ne mora biti jedna,može i više što naravno ovisi o slobodnom prostoru na mmc-u i veličini igara.
svaka ima svoj folder.
koliko vidim nemaš symbian ili?c25,st60
ako treba objašnjenje kako da ubaciš javi,ako ipak imaš symbian.
Printable View
ne mora biti jedna,može i više što naravno ovisi o slobodnom prostoru na mmc-u i veličini igara.
svaka ima svoj folder.
koliko vidim nemaš symbian ili?c25,st60
ako treba objašnjenje kako da ubaciš javi,ako ipak imaš symbian.
ma citao sam i znam kak ubaciti crackane, ali nigdje nije pisalo da se moze svaka u svoj folder vec u root tojest na cistu formatiranu karticu gdje nema nikakvih fajlova.
ako mozes objasnit kako to s svaka u svoj folder.
-ako su u obliku npr.tony hawk.blz
moraš imati blz instaler instaliran,staviš tony.blz na mmc (bez foldera),odeš u instaler i odabereš da ga instalira.
-a one skinute s neta koje odzipane imaju folder system,u njemu apps (možda i folder libs iz kojeg sve kopiraš u mob folder others,odakle ih seleQ-om baciš u C system libs folder) i u njemu,npr.6R43 (oznaka za spidermana 2)
taj folder s čudnom oznakom (može biti i ime igre) ubaciš u mob E system apps
ako je sve ok pojavi se ikona igre u meniju.
znam da djeluje komplicirano,ali korak po korak i ne bi trebalo biti problema.
koji symbian mob imaš?
nemam ni jedan, ali namjeravam kupit n-gage. za ono s .blz fileom znam, ali me zanimalo da li mogu staviti taj fajl na karticu u posebni folder i onda ga instalirati s blzinstalerom i tak svaku igricu posebno u svoj folder i instalirati.
(mislim da .blz treba ipak staviti samo na mmc,još ću probati pa javim).sa .blz-om je instalira u njen folder,bez brige ne gubiš ništa s mmc-a instalacijom.divim ti se.ja bi poludio od nestrpljivosti da isprobavam takve stvari,a ne mogu odmah.svaka čast