ovo potpisujem, ako je tko u mogucnosti to napravit bilo bi odlicno, a sva ekipa sa cafe.mobil-a bi presla 100%
Printable View
Nek bude 10 moderatora..koji će biti svima na usluzi i koji bi redovno održavali oglase...i na početku se stave pravila i nema mjenjanja...ja mislim da bi to bilo dobro
s ljudima je najteze radit,tesko je svima ugoditi.Nevidim zakaj nebi bilo oglasnika,ali ne samo da se regaju i odmah ajmo prodavat.A ako gledas realno treba 100 postova nadrukat i onda ispadaju svakakve nebuloze po cjelom forumu,banananja i svacega.Ne gledam bas oglasnik,ali koliko sam skuzila,nema drugdje velikih filozofija.Napises oglas ,stavi slicicu,cjenu i opis proizvoda.dogovor na pm ili na br.mobitela.Pa ako u velikim oglasnicima mozete ostavit broj,nevidim zakaj nebi ovdje.I nema se kaj ispod prepucavat .Cist racun duga ljubav i svi zadovoljni.
:jump: :jump: :jump: ako su to napravili stvarno su u k....
ja nisam baš skužio koji je pravi razlog zatvaranja oglasnika jer ovo mi je bzvz.ukoliko je postanje u oglasnkiu problem onda neka član otvori oglas i zabranjeno je postanje u temi vec da se sve odvija preko pm-a...to je bilo prije pravilo na forum.hr u tržnici...evo imam ja jedan po meni duper forum s mobovima u kojem sam mod pa cu po razgovarati s adminom da mi otvorimo oglasnik te se možemo tamo polako preseliti..
u zadnje vrijeme ne sjecam se da sam previse koristi taj oglasnik, pa nek bude zatvoren..ali dobra je ideja da se otvori novi forum samo za to.
sto se mene tice, ovdje bi bilo jako pametno da oglasnik ostane ZATVOREN, a da se otvori novi PHP free forum samo oglasnik, pa to bar nije tesko.... ako netko hoce, ja mogu pomci ili evnetialno naci nesto i otvoriti..
Novi forum vise nije rjesenje. Tamo se onda moze registrirati tko hoce, pod drugim nadimkom i odmah nestaje povjerenje.
evo forum je otvoren...tražim još jednog admina te još hrpu moderatora...info na pm...registrirati se mogu ljudi koji su samo s ovog foruma..
ljudi evo vam na brzinu sklepan oglasnik forum... da se tamo jos dosta toga srediti, ali to je samo za okorjele oglašivaće koji već drhte...
http://www.atfreeforum.com/oglasnikhr
PS... evo Pbreaker me pretekao... eto ako hoces ja ti mogu pomoci u administriranju toga...
super khideg i pbreaker....ja bi tio biti mod:)
evo moj je donekle završen..još se treba malo poigrati i gotovo...
in my sig
ljudi na koji cemo forum??? nema smisla da budu dva jer je uvijek bolje da je sve na jednom mjestu
heh..evo moj je sad dovršen...možete mi napisati još pod prijedloge što želite...ai khidged se regao namoj..tak da...xD
Takodjer mislim da je apsurd zatvarati ovaj podforum jer je to bilo početno mjesto na kojem sam tražio mobove za zamjenu, a samim time i polazišna točka za sudjelovanje u drugim tematskim podforumima. Naime, ako sam uočio neki oglas koji sam smatrao best buy, promjenim mob i to me usmjeri u odgovarajući podforum. Nikad mi nije bio gust bljezgarat po tematskim podforumima nesto tipa: "taj mob je shit, nokia ti je bolja" a da nisam imao i par dana koristio mobitele o kojima je riječ.
Postojanje oglasnika povlači za sobom i kvalitetnije tematske podforume.
Takodjer mislim da je chataonica puno neprimjereniji sadržaj "tehničkom" forumu nego oglasnik, naime koliko je kojekakvim raspravama tipa "vidi što nadjoh na youtubeu" i igre "kaladont" i sl. naspram mjesta za zamjenu mobova, gadgeta itd tu mjesto ocjenite sami.
A sto se preprodaje tiče, ne vjerujem da se itko obogatio preko ovog furuma.
ma to su napravili jer nisu imali modova koji će to održavati...to da su neki preprodavali i zarađivali švercali su same gluposti...to im je velika greška...sad će imati bar 15% manje ćlanova...motorolin forum je propao...na lg-ovom forumu nema reda,pa što ti moderatori rade...ovaj forum ako ovako nastavi bit će još 6-7 mj online i onda će propasti...sve manje i manje korisnih stvari se može naći...(negledajući stare postove)
"Ono što ćemo od sada dozvoliti jest u potpisu forumaša link na oglas ostavljen na kupiprodaj ili oglasniku, i mogućnost navođenja svojeg korisničkog imena na tim sajtovima (kupiprodaj ima mogućnost da se registrirate i vjerujem da se tada vaši oglasi navode uz vaše korisničko ime) kako bi ostali forumaši znali prepoznati vaše oglase tamo i na taj način imali mogućnost trgovati s vama ako vam vjeruju."
Znaci stavis link u potpis i spamas po forumu kako bi sto vise ljudi vidjelo sto prodajes... Smatram da to nije najbolje rjesenje.
Sto i da je? Pa nitko ne tjera ljude da kupuju mobitele preko oglasnika na forumu.
Ljudi nemojte nuditi neka nova još postrožena pravila koja bi trebalo uvesti da bi se ponovo otvorio oglasnik.
Koji qurac.
Nije problem u pravilima, i tako ih ima pun qurac previše.
Ako nisu sposobni to moderirati (mada to više sraćkaju nego što je tako) neka onda nađu nekoga drugoga tko je sposoban.
A ne ovako.
Nemojte im se samo sada ulizivati dodavati neka nova stroža pravila.
Oglasnik je oglasnik i ja mislim da je sasvim u redu funkcionirao za jedan oglasnik...dok nisu počeli sraćkati sa pravilima.
That's when all hell broke lose.
Ja samo znam da je forum mrtav odkada je zatvoren oglasnik. :hrv: :hrv:
a mogli su samo napravit da se oglasi ne prikazuju u novim postovima , a da ostanu pravila 50 postova i mjesec dana staza(il kolko vec ...never mind)
Nije problem otici na plavi ili kupiprodaj al jebe** autorizacijui oglasa cekat je totalni shit, a niš idemo svi na forum.hr i onako vas je vecina tamo...hihihi
evo tu oglasnik ovdje i svi smo s cafea
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=51547