...i kako je prošao mob??? ;D= Citat =:
Poslao: gog
ja sam imao mob na špagi par dana i stajao je na stolu, kako sam se odmaknuo od stola mob je sletio i pogodio me u jaja ;) nikad više... ;D
Printable View
...i kako je prošao mob??? ;D= Citat =:
Poslao: gog
ja sam imao mob na špagi par dana i stajao je na stolu, kako sam se odmaknuo od stola mob je sletio i pogodio me u jaja ;) nikad više... ;D
:lol:= Citat =:
Poslao: dj_velja
da džeparima olakšaš posao
Ja sam svoju skinuo kada sam kupio novi mob. Trebali ste vidjeti tu kod mene lančanu reakciju. Ja sam prvi u ekipi došao sa špagicom, ali onda sam imao SL55 i, kao što sam rekao prije, puno sam išao po nogometu, nisam imao džepova i špagica je bila riješenje. Nakon toga, samo su počeli jedan za drugim dolaziti sa špagicama. I to s onima gdje ti mobitel visi među nogama... A vješalo se sve i svašta - N3310, N3410, N3100, SE230... Sve lagane ciglice... I sada kada svi (ponosno) nose svoje mobove na špagicama, ja sam svoj skinuo... :D
hm...sve mi je to nekako...poznato!;D= Citat =:
Poslao: whiteboy
ma ne zrači srce, prije će bubrezi stradat ako je mob u razini pupka (tamo di ga držiš dok pišeš sms). A današnji suvremeni pacemakeri podnose sve i svašta, apsolutno su savršeni i mob im uopće ne smeta.
meni je najveći problem s špagicom kaj se mob odbija od trbuha dok hodam... ;D ;) A špagica sigurno nije šminka pogotovo ako ko ja objesiš t68i oko vrata (da i to se može uz malo otvaranja moba...). :) još je veći bed ak imaš novi mob pa ti on zvekne o rub stola kad se ideš sjest ili ustat...
kad nemaš džep onda na špagicu:)= Citat =:
Poslao: IggXy
Nerazumijem zašto baš toliko hočete nosit mob na "špagici???Šta mu fali u džepu???