Jel potrebno uvjeravati se sa RSDLite?
Gdje naći taj 0A B2
Printable View
Jel potrebno uvjeravati se sa RSDLite?
Gdje naći taj 0A B2
Isto je to...
Ugasi mob, pritisni * i # istovremeno držajući ih stisni tipku ON, dobit ćeš podatke o trenutnoj verziji bootloadera. Ovaj file koji ti je dignut tu ti je 0A.B2 boot.
OMFG daj pročitaj tutorial s razumijevanjem i onda još jednom pročitaj da shvatiš...
To ti je kao da ideš slagat auto znaš kako klip izgleda a sve drugo ti je nepoznanica, prvo se informiraj o svemu onda odi radit takve stvari.
Stvar je u tome što je to prožvakano valjda 100x na ovom forumu, ali ti si lijen malo pogledati sam nego ti se sve mora servirati na pladnju.
Ma ovo sam vec proucavao punih 2 tjedna do sada gledo ostale forume vise mi doslo da sve bacim u smece. Ali eto sad sam ga otključo tako da ljudi tko god ovo cita 100% radi.
Hvala !!!
Evo jos jedno kratko pitanje jel ima tu neki forum o pitanju "Kako naci svoj mob na karti na netu" ili locirati koliko je udaljen od vas i take fore.
Naravno da nema, jer takvu uslugu ti može pružiti samo operater preko svojih baznih stanica metodom triangulacije. Ali to je ionako OT, rješio si problem, idemo dalje. I naravno da stvar radi, pa nisi ti prvi koji je otključavao ovako telefon
Imam k1 i svi su driveri instalirani, ali mstool nikako da ga spoji....Imam w7 i kazem driveri su OK..Rsd lite ga normalno ucita.....