It's nice to be important, but it's more important to be nice
e jebi ga, nisam vidio da je nered vec otvorio temu o ovom
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Da, samo se onda nije znalo još pravo ime. Što se tiče moba, razočaran sam jer sam ipak očekivao malo više. Čak nema ni radio koliko sam imao za vidjeti. Jedan od rijetkih poboljšanja je što se memorijske kartice mogu mijenjati za vrijeme rada mobitela što igra veliku ulogu kod mobitela te vrste.
Mislim da radio za taj mobitel nije potreban. On je više ko Gameboy a ne mobitel. I moram reči da mi se više dopada nova N-gage zbog zaobljenih linija.
Moj stari nick je bio: Sam Fisher
Radio je potreban jer je to uređaj za zabavu, a radio jbi svakako morao biti sastavni dio uzređaja za zabavu. Što se tiče dizajna još nisam zaključio da li mi je ljepši novi ili stari. Na prvi pogled možda novi.
btw. Zna li tko možda zašto se zove baš QD?
QD - QUALIFY DESIGN
meni se ovaj cini puno bolji od starog n gagea
stari mi je ljepši ali mi je ovaj bolji jer je manji. ma karbon rulzz
G I L E R A & N O K I A
ma nema ni stereo izlaz ma je slušanje MP3 nemoguće. sa QDom su išli raditi pravu konzolu za igranje. jest da je QD ljepša i manja ali vjerujte da je stari ngage korisniji.
dobar grah daleko se čuje
To je dokazano. N-gage je bio uređaj za zabavu, dok je QD samo konzola s mogućnostima telefoniranja i SMS/MMS poruka. Mogli su barem staviti pop port i podršku za kameru i radio.
al' zašto ga ne imati ak je to moguće,takve stvari uvijek dobro dođu!
ja sam tek neki dan prvi put poslušao radio na njoki(8310) i bio sam jako iznenađen.ima jak prijem stanica i zvuk na priloženim nokia slušalicama je bio vrlo dobar.pa to je dobra stvarčica ak se želiš izolirat od okoline,a nemaš nešto bolje!
pitanje:da li se na starom n-gageu mogu preko bt-a prebacivat slike,melodije,pozadine i slično?sa drugih mobova,naravno?
usput,u 1 trgovini u klc sami n-gage dođe 2000,00 kn.super cijena s obzirom da je series 60 uređaj i još k tome mp3 player+fm radio+konzola.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Pa naravno.Izvorno postao gIK
pa ak ti se sviđa odmah ga ubodi cijena je odlična!
no way. ovaj je bolji
pa po čemu je QD bolji. ne kužim.Izvorno postao dj_velja
dakle ako sam shvatio; bolji je zato što nema radio, mp3 player, stereo izlaz ?
dobar grah daleko se čuje
jel zna tko di se moze nabaviti ovaj mobitel i po kojoj cijeni??
stari n gage je bolji jer podržava štrudlanje
strudllung rulz!
Kaj je to štrudlanje?
vidim da od cijene ni c, pa me zanima jel mozda zna ko cijenu u mobisu (da pogleda ak prolazi onuda)
ma nije što ga imam,al stari je bolji.imitacija carbona je zakon.ne bi škodile manje dimenzije,ali dobar je i ovako.hot swap mmc-a je shit jer bar 75% ljudi ima jednu karticu.
i što je bar meni jako važno shit je što nema usb priključka kao stari (jednostavnije i brže ubacivanje igara).
dobra stvar je što ima jaču bateriju jer moja u n-gageu izdrži 1 dan (gledanje filma,slušanje mp3-ica,igre)
zeemax
Bookmarks