moras kopirati brojeve na memoriju uređaja
Printable View
moras kopirati brojeve na memoriju uređaja
I to sam napravio..
Slika mora biti slikana u najmanjem formatu koji ima KG, mislim da 76x76, mozda se varam i samo ta slika moze biti kao slika pozivatelja, mora biti slikana mobom.
Imam dvije VIP kartice, to su one prve VIPme, jedna radi u telefonu normalno, a kad stavim drugu trazi me PUK i da onda napisem novi PIN
Upisem PUK, sve OK, uspisem novi PIN i tel na francuskom napise: PIN non déverrouillé
U cemu je problem?
Aha, sad mi je sve jasno.. Idem slikat mobo onda:)
OK :thumbup: :closed:
Probaj stavit telefona na HR jezik sa onom koja radi pa stavi ovu drugu što šteka i javi rezultat.
= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Francuski je samo na tom glupom karticom, sa ostalima je HR :)
Meni nije nista jasno fakat...
Ovako,sestra mi ima KG800(čokolada) i danas dok joj se punio ona kada je hodala zakacila je nogom kabal i onaj mali utor di ide punjač na mobu je napukao s jedne strane i sad ne moze se stavit punjac.....i vjerujem da se moze stavit ne bi radilo punjenje....Pa bih vas htio pitati,koliko bi koštao taj popravak??? Mob ne znam jel ima mjesec dana....nema....Molim pomoć....
¸garancija ,
imao je jedan clan situaciju i prodavao takav mob u bescijenje ...
Garancija ne pokriva taj kvar, jer se radi o mehaničkom oštećenju izazvanim neopreznim rukovanjem, a ne tvorničkoj grešci...popravak u ECOS-u košta oko 150-200kn koliko mi se čini...
Oke hvala vam dečki....E da,i ja mislim da garancija to ne pokriva,ništa,sutra(danas) ga nosim na garanciju u servis pa ćemo vidjeti...
Odnio sam ovako na servis,ne onaj garantni(jer traže 850kn) nego ovako,i platio 120kn,lik je zaletovo to i mob bi trebo sutra doci...a sad je izgubila garanciju....a stas....
Jel netko imao možda problema sa indikatorom napunjenosti baterije? Kod mene se događa da baterija dođe do zadnje crtice i onda nakon nekog vremena misteriozno se napuni na tri crtice??? Nema pojma jel to baterija u pitanju ili softverski bug? Mobitel je skoro novi, kupljen u Teletini. Neda mi se sad to reklamirat jer će mi uzet mobitel i ko zna kolko će dugo biti na popravku pa ako je neki rješiv problem onda bi to rađe sam sredio.
Meni je tak nesto bilo na staroj cokoladi tj kg800, ke800 nema taj problem. Nije mi bas tak drasticno skakalo al znalo se mijenjat 1 crticu gore-dole i znao se ugasit a imao je 1 crticu, uglavnom skuzio sam da mi baterija uvijek traje tocno 2.5 dana, (u minutu tocno!) i onda sam ga punio bez obzira na pokazivac baterije.
Pa za kg800 i govorim. A ništa, izgleda da ću morati nositi na reklamaciju, pa nek mijenjaju bateriju ako je u njoj problem.
Nevjerujem da je to do baterije jer je meni najnormalnije drzala, ocito je softverski problem a i kolko znam garancija ne pokriva bateriju.
Pa jel se može nadograditi softver na tom telefonu? Jel uopće postoji neka novija verzija?
Nemam pojma, ja se nisam bas obazirao na to. Odnesi u servis i malo preuvelicaj problem, reci kak ti se iznenada gasi kak putuje od prazne do skroz pune i sl. pa vidi kaj ce ti predlozit.
Molim Vas, pomozite mi. Imam LG kg800 zakljucan na Tele2. Prijatelj mi je ukucavao neke kodove (nisam 100% siguran, ali mislim da je bio 2945#*7101#) i u sigurnosnim postavkama mi se pojavio dodatni meni >Sim lokoti< i tu mi ima opcija iskljuci. Kad je tu usao trazilo je unosenje NCK koda. On je jedno 10ak puta nesta upisivao, ali nista. Nakon par dana ekran je poceo da preokrece boje (bijelo u crno, plavo u crveno...) a u zadnje vrijeme ekran je prazan (tj. cijeli je u bijeloj boji). To sam do prije par dana ponistio tako sto ugasim i upalim mob, ali ni to vise ne vrijedi. Sada kad ga upalim boje su normalne, ali cim ga razvucem opet je bijel. Otisao sam ga na popravak i tamo su mi rekli da mi je otisla neka "traka" koja povezuje gornji i donji dio telefona (a znam isto tako da sam se cesto igrao s njim i stalno sam ga razvlacio), rekao je da ta "traka" (ne znam tocan naziv) tj. popravak kosta 200kn, a to mi je ipak malo previse. Sad Vas molim, ako znate u cemu je zapravo problem (u ukucavanju pogresnog NCK koda ili u toj "traci") i kako da ga rijesim da mi odgovorite. Hvala Vam.
Ta "traka" može biti jedino flat kabel koji je najveća boljka svih slide i clamshell mobitela.
Frend nema nikakve veze s time. Flat je kabel koji povezuje tipkovnicu s ekranom i kada pođe, nema alternative nego ga zamijeniti.
hebemu..prestigao si me..ja sam mjenjao na d600 isto to smece..250 krznenih..sad promjeni i nemoj se vise igrati..
Hvala Vam. Neznam kako se taj kabal zove pa sam napisao "traka". Rekli su mi da je taj flex kabal 200kn + ruke 25kn, ali ce mi za 250kn zamijeniti taj kabal i dekodirati mob. Pa, dobro. I nije bas preskupo, jer ispadne da ce mi za 25kn dekodirati mob. Ionako sam ga osvojio u nagradnoj igri.
hebem ti taj mali kabal! bas kao sto kazes obicno smece, no dobro. uglavnom hvala vam.