carl zeiss --> prenapuhana optika, koristi je sony i vidio sam canon na kamerama
cyber shot --> brand izoštravanja i tehnologija bržeg okidanja slike (smanjenom expozicijom)...
ukratko 2 različita pojma za one koji nisu shvatili...:afro:
Printable View
carl zeiss --> prenapuhana optika, koristi je sony i vidio sam canon na kamerama
cyber shot --> brand izoštravanja i tehnologija bržeg okidanja slike (smanjenom expozicijom)...
ukratko 2 različita pojma za one koji nisu shvatili...:afro:
@ sonyc procitaj gore...ok skuzio sam u cemu je stvar netrebam posebno pojasnjenje ok?
Da se vratim na Usporedbu K550i i K750i.Kako se samo usudite reč da je K750 bolji od K550.Slike su 100 puta bolje,ima više načina slikanja(sport,portet...)što ćini ovaj mob pravim cyber shot-om.Ja ne vidim nikakve prevelike razlike između zvuka K550i i onih walkman,ali zato u kameri vidim.Od ovih novih mob. u SE-u jedino su bolji K800i,W880i i možda T650i
[QUOTE=Sony Ericsson;584943]Da se vratim na Usporedbu K550i i K750i.Kako se samo usudite reč da je K750 bolji od K550.Slike su 100 puta bolje
ova ti je dobra :jump: ;D
Da sad recite i da SE J300i ima bolju kameru od K550i
i da SE J300i ima bolju kameru od K550i
Naravno svaki ciga hvali svoga konja :afro: Sad ja kad bih imao n70 trebao bi da kazem da on pravi najbolje slike i kraj i on je najbolji telefon i svi treba da ga imaju.E tako dosta njih imaju ovakav komentar,veoma glupo daj budite realni i stvarno recite,a ne sad tu ti je zao sto si bacio tolike pare na k550i i sad je kao najbolji,a vidi se iz aviona da je k750i bolji,a i jeftiniji...
Na strani k550i su samo noviji softver i eto te neke opcije koje su dodate ubacivanjem branda cyber shot.
čisto radi ovog zadnjeg o K550 i K750;
K550 je rađen na potpuno novoj platformi, te je tehnološki napredniji od K750, a vi sami procjenite da li to nužno znači i bolje slike, kako o tome raspravljate
k550i jeste radjen na novijoj platformi,sto je i logicno,ali nije nasljednik k750i.
nasljednik je modela k510.
a to je logicno kad mu je pocetni broj 5.
evo jedna fotka sa k550i
zbilja nevjerojatno!
http://www.pticica.com/slike20070522/97078Large.jpg
fotke slikane kamerama na svim sony ericssonima imaju obicaj pokazati EXIF DATA, na ovoj slici to nije moguce napraviti....pitanje je zasto....
= Citat =:
tako dosta njih imaju ovakav komentar,veoma glupo daj budite realni i stvarno recite,a ne sad tu ti je zao sto si bacio tolike pare na k550i i sad je kao najbolji,a vidi se iz aviona da je k750i bolji,a i jeftiniji...
Upravo ovo, ima dosta ljudi ovdje koja uopce nije objektivna u davanju svojih komentara vec zapnu za nesto i bok-bok, pa se o pojedinim stvarima koje su bitne, stekne totalno krivi dojam sto je veoma lose....
to stoji da je tako, da neki ljudi daju puno love na mobitel, i onda ne mogu prihvatit cinjenicu da je njihov mobitel u necemu losij....ali......uvijek postoji ALI, ja mislim da je cyber-shot bolji, i da ima razlike: isprobao sam k750i, w810i i k550i....gledao sam fotke na kompu, gledao sam mogucnosti......po mojem misljenju, ima razlike...necu nista previse govorit, ali ja mislim da je cyber-shot bolji, a vi kako hocete.....;=)
Compov,jel si onu fotku "doterivao" u nekom image editoru,kladim se da jesi 100% :)
nisam joj 100% pa nebi zajebavao
da jedino sam na sport opciju prebacio i potamnio za jedanput -0.3
izgleda heeebeno dobro;D ne znam sta reci:dunno: :flame:
Nema do cybe-shot-a.Osim toga uopće nisam platio nešto previše K550i (1200 KN).
ja mislim da nije stvar toliko u telefonima i kamerama koliko do osobe koja slika i uvjeta koji ti se potrefe...ko zna zna...nekima ni onaj fotoaparat koji koriste fotografi na finalu lige prvaka nekima nebi bio dovoljan da uhvate bolju sliku od tipa s npr.k700/750/550/ili bilo koji drugi...vjerujte mi uvjerio sam se u to sam s trojicom likova i njihovim digitalcima EOS...naravno noviji telefon bi trebao biti bolji, brzi i to sve...al nekada su jednostavno svi oni prosjecni...
[EDIT] i cyber shot telefoni su bolji po tome sto imaju etiketicu cyber shot...i manje(ali skoro pa neprimjetno manje) im treba da izostre i te gluposti za sliku...zato i jesu bolji jedino u sport nacinu...al opet...to je samo moje skromno misljenje...
Ne možete uspoređivati music player na K550 i na godinu dana starom w810! I to nikako... Ak već želite, usporedite svoj cyber-shot music player s walkman playerom na npr. W880 (dakle onim koji je izašao otprilike kad i k550i) samo pazite da vam se netko ne počme smijat:-D Samo bih htio reći da ste skrenuli s teme i da ste s usporedbe kamera prešli na uspoređivanje mp3 playera na mobitelima - na mjesto na kojem SE WALKMAN serija suvereno vlada!!! :angel: