nego veličina stvari koje treba pritisnut, stvarno su minijaturne. Ali ako si natrpas finger-friendly programa onda nemaš potrebe za pritiskanjem toga i to je to. Meni se znala smrzavat samo kod trpanja novih programa, ali u samom radu nema nikakvih problema
a navigacija? jel se moze na omniu instalirat npr garmin (adria route) ili ima koja bolja a da ne koristi internet za karte? da karte prije skines,instaliras i to je to? kao kod klasicne navigcije
Pročitaj malo temu od početka, sve ti već piše o GPS-u
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=813236&postcount=41
citao ja to..zanima mene vise garmin ili tom tom,sa igo navi se nisam nikad susretao..
da, može garmin. radi najnoviji 5.020
Vi koji imate Omniu...kakav ste stylus dobili u paketu? Onaj crni, mali, koji se razvuče ili običan onaj dugački?
Ma meni je frajer donio sa onim običnim stylusom i uvjeravao me da on dolazi s takvim, pa sam rekao da neću uzet tako, al onda me nazvao za sat vremena i rekao da je našao sklopivi, pa sam ga ipak uzeo:crazy:
Mobitel je strava, inače sam imao samo symbiane pa se sad malo privikavam:banme:
Evo odmah jedno pitanje...kad hoću pokrenut kameru javi mi: "Not enough video memory. Please close other applications and try again", zatvorio sam sve aplikacije, ali i dalje mi to piše...jel se to i vama dešava?:bat: