Bas cu pogledat dal ima u lidlu..Za obicni dunhill znam da ima ali nije mi dobar..Marboro nije los ali onaj sa bijelim filterom :)
Printable View
Bas cu pogledat dal ima u lidlu..Za obicni dunhill znam da ima ali nije mi dobar..Marboro nije los ali onaj sa bijelim filterom :)
tak sam cuo. da ima veliki izbor.
davidoff lights ili phillip moris (to bi trebala biti najkvalitetnija cigareta)
Benson&Hedges Gold King size... kutija 50 kuna... bas se isplati pusit :D
da,50kn za pljugu...nisam lud
jel zna netko kako se zovu one pljuge koje je james bond pušio u starim starim njegovim filmovima? ugl. sam znam da na njima piše: PUŠENJE ŠTETI VAŠEM DNEVNOM BUĐETU. ;D
Plavi Walter Wolf. Uopće nisam znao da poskupljuju pljuge opet?!
Najbolje - plavi Gualoisses, Camel ovako iz glave. Pušio sam cigarete iz svih kontinenata :) obe Amerike, Afrike, Azije i Australije, a najgore od tih egotičnih su bile neke kineske, stvarno su bile žestoke, ne ljute nego prejake. Uglavnom niti jedna mi nije bila nešto extra pa da sam pokušao opet nabavljati niti se većini sjećam imena.
Pušim 6 godina :mad:
Marlboro Lights
Vec su poskupile, samo ih vecina ima zalihe sa starim markicama...
pravi cowboys puse marlboro...
a di mopgu nać nove cijene
pušio sam svašta , malboro ( crveni i bijeli ) , Walter ( plavi i bijeli ) , Ronhil ( plavi i bijeli) , winston , pal mal , Dafidoff gold , luckey strike ......
najbolji mi je bio Dafidoff gold
..i ja sam pusila svasta...:p zadnje marlboro light..po mogucnosti duzi..;D ili crveni crnogorski,taj je najbolji!!;D
hehe a dobro mi je ovo na novom pakiranju marlbora, kaze; najvisa kvaliteta proizvoda rezultat je nase predanosti poslu i teznje k izvrsnosti.
sada, u novom pakiranju. vecina odraslih pusaca u svijetu radije bira marlboro nego bilo koje druge cigarete. ponosni smo na tu cinjenicu.
i onda dole ispod toga pise pusenje skracuje zivot, pusenje uzrokuje rak..
lol
e da ja pušim samo one što štete u trudnoći
ojn njjih ne dobivam rak.........
Crveni Lucky Strike (dobre,nisu jake,samo što brzo gore) ili si motam Zlatni dukat. Najbolje Camel bez filtera,očekivao bih da će biti prejake,ali upravo suprotno. A najgore : Kolumbo. Daljnji komentar nepotreban :)
ja pušim marihuanu jer mi je najbolja a ponekad zapalim joint;D :flame: :jump:
Stavio bi 50% poreza na cigarete koje bi isle u proracun za zdravstvo pa bi vidjeli tko bi dalje pusio i sto :)