e to bi bilo dobro...o tome sam razmišljao već dugo ali nikako se odlućiti...htio bi prenjeti broj i uzeti tu tarifu a opet po jednoj strani nebi....
Printable View
ja prebacio , kupio bon , aktivirana knockout,i zadovoljan sam.nema te tarife na tmobileu di ce ti bit povoljnije nego na teletu brijem.(i ja sam bio na simpi)
Da se i ja izreklamiram (jer su moji tekstovi)...u zadnja dva Mobyja isto tako imaju cijene usluga svih (fiksnih i mobilnih) operatera. Valjda ne budem dobio po ... zbog male reklame :D
mislim da dolazi novo osvježenje što se tiče tarifa ,zato pripremite se!
GPRS po nekoj razumnoj tarifi bi bilo jako dobro osvježenje......
Jel to, jel to??? ;D;D;D
Pa daj reci o čemu se radi,svi smo željni novih vijesti i još boljih tarifa!!!
Nadam se da ce biti nesta dobro, jer vise ni ne koristim tele2 broj, nego vip (sms0 i vip0) i simpu (tulum i w'n'w). Uvijek sam bio za tele2 i svima ga preporucivao, a sada su makar meni, najskuplji.
jao posejdon,bas nas moras zivcirati!?o cemu se radi?:wtf:
Ajd barem reci datum posjedon, da ne iščekujemo, nego da znamo otprilike. Sumnjam da može biti nešto jeftinije od knock-out-a. Po meni bi pun pogodak bio ukidanje tarife s mukte brojem ali da se onda mukte broj može aktivirati na svakoj tarifi, i naravno povoljniji paket za internet.
opet sam prekršio pravilo i žao mi je,javljam se samo sa konkrtenim info.istina nisam mogao a da ne napišem da dolaze nove tarife,opet kažem neslužbeno.
točan datum ne znam,samo znam da je sve u pripremi i čeka se najpovoljniji period,po onom što se priča trebalo bi biti ok.