Eh, kolko god treba ako ti se svidja maximalno i ako imas.
Davalo se i do 4500... eh..to su bili dani.... Samsung SGH T-100 , tek izaso, najskuplji ducan u puli ga imo i paf....
eh...
Printable View
Eh, kolko god treba ako ti se svidja maximalno i ako imas.
Davalo se i do 4500... eh..to su bili dani.... Samsung SGH T-100 , tek izaso, najskuplji ducan u puli ga imo i paf....
eh...
Ja bih kupio 6230. U Srbiji je nesto ispod 300 evra. Koliko je to u kunama?
otprilike 2250 kuna
a kolko treba naravno, recimo dao bi ja 4200 za 7610, ali mi se to cinilo puno ,pa sam za 2 mj kupio ga na crno za 2500. star je bio 10 dana.. ali opet... pol cjene je pol cjene.. ma ne bi nikad dao vise od 3000kn.. i ne kupujem kantanere, samo visoku klasu.. a otkad sam nabavio 7610, ni ne pomisljam o kupovini bilo cega osim smartphona ubuduce. to je zakon.
Evo ja sam kupio Nokiu 7610 prije pola godine, nema sta nema, ali upitno je sto ja od toga koristim. Platio sam ju ispod ruke oko 2500kn...Trenutno za moje potrebe meni treba jedino velik adresar s puno informacija, te da moze pohranit puno sms-ova, sve ostalo pada u vodu... Tako da se i dan danas pitam sto sam uzeo taj mob, iako mi je i 6230 imala sve sto meni treba. Ali ipak novotarija je novotarija, pa sam se tako i ja uvatio u kostac s time...
Ja bih dao 2500 kn iznad toga mislim da je stvarno bespotrebno!
2000 max.Najbolje je kupovati iz oglasnika...je na crno ali su cijene niske,a kome ne smeta pokoja ogrebotinica...idealno ;D :spin:
bravo...i onda mob ti rikne nakon mjesec dva, i di s njim? ah da...odnjet ces ga u servis jer imas garanciju i racun :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5
Tako je....= Citat =:
Izvorno postao BranX
a ja sam prek oglasnika ustedio novaca dosta, kada mi se jednom pokvario frajer mi je dao novi
Ja ne volim ništa na crno uzimati. Imam priliku kupiti auto radio koji košta 5000 kn za 800 kn maznut iz nekog auta ali ga neću uzet. Rađe ću čekati još 2 mjeseca pa ga uzeti legalno sa garancijom u trgovini
a dobro, ja bi odma iskoristio priliku! nemam bas financijske mogucnosti kupovati sve legalno
Nemam ni ja :( Zato ga ni neću kupiti. Osim ak dobim na lotu :D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ja bi odma kupio ovaj po 800kn
Rodjo ja se neb puno ni mislio za taj radio, vec bi ga uzeo i covjekom odma dogovorio biznis... ;-))
jel ima taj frajer neka pojacala i kondenzator i visokotonce za zdilat?= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
pa da mu dojdem sa prijateljicom baseball paljica i da mu ugovorim sastanak sa zubarom i ostalom gospodom u bijelom :evil:
Ne znam. Ne zanima me. Ja bi ga zatuko kad bi meni tak nešt maznuo i zato to neću ni kupovat jel znam kak bi meni bilo kad bi mi tak nešto maznuo= Citat =:
Izvorno postao BranX
Ne mislim sa tak velikim ostecenjem...mislim ako ima ogrebotinicu na maski pa nece ti riknut...Ja sam dosad 3 moba kupila tak svi su sljakali baz problema nisam nikad morala nositi na servis.Ali tko voli garanciju i 100% neosteceno nek plati 500kn vise. :spin:
kada bi bilo 500 bilo bi dobro
2500 za 7610 je dobra stvar uostalom, ja sam svoj kupio na crno s garancijom isto platio 2500kn, isto mi ko da sam ga kupio iu trgovini samo sto bih tada platio 4300, a to mi se bas nije dalo.
ja bi dao najviše 2000,šta ćemi mob po 4000kn onda je veća vjerojatnost da će mi ga netko maznit
da,ali dat 2500 za mob koji u trgovini kosta 4000, je dobra fora, zar ne?
to je dobra fora,napravio bi i ja to da sam malo potražio al hitno mi je trebo mob
a to je onda druga stvar,,ja sam vrebo na takvu ponudi nekih mjesec -dva. al se isplatilo
Ma mislim da sam malo bolestan na te male komunikacijske napasti (kao i na svu elektroniku), ali mislim da bih za legalni mob (ducan, garancija, racun...) tesko dao vise od 3500 kn, a za onaj kupljen na crno, max. 2000-2500 kn! Mislim da, ukoliko to stvarno nije prijekom potrebom opravdano, za mob ne bi trebalo vise dati, jer budimo realni, stvarne potrebe vecine od nas moze zadovoljiti i jedan T630 ili 6230, a ono ostalo...opsesija elektronikom, pomalo bolesna zaigranost, ushicenje dok zaspakiravam novi aparat, kopanje po novim funkcijama...kad se svega prisjetim, vjerojatno i vrijedi jos kojih 100 ili vise eura!!!